פורסם 2008 במאי 2217 שנים RTS: ג'נרלס...FPS: וולפינשטיין (AKA ET) ללא צל של ספק.מרוצים: NFSU הראשון היה בן זונה גמרתי אותו 30 פעם בערך ואני לא מגזים.אסטרטגיה בתורות: HEROES3.אבל ללא ספק אצלי המשחק שמותקן לי מאז 2001 (כן גיליתי באיחור...) RRREEEDDD AAALLLEEERT 2.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים MAX PAYNE 1קול אוף דיוטי 4 NFSMW אמריקאן ארמי....משחק רשת..S Cell לא זוכר איזה...!Age Of Empires 1חחחחח לא זוכר בדוק יש עוד כמה...משחקיםאבל ה-המשחק זה אמריקאן ארמי...
פורסם 2008 במאי 2217 שנים HALF-LIFE1 STARCRAFT full throttle kingpin mafia diablo c&c1+2 medal of honor 1 call of duty 1+2 ועוד ועוד...כמובן שכול משחק נמדד לזמנו למעט HALF-LIFE 1 שהיה ויהיה המשחק הכי טוב בכול הזמנים. כול משחק אחר הגיע אחריו ושיפר את הגרפיקה הסאונד הפיזיקה האינטיליגנציה המלאכותית--אך הוא הציג את הנוסחה המנצחת.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים בשבילי אין כמו Mafia זה היה המשחק שהכי השאיר בי חותםוכמובן משחק שגדלתי על זה קין 1,2,3,4,5,6,7 הילד הזה עם הקסדה הצהובהמלך האריות גם היה נחמד
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מה אתם ערסים בבת ים? מאפיה היה משחק איום ונורא.ולגבי המשחקים האהובים עלי?יש יותר מדי.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מאפיה? מאפיה ידידי, היה קלאסיקה. אם לא נהנית ממנו, זה פשוט מוזר. זה כמו לא להינות מ-COD IV - פשוט מוזר.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים ללא ספק... Super Marioזה קלאסיקה אמיתית... אין על המשחקים הישנים, בלי גרפיקה, אבל איזה כיף לשחק!!!
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני לא מבין למה אנשים מביאים פה משחקים נוסטלגיים כשמדברים על המשחק הטוב ביותר איי פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.