עבור לתוכן

עזרה | בקניית כרטיס מסך חדש..

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, הנה המפרט שלו

Intel Pentium 4, 2.8GHz

Motherboard MSI PT880 Neo-SR

Memory: 512RAM

HD: SATA II 80GB

והספק כוח 350W

מחשב די ישן אני יודע, אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק להחליף כרטיס מסך.. הכרטיס שהיה לי עד עכשיו הוא nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא נדפק לי אז אני רוצה כרטיס מסך חדש..

הדרישות שלי הם כאלה:

אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה).

התקציב שלי הוא 500 שקל -+

אז אני צריך עצות לכרטיסי מסך שיתאימו לי..

אה ועוד משו..

לפי מה שראיתי באתר של היצרן MSI הלוח אם שלי הוא בעל חיבור AGP תומך בX4 וגם X8, אז חוץ מחיבור של הכרטיס מסך שיתאים, איזה עוד דברים למשל צריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך כדי שהוא יתאים למחשב שלי?

תודה רבה לעוזרים..!!!

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, בוא נחכה לעוד תגובות אולי למישהו יש משהו אחר מומלץ בשבילי 8)

פורסם

שמע, כדי להריץ ת'משחקים שאתה ציינת ה7600gs מספיק מעל ומעבר.

כך וכך יש לך את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 ב500 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=552 אבל שמעתי שיש לו בעיות.

כרטיס יותר חזק יגרום לך לצוואר בקבוק.

אל תצפה לניסים ונפלאות אבל המעבר מ5200 לאחד הכרטיסים האלה יראה לך כשינוי ענק (גם לי היה את הכרטיס הזה ומערכת כמעט זהה...).

מה שכן, אני מניח שקנית את המחשב אייבורי נכון? הספק כח יעשה לך בעיות לפי דעתי לכן תצטרך אולי גם להחליפו מכיוון שהוא ג'נרי, גם לי הביאו אחד כזה ואחרי שהחלפתי כרטיס הוא נשרף תוך יומיים.

אם אתה רוצה שמשחקים האלה ירוצו לך יותר טוב תוסיף איזה 512 מגה לזיכרון לפחות.

פורסם
  • מחבר

שמע, כדי להריץ ת'משחקים שאתה ציינת ה7600gs מספיק מעל ומעבר.

כך וכך יש לך את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 ב500 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=552 אבל שמעתי שיש לו בעיות.

כרטיס יותר חזק יגרום לך לצוואר בקבוק.

אל תצפה לניסים ונפלאות אבל המעבר מ5200 לאחד הכרטיסים האלה יראה לך כשינוי ענק (גם לי היה את הכרטיס הזה ומערכת כמעט זהה...).

מה שכן, אני מניח שקנית את המחשב אייבורי נכון? הספק כח יעשה לך בעיות לפי דעתי לכן תצטרך אולי גם להחליפו מכיוון שהוא ג'נרי, גם לי הביאו אחד כזה ואחרי שהחלפתי כרטיס הוא נשרף תוך יומיים.

אם אתה רוצה שמשחקים האלה ירוצו לך יותר טוב תוסיף איזה 512 מגה לזיכרון לפחות.

כן קניתי את המחשב מאייבורי ואני עד עכשיו מצטער על זה =\

את הספק כוח בנתיים אני לא אחליף, אלא אם יקרה לו משו אחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך אני אקנה חדש.

טוב אז על הכרטיס כנראה אני אלך בסוף על ה7600GS..

ובקשר לזיכרון, כמה עולה בערך זיכרון טוב של 512 או 1024 מגה ?

ותודה שוב..

פורסם

הבעיה עם הספק כח שהוא יכול לגרור איתו את לוח האם (זה כמעט קרה לי), ואני מניח שכבר אין לך אחריות...

512 עולה בסביבות 50 ש"ח, וג'יגה אחד עולה בסביבות 90 ש"ח. אני עוד פעם מתאר שהביאו לך זיכרון של CEON ואני מציע לך לקנות אותו, כן הוא ג'נרי אבל הוא מאותו סוג שיש לך, אני התקנתי קינגסטון וזה עשה לי מלא בעיות ומסכים כחולים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם הספק כח שהוא יכול לגרור איתו את לוח האם (זה כמעט קרה לי), ואני מניח שכבר אין לך אחריות...

512 עולה בסביבות 50 ש"ח, וג'יגה אחד עולה בסביבות 90 ש"ח. אני עוד פעם מתאר שהביאו לך זיכרון של CEON ואני מציע לך לקנות אותו, כן הוא ג'נרי אבל הוא מאותו סוג שיש לך, אני התקנתי קינגסטון וזה עשה לי מלא בעיות ומסכים כחולים.

אמ הסתכלתי יש לי זיכרון של Infineon , אז הכרטיס זיכרון שאני אקנה מאיזה חברה כדאי? של infineon ישנים נראה לי .. אם אני אקנה של חברה אחרת זה יעשה לי בעיות?

פורסם

אין לי מה להציע לך, לי זה עשה בעיות.

אתה יכול לקנות זיכרון יותר איכותי אבל תשאל בחנות אם תוכל להחליפו במקרה ויהיו בעיות.

לפני שאתה הולך לקנות, תזכור את ה CL של הזיכרונות והמהירות (אני מתאר שיש לך DDR 400). אתה תוכל לבדוק בתוכנה בשם CPU-Z רשום שם.

פורסם
  • מחבר

אין לי מה להציע לך, לי זה עשה בעיות.

אתה יכול לקנות זיכרון יותר איכותי אבל תשאל בחנות אם תוכל להחליפו במקרה ויהיו בעיות.

לפני שאתה הולך לקנות, תזכור את ה CL של הזיכרונות והמהירות (אני מתאר שיש לך DDR 400). אתה תוכל לבדוק בתוכנה בשם CPU-Z רשום שם.

כן בדקתי ואצלי זה DDR 400Mhz אולי עדיף להוציא את מה שיש לי כרגע של infineon ולקנות אחד חדש של 1024MB של חברה אחרת? בכל מקרה אני אשאל בחנות אם תהיה בעיה אם אני יוכל להחליף..

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה.. בבקשה זה קצת דחוף אני רוצה לקנות אני צריך תשובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים