עבור לתוכן

בעיה..

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המשחק crysis (לכל מי שמכיר..).

המשחק תומך בווינדוס ויסטה של כל הגירסאות. יש לי את הדרישות המתאימות.

כרטיס מסך:

Nvidia Gofroce 8500 GT זיכרון של: 512 MB.

מעבד מסוג: intel ® TM 2 Due Cpu .

סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות.

מה קורה שאני משחק?

שאני נכנס לתפריט הראשי, פתאום המשחק ניתקע לי. זאת אומרת שהתמונה נקפאת ועושה רעש של טרקטור כזה "טרטרטרטרטרטר", ולאחר מכן, המחשב ניפתח לי מחדש (restart).

אני מאוד רוצה לקבל עזרה, המשחק אם אתה מכירים משחק בעל גראפיקה מהממת. ואני מאוד רוצה לשחק במשחק.

יש למישהו מושג מה לעשות?

תודה.

פורסם

דבר ראשון, הורדת אותו? כי אם כן זאת יכולה להיות הבעיה.

דבר שני, למקרה שאתה לא יודע, CRYSIS הוא משחק מאאווודדד כבד. לדעתי כרטיס כמו שלך (8500 נכון?) לא יצליח להריץ אותו אפילו על MEDIUM, מפני שהכרטיס הזה, למרות שהוא יחסית לא ישן במיוחד, כבר כשהוא יצא נחשב לכרטיס חלש יחסית.

בכל מקרה את CRYSIS אין ממש מחשב כיום שיכול להריץ על VERY HIGH חלק. (הכוונה היא למחשבים שאת חלקיהם אפשר לקנות באופן מסחרי ולא למחשבי סופר-על.)

פורסם

א. יש ת'רד ראשי. שאל שם.

ב. להבא, כתוב כותרת נורמלית להודעה.

פורסם
  • מחבר

תקראו.

למלא מהחברים שלי יש את הכרטיס מסך הזה וזה פועל אצלהם מצויין. יש בזה - DX10 . זה לא קשור כל כך ניראה לי.

המחשב שלי מצויין. המשחק תומך במשחק.

יש עוד מה לעשות?

פורסם

למקרה שאתה לא יודע, CRYSIS הוא משחק מאאווודדד כבד. לדעתי כרטיס כמו שלך (8500 נכון?) לא יצליח להריץ אותו אפילו על MEDIUM, מפני שהכרטיס הזה, למרות שהוא יחסית לא ישן במיוחד, כבר כשהוא יצא נחשב לכרטיס חלש יחסית.

בכל מקרה את CRYSIS אין ממש מחשב כיום שיכול להריץ על VERY HIGH חלק. (הכוונה היא למחשבים שאת חלקיהם אפשר לקנות באופן מסחרי ולא למחשבי סופר-על.)

בלי קשר לזה שההודעה שלך לגמרי לא רלוונטית לשאלה שלו, הוא אפילו לא הצליח לעבור את התפריט, למה אתה חופר לו על הכרטיס מסך?

לפותח הדיון, נסה להתקין שוב את המשחק יכול להיות שהשתבש משהו בהתקנה.

פורסם

א. יש ת'רד ראשי. שאל שם.

ב. להבא, כתוב כותרת נורמלית להודעה.

קרא גם את חוקי הפורום.

להבא תקבל אזהרה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים