עבור לתוכן

זיהוי משחק - לוותיקים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש שם של משחק מאוד ישן:

זה משחק חשיבה בערך, שבו יש כמה עולמות שונים, אני זוכר שהיה את מצרים ויוון (ונראה לי גם פרס אבל אני לא בטוח) ואתה להגיע לדלת בכול שלב.

יש לך 2 כלים מיוחדים: רובה (שיורה מהראש שלו...) נעליים עם קפיצה גבוהה במיוחד והגנה למספר שניות.

בכול מסך (יש הרבה מסכים בכול שלב) יש חרקים שונים שפוגעים בך (יש עכביש שיורד מהתקרה וחוזר למעלה, יש חיפושית שנעה ימין ושמאל, יש עטלף שטס בצורה קבועה כמו פטרול ועוד).

בעולם של מצרים רוב הבעיות זה שאתה צריך לירות לתוך מכשיר מיוחד כדי לפתוח דלתות הזזה (כחולות אם זה עוזר לכם) ורוב הפעמים יש במסך משולש אדום שעם כפתורים במסך משנים את המצב שלו

העולם של יוון מבוסס על הכנסת קודים, שבמסך מפוזרים הקודים ואתה צריך לגעת בהם לפי סדר

בנוסף יש בעולמות כמו מכשירי ריצה שיש להם מתגים שמכוונים לאיזה כיוון הם מסתובבים (אי אפשר לרוץ נגד הכיוון ולעבור לצד השני)

בסוף כול שלב יש חידה של "מה הבא בתור" או פאזל

הדמות שאתה משחק תמיד הזכירה לי חתול... הוא לובש מעיל כחול עם נעלי "אול סטאר" לבנות-אדומות

נראה לי שזהו....

למי שלא מכיר את המשחק זה נשמע כמו ג'בריש אבל מי ששחק בזה יודע ישר על מה אני מדבר

תודה לעוזרים

פורסם

מכיר את המשחק,אבל אני לא זוכר את השם שלו,מחפש בשבילך עכשיו.

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה קצה שאני יחפש גם?

בטוח יש אותו ב"the underdogs" אבל איך להגיע אליו?

פורסם

I have returned victorious :)!

Super Solvers: Ancient Empires

והנה לינק להורדה :

http://www.old-games.org/games/ae

דרך אגב לאלה שקשה להם להזכר בשם המשחק

יש באתר old-games.org דף שנקרא "מסדר זיהוי" זה בעצם כול משחק באתר עם תמונה,יעיל וקל :)

פורסם

יש גם פורום מיועד לזיהוי משחקים ישנים. הודעות שמנוסחות כמו שצריך (כמו זאת שפה, כלומר מספקות הרבה פרטים) מקבלות מענה מהר.

:)

פורסם
  • מחבר

I have returned victorious :)!

Super Solvers: Ancient Empires

והנה לינק להורדה :

http://www.old-games.org/games/ae

דרך אגב לאלה שקשה להם להזכר בשם המשחק

יש באתר old-games.org דף שנקרא "מסדר זיהוי" זה בעצם כול משחק באתר עם תמונה,יעיל וקל :)

מעולה!!!

אני הולך להתקין dosbox רק בשביל לסיים את זה שוב

תודה

פורסם

לפני מספר שבועות שאלו בדיוק על המשחק הזה. :)

פורסם
  • מחבר

טיפה קשה לחפש תראד על זה....

פורסם

אני הכרתי את המשחק הזה בתור חוש חש הבלש אם שני לא טועה..

פורסם

מעולה!!!

אני הולך להתקין dosbox רק בשביל לסיים את זה שוב

תודה

לא חייבים את התוכנה בשביל לשחק..

אוקיי שיחקתי אבל יש משהו שמשגע אותי.

הקולות הישנים האלה!!!! איך אפשר להעיף אותך!??!? (חוץ מהוציא את החיבור של הרמקול הקטנטן מהלוח אם)

פורסם

חח אוקיי

אני אתקין :)

פורסם

זה מזכיר לי את AZTEC גרסת ה-APPLE\IIE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים