עבור לתוכן

צריך המלצה למשחק ללפ-טופ (משתעמם בעבודה בלילה)

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים!

בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ,

המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת.

אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ

חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם,

אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע!

הRPGים שסיימתי

כל BG

כל ICEWIND

DIABLO

זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד

אז תודה לכולם!

פורסם

כדורגל זה תמיד טוב.

laptop-777533.jpg

פורסם

דיאבלו 2, אין לך מושג כמה המשחק הזה שורף זמן.

או משחקים שבאמת שורפים בזמן כמו pharaoh או כל משחק אסטרטגיה בסגנון הזה שדורש מקירו מטורף.

פורסם

הירוס 3

CHRONO TRRIGER

UR QUAN MASTERS

פורסם

TIM - Even more contraptions

מעביר זמן מעולה.

פורסם

לשחק RTS בלפטופ זה לא נוח ממש כמו במחשב שולחני, אני מסכים אבל עדיין, שחיק בהחלט.

אני מעביר לא מעט משמרות לילה בעבודה עם C&C3 (אונליין) מהלפטופ...

פורסם

אופצייה מצויינת היא להתחיל לחרוש על אמולטורים.אם אתה אוהב את הRPG הישן בסגנון הקונסולות תמצא נחמה בGBA,PS,SNES,SEGA GENESIS וכדו'.וחוץ מזה יש שם הרבה משחקי ארקייד וסייד סקורלס חביבים.

RPG סביר למחשב יש את LOTR-BFME1\2,וגם את סדרת SPELLFORCE המרתקת לטעמי.

פורסם

לא קשור, אפשר לדעת במה אתה עובד?

אלון

פורסם

Arcanum

NWN

Fallout 1+2

פורסם

לא מאמין שלא המליצו לו עם OBLIVION... אחד המשחקים. כלכך הרבה אפשרויות, גזעים, כישופים, קווסטים... יצא לי לשרוף עליו יותר מ100 שעות...

ממליץ בחום (למרות שבהתחלה הוא יכול להיות קצת מוזר).

פורסם

הוא דיי כבד, הנחתי שהמחשב שלו לא מספיק חזק כדי להריץ את זה בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה רבה לכולם!

עכשיו אני אעשה סיכום קצר, שממנו נמקד את ההחלטה, שוב למי שיש להוסיף, בכיף!!!

pharaoh, מכיר את המחשק, אישית יותר אוהב את סיזר, וירוץ מצויין בלפטופ, באמת אחלה רעיון.

דיאבלו, חרשתי אותו המווווווווון, ואין טעם לדעתי בדיאבלו בלי BNET

HEROES 3, באמת רעיון מעולה, משחקיות נוחה, אבל חרשתי עליו המון.

CHRONO TRRIGER, לא מכיר, מבקש חוות דעת, ופירוט קצר.

UR QUAN MASTERS,לא מכיר - - - - -

TIM, ענק!!! יכול להיות נחמד

LOTR-BFME1\2 לא מכיר, חוות דעת בבקשה :)

SPELLFORCE שמעתי על השם אבל לא יודע פרטים

אבן כיליה, לצערי C&C3 לא יעבוד בלפטופ שלי, ואין לי אפשרות לאוןליין

אמולטורים יכול באמת להיות נחמד

Arcanum לא מכיר, מבקש חוות דעת, ורמת גרפיקה (לדעת איך הוא ירוץ)

NWN, שיחקתי הרבה, לא יודע, יכול להיות רעיון נחמד

FALLOUT! זה באמת באמת רעיון ענק!!! כרגע מקום ראשון

אובליביון בחלומות הרטובים שלי יעבוד, וגם יהיה ממש קשה לשחק בו.

ולמי ששאל אני עובד בשמירה,

האמת שכרגע תוך כדי אני לומד לפסיכומטרי,

אבל עוד חודש זה ייגמר!

שוב תודה רבה לכולם!!!

פורסם

Arcanum משחק מצוין, יש לו גרפיקה פשוטה יחסית אבל מתאימה בדיוק למשחקי RPG לדעתי(אני גם חושב שכל התלת מימד לא ממש מתאים לRPG טוב[לפחות לא כמו שראיתי עד עכשיו]), המשחק עצמו מאד פתוח, מה שנותן לו אפשרות למאות שעות משחק.

האמת שאני כבר לא ממש זוכר את העלילה אבל בעיקרון אתה בעולם קסום וטכנולוגי ואתה צריך לבחור "צד" עם הדמות שלך וללכת עם העלילה המצוינת.

אני מציע לך פשוט לכתוב arcanum review בגוגל ולקרוא קצת, לדעתי המשחק שווה ברמתו לBG וFallout

פורסם

אני מכיר די הרבה משחקים שאפשר להריץ על ניידים כי אני אוהב הרבה משחקים ישנים. :lol:

אם אתה אוהב אסטרטגיה בתורות אז אולי master of magic או master of orion 2 אם לא חרשת אותם כבר.

אני כרגע אוהב לשחק ב silent storm שזה משחק אסטרטגיה בתורות של NIVAL (חברה רוסית) . משחק טוב לדעתי ה sentinel לפי דעתי יותר טוב מהראשון מבחינת עלילה והוא גם יותר קשה. מה שאהבתי הוא ההרס הסביבתי והחדירה של הנשק חבל שהאנימציה קצת איטית בראשון יש לזה mod שמסדר את זה ובsentinel אפשר להאיץ אותה. הוא רץ לי על הנייד של אשתי בהגדרות הכי נמוכות.

אם אתה אוהב משחקים בסגנון אז אולי jagged alliance 2 אם אהבת את fallout אז זה משחק דומה והוא גם דומה ל silent storm חלק realtime אבל הקרב בתורות . בכל מקרה אם לא שיחקת fallout הוא מומלץ מאוד . לא מזמן קניתי את השלישיה אבל לא שיחקתי כלכך בשלישי אבל גיליתי שאפשר להפוך אותו למשחק בתורות שאולי יעזוק אם אני ארצה לשחק אותו עוד פעם.

חוץ מזה אם אין לך בעיה עם משחקי rogue like אני ממליץ על ADOM . הוא די חדש ומגוון ולא קל הוא קצת דומה לomega אבל יותר טוב וארוך. יש גם משחק השרדות בסגנון שנקרא URW אבל רק אם אתה חובב open ended והוא shareware (משהו כמו 3 יורו לגרסה ללא עידכון הshareware נותן לך לשחק איזה 10 ימי משחק ואז הורג אותך) .

.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה אם אין לך בעיה עם משחקי rogue like אני ממליץ על ADOM . הוא די חדש ומגוון ולא קל הוא קצת דומה לomega אבל יותר טוב וארוך. יש גם משחק השרדות בסגנון שנקרא URW אבל רק אם אתה חובב open ended והוא shareware (משהו כמו 3 יורו לגרסה ללא עידכון הshareware נותן לך לשחק איזה 10 ימי משחק ואז הורג אותך) .

JAGGED ALLIANCE בהחלט אחד המשחקים!!!

אבל רק את הפסקה בציטוט לא ממש הבנתי, אשמח אם תסביר שוב!

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים