עבור לתוכן

על ביקורת ספקי ה 800 באתר

Featured Replies

פורסם

אולי במקום לעשות ביקורות על ספקים בהספקים מיותרים ש99% מאיתנו לא רוכשים

800-900W מי בדיוק צריך את זה???

הייתם עושים השוואה על הספקים היותר תקציבים או מיינסטרים 400-550W

ובנוסף אתם אומרים בפורומים משהו אחד:

וכך או כך, בהיעדר סיבה טובה, עדיף להימנע מקניית ספקי-כוח בהספקים "מפוצצים", לדעתי. וזאת משום שב-99.99% מהמקרים, פשוט אין בכך צורך. ספק-כוח איכותי, בהספק 500W+ (קצת פחות או קצת יותר - תלוי במערכת המסויימת), צפוי להיות מעל ומעבר בעבור מרבית המערכות.

ובביקורות משהו אחר לגמרי.... ראה עמוד ראשון

http://hwzone.co.il/reviews/psu_800_roundup/

נקודה למחשבה

הערה: נא לא לסנן

פורסם

שם לב שהביקורות מראות את הצריכה של כל המחשב

פורסם

אלוהים ישמור.. מי קונה ספק 800W?! אפילו ב500 אני לא נוגע..

פורסם

אני מסכים עפ פותח הדיון, ורוצה להוסיף שחסר לי ספק של אנרמקס בביקורת הזאת. סדרת ליברטי שלהם מופיעה כאן הרבה כמומלצת בפורום מפרטים (לי יש ליברטי שקניתי לפי המלצה כאן) והיה לה מקום בביקורת הזאת.

פורסם

גם כאן?

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/xfx_8800_gtx/9.html

but right on the box XFX recommends at least a 625W for a single XXX and 800W or greater (!) for SLI GTX XXX cards.

אם כרטיס צורך פחות מ- 216W להיכן הולכים שאר ה- 400W ש- XFX ממליצה?

למדבקה של הספק הגנרי הממוצע?

פורסם

או אולי להגזמה פראית של XFX ו NVIDIA שנועדה על מנת לגרום לכולם לקנות ספקים שהם לא צריכים.

מדדתי עשרות כרטיסי מסך ומעטים המקרים בהם המערכת הכוללת - גם אחרי אוברקלוק (לא גדול במיוחד אלא ממוצע) עוברת את ה - 400W.

פורסם

לדן,

אני זורם איתך ומסכים שאכן רוב הצרכנים אינם זקוקים לספקי כח מפלצתיים ושזה יותר גימיק שיווקי של היצרנים כמו גם של הצרכנים להראות למי יש יותר ארוך :P

שאל פותח התרד מה טעם מצאתם לסקר את הקצה העליון ולא על הזרם המרכזי, ואני אוסיף ואשאל...

מדוע אינכם בוחנים את הספקים של ה- ENTRY LEVEL שהם הרוב הנרכש על ידי הציבור.

אני יודע שזה מצטלם פחות טוב מאשר לסקר ספק 850W עם 4 מסילות, אבל כמות הגולשים שמבקשים חוות דעת על ספקים למערכות בסיס עולה על אלה שבאמת זקוקים לקרא עוד מבחן השוואתי על ספקי היי אנד.

צביקה

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שהתכוונתי :xyxthumbs:

פורסם

שלוש הערות לגבי הביקורת ובאופן כללי:

1. הביקורת מצוינת רק הייתי מעוניין לדעת באיזה דגם של רב מודד השתמשו כדי למדוד את הספקים שבביקורת (האמת היא שלא ראיתי בביקורת שציינו איפשהו שהשתמשו ברב מודד בביקורת אך קשה לי להאמין שביצעו מדידות על בסיס תוכנה).

2. ביקורת על ספקי ENTRY LEVEL תהיה מצוינת, יכול להיות שאתם ברגע זה עובדים עליה אך אם לא רצוי שתגיע אחת כזו.

3. הייתי יותר משמח לראות ביקורת שתכיל השוואה בין ספקים איכותיים/סבירים לספקים ג'נריים, אני חושב שזה יכול להראות להרבה אנשים עד כמה לא מומלץ להשקיע בספק ג'נרי ויכול לשמש בתור הפניה לכל דיון בנושא.

פורסם
  • מחבר

מחזק.... במיוחד האופציה השלישית יכול להיות מאוד מעניין לרוצה לראות כזו השוואה

פורסם

הספקים נבדקו עם התוכנה OCCT ... אפשר לראות לפי הגראפים ...

זה לא מדויק, ולא ניתן לדעת עד כמה זה קרוב למציאות ...

הבעיה שמכשיר שיבדוק את הספק, עולה עשרות אלפי שקלים .. =\

פורסם

^^^^

בדיוק, ולכן הביקורת הזאת רחוקה מלהיות מקצועית.

מספיק להשוות את מסקנות הביקורת לגבי ה-ToughPower 850W לעומת מה שנכתב עליו באתרים אחרים, כדי להבין כמה הביקורת הנ"ל רחוקה מהמציאות.

חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים