פורסם 2008 במאי 1917 שנים שלום,איך אני מיישם קובץ שכתבתי בJAVA? כלומר, אני משתמש בתוכנה Eclipse כדי לכתוב בJAVA אבל איך אני משתמש במה שרשמתי לתוכנה ממשית בXP ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים אני מניח שאתה מתכוון לקובץ נפרד מהפרוייקט כמו EXE...לJAVA אין EXE במקום יש לו קובץ JAR (תחפש שמה בקטגוריה של דיבאג או קומפיל), בשביל להריץ את הקובץ אתה צריך שיהיה לך מותקן JAVA EE אם אני לא טועה
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר אני הצלחתי ליצור קובץ JAR אבל זה לא פועל.... יש אתה ההודעהFAILED TO LOAD MAIN CLASS MANIFESTFROM ..... הכתובת של הקובץ.מה עושים?
פורסם 2008 במאי 2517 שנים בכדי להריץ תוכנית בג'אווה, אתה צריך מחלקה שמכילה פונקציית MAIN.והמחלקה הזו יוצרת מופע של המחלקה שכתבת ומשתמשת בו להריץ את התוכנית.אתה יכול להריץ את התוכנית מ-ECLIPSE, תחפש בגוגל HelloWorld java ותראה איך לכתוב פונקציית MAIN פשוטה.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר זה לא בעיה לכתוב פונקציית MAIN..... יש לי בתוכנית כזו פונקציה אך הבעיה ממשיכה לקרות
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אם תסתכל ב-JAR תראה קובץ MANIFEST, לפי ה- ERROR נראה שמחלקת ה-MAIN שלך לא רשומה כמו שצריך ב-MANIFEST
פורסם 2008 במאי 3017 שנים באקליפסFile -> Exportבוחר JAR ולוחץ NEXTבוחר למעלה את הפרויקט/ים שאתה רוצהלמטה נותן שם וכתובת לקובץ שיווצרלוחץ NEXTשוב NEXTעכשיו כתוב לך למטהSelect the class of the application entry pointתלחץ שם BROWSE והוא יתן לך רשימה עם הקלאסים שבהם יש לך פונקציה MAIN - תבחר את מה שאתה רוצה, ותלחץ FINISHכמובן שיש דרך לערוך את המניפסט באופן ידני, אבל האשף של אקליפס כל כך פשוט שאין סיבה להכנס לזה... פשוט צריך לזכור לעשות את השלב האחרון ולא לדלג עליו
פורסם 2008 ביוני 117 שנים JAR הוא פשוט ארכיב zip (או משהו כזה). אתה יכול לפתוח אותו עם כל תוכנת כיווץ.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אתה לא מבין אותי.... איך אני פותח את קובץ הJAR כדי שאני יוכל לראות את התוכנית רצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.