פורסם 2008 במאי 2717 שנים שלום לכולם,בניתי HTPC עם המפרט הבא:E21802GB RAMלוח ABIT I-45Cכ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATIמחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGAחבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד)מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע?תודה רבה לעוזרים!!
פורסם 2008 במאי 2717 שנים נסה להתקין את CoreAVC 1.7, שיקח בעלות על פיענוח H.264(ב-ffdshow video decoder configuration של ה-CCCP תגדיר את הקודק של ה-H.264/AVC על DISABLED, ליתר ביטחון)http://www.coreavc.com/אני וחברים שלי משתמשים בגרסא המלאה שלו. מדובר בקודק מצויין! תמיכה בריבוי ליבות וכו'...גם איכותי וגם יעיל (הכי חזק בשוק למיטב ידיעתי)ד"א: XP עדיין לא נתקע לי בסרטי HD לעומת Vista, מבדיקות שערכתי אצל חבר עם מעבד E6600.גם אנחנו נתקלנו, בויסטה, בסרטים מסויימים שעלולים להתקע כאשר מעבירים קדימה לאיזור מסויים.(אולם אני לא זוכר אם נבדק לפני או אחרי התקנת coreAVC בגרסתו האחרונה)[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 13:56:26הקודק של CyberLink PowerDVD 8 Ultra/Deluxe ; 7 Deluxe ישתמש בהאצת חומרה של ה-GPU ובכך יוריד את העומס מהמעבד.קראתי בפורומים שאנשים בדרך כלל מעדיפים ffdshow / coreavc דווקא בגלל האיכות העדיפה (לא יודע כמה זה נכון)אבל PowerDVD H.264 codec יכול לעזור במקרה שלך.אם אתה רוצה להשתמש רק בקודק שלו (ולא בתוכנה עצמה), אולי תאלץ לחסום את ffdshow/coreavc (דרך WMC למשל), במידה והוא לא נכנס לפעולה. מצד שני, ממישהו אחר שמעתי שהקודק לקח שליטה מלאה, דווקא כשהבחור לא רצה להשתמש בו... עניין של הגדרות.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר המקודד של CoreAVC באמת עזר ועכשיו רואים את הסרטים חלק, אבל עדיין העומס על המעבד מגיע ל70%~ עומס בהרצת סרט,אני אנסה את המקודדים של PowerDVD ונראה.. תודה רבה!
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בבקשה. שים לב לגרסאות powerdvd שערכתי בהודעה הקודמת, על סמך דף השוואות הגרסאות :http://www.cyberlink.com/multi/products/compare_1_ENU.htmlוודא שאופציה DXVA מסומנת\פעילה (לא יודע בדיוק איפה זה נמצא)ועדיף שתמנע מגרסא 7 של powerDVD (אנשים מדברים על 7.2 Ultra לפחות)
פורסם 2008 במאי 2717 שנים שלום,זה superblader פשוט אני במחשב אחר.חיברתי את הממיר של יס לכרטיס מסך,כיצד אני יכול לראות תכנים מהממיר על המחשב?ו
פורסם 2008 במאי 2717 שנים לא ממש קשור לנושא, אבל...זה תלוי אם יש לך בכרטיס כניסת Video-in. רוב הכרטיסים תומכים ב-Video-Out (יציאת וידאו) אך לא כולם תומכים בכניסת וידאו.במידה והכרטיס תומך, אתה צריך תוכנת Capture כלשהיא, ע"מ לצפות בשידורי הממיר. זה לא כרטיס טלוויזיה אחרי הכל - ותוכל להחליף ערוציםדרך הממיר בלבד.מה הדגם המדוייק של הכרטיס?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בדיוק רציתי לשאול אם יש לו VIDEO IN.הדגם של הכרטיס זה HD3450 של חברת GIGABYTE.ובמידה והוא תומך,אתה יכול להביא שם של תוכנה שאפשר להשתמש בה? תודה.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים זה הכרטיס ? http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2768&ProductName=GV-RX345256H כי כרטיס זה לא תומך TV-OUT = Yes VIVO = No (ר"ת: video-in / video-out)
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר אכן זה הכרטיס, ולצערי בדקתי וגם כרטיסים אחרים שהם 3450 לא כוללים vivo..
פורסם 2008 במאי 2717 שנים ולנושא, מעניין אותי מה נסגר עם הקודק של powerdvd. אם תוכל לדווח על איכות\ניצול מעבד אני אשמח. בלי לחץ כמובן :nutty:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.