עבור לתוכן

מחירי המחשבים ירדו באופן דרסטי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אם אפשר להביא מחשב למשחקים כבדים ב3500, אשמח לקבל כמה הצעות.

וכמובן שיהיה מפרט שניתן יהיה לשדרג בעוד כשנתיים

פורסם

צא מהסרט ב3500 גג!!!! אפשר להביא מחשב בן זונה!!!!!!!!!

בוא נתחיל מזה שאני בדרך כלל לא מגיב לפקאצות אז יהיה נחמד אם תמעיט בסימני הקריאה

שנית, רשמתי פלוס מינוס, כאמור הבנאדם רוצה מחשב "למשחקים כבדים מאוד וחדשים" ואני בניגוד אליך חושב לעתיד ולא אשים לו "מעבד בן זונה וכרטיס לפנים" אבל עם מארז וספק צ'וקומוקו ב300 שקל.. צריך לחשוב גם על השקט והקירור שהדבר הזה מייצר, אבל זה רק אני.. אחרי הכל לא כולם קונים מחשב חדש כל חודשיים..

לפותח הת'ראד - כבר הציעו לך פה מפרט נחמד מבוסס P35, תראה מה דעתך עליו

אישית אני חושב שכדאי מאוד היום לרכוש הארדיסק של 500GB (של Seagate) וכמובן להשקיע במארז כמו שכבר ציינתי

פורסם

ראשית, אין לגזור מסקנה החלטית כלשהי, למשל, ממה שהיה נהוג ביבואן המסויים שבו עבדתה (בתקופת עבודתך שם) ו/או מהנהוג ביבואן מסויים כלשהו - לגבי המצב הנוכחי בכלל השוק או ביבואן מסויים אחר כלשהו.

ושנית, בדבריי התייחסתי במפורש לחלק מהיבואנים - ולא לכולם.

ובנוסף, דרך פנייתך איננה במקומה (אנשים רציניים ומכובדים, למשל, בד"כ אינם נחפזים להתרברב בנסיונם וביכולותיהם - בדומה לילדים בני 6 שלמדו רק הרגע לרכב על אופניים...), וממליץ לשנותה בעתיד.

1- טרחתי לציין היטב שאני עדיין בקשר עם היבואנים, כולל היבואנית בה עבדתי. אבל זו לא פעם ראשונה שבדיון אנחנו עוברים על הנושא של מטבע, הסברתי את כל זה פעם שעברה כבר.

2- אני לא "ממהר להתרברב", אני מנסה להציג כמה שיותר סימוכין לדברים שלי בשביל למנוע תגובה מסוג זו שבאה בכל מקרה בסוף. מטבעות אחרים בכלל לא משפיעים על השוק הישראלי בנוגע לחלקי מחשב. המטבע היחיד שיש לו משקל בעניין הוא הדולר

95% ממה שאתה יכול לקנות בחנות מחשבים מיובא ע"י יבואנים שקונים מחו"ל את האספקה בדולרים. ב 95 האחוזים האל כלולים חלקי הליבה ללא יוצא מהכלל, קירורים, כוננים אופטיים, דיסקים קשיחים, מארזים, וציוד היקפי רובו ככולו.

לכן אין למטבעות אחרים חשיבות גם בעיני מי שקונה מחשב בארץ.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שזה יהיה מחשב שקט, שלא ישמיע רעש ובעל טמפ' נמוכות כדי שאוכל להשאיר אותו דלוק כמה ימים ברצף.

וכן, אני אשקיע בהארד דיסק 500 GB, זה די נחוץ לי.

בעיקרון, המחשב מיועד למשחקים, מוזיקה, סרטים ועבודה סטודנטיאלית.

מסך אני אקנה בנפרד אחרי כמה חודשים. (לא כל כך כיף לראות סרטים במסך 17 אינץ', אני אקנה של 21)

פורסם

בוא נתחיל מזה שאני בדרך כלל לא מגיב לפקאצות אז יהיה נחמד אם תמעיט בסימני הקריאה

שנית, רשמתי פלוס מינוס, כאמור הבנאדם רוצה מחשב "למשחקים כבדים מאוד וחדשים" ואני בניגוד אליך חושב לעתיד ולא אשים לו "מעבד בן זונה וכרטיס לפנים" אבל עם מארז וספק צ'וקומוקו ב300 שקל.. צריך לחשוב גם על השקט והקירור שהדבר הזה מייצר, אבל זה רק אני.. אחרי הכל לא כולם קונים מחשב חדש כל חודשיים..

לפותח הת'ראד - כבר הציעו לך פה מפרט נחמד מבוסס P35, תראה מה דעתך עליו

אישית אני חושב שכדאי מאוד היום לרכוש הארדיסק של 500GB (של Seagate) וכמובן להשקיע במארז כמו שכבר ציינתי

הכל טוב ויפה אבל צריך להתחשב בצרכים מול תקציב

אם בן אדם רוצה מחשב משחקים אז החשיבות הגדולה זה מעבד \כרטיס מסך\וכמות מספקת של זיכרון ראשי

מעבר לזה אתה בונה לפי התקציב

אם אפשר אז ספק ומארז איכותיים

ארד דיסק גדול ושקט וכו

אין טעם לבן אדם אם תקציב נמוך שרוצה מחשב משחקים כבדים לקנות הכל מסביב איכותי

אבל מעבד וכרטיס מסך חלשים וזיכרון בנפח נמוך

פורסם

יותר מידי דעות ויותר מידי אנשים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם, אז ככה, אני לא הייתי בעסק דיי הרבה זמן ואני יכול להגיד שמחירי המחשבים אכן ירדו בצורה דראסטית ככה שהיום אפשר להביא ב3000שקל מחשב שיספיק למשחקים באיכות גבוהה לעוד הרבה זמן במיוחד שאפשר להכניס כאן 4GB זיכרון מעבד מעולה ו8800GTS 512MB G92 שלדעתי יחזיק משחקים על רזולוציה גבוהה מאוד ועל איכות מעולה למשך זמן רב.

והנה הצעה שלי בתקציב של 3500 :

מעבד:

Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤675

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤454

מארז:

Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 400W

כמות: 1 - מחיר: ¤278

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤414

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB KS

כמות: 1 - מחיר: ¤274

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1270

כונן אופטי:

PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA

כמות: 1 - מחיר: ¤152

סה"כ: ¤3517

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3447

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

פורסם

1- טרחתי לציין שאני עדיין בקשר עם היבואנים, כולל היבואנית בה עבדתי. אבל זו לא פעם ראשונה שבדיון אנחנו עוברים על הנושא של מטבע, הסברתי את כל זה פעם שעברה כבר.

2- אני לא "ממהר להתרברב", אני מנסה להציג כמה שיותר סימוכין לדברים שלי בשביל למנוע תגובה מסוג זו שבאה בכל מקרה בסוף. מטבעות אחרים בכלל לא משפיעים על השוק הישראלי בנוגע לחלקי מחשב. המטבע היחיד שיש לו משקל בעניין הוא הדולר האמריקאי

1. כלל לא ברור מדוע לדעתך עליי לדעת על דיון קודם כלשהו שנוהל אי-מתי, או את תכנו של זה, ובפרט שקישור אליו לא כלול באף אחת מהודעותיך בדיון הנוכחי !

2. אז זהו, שלא הצגת "סימוכין" כלשהם לטענתך, אלא רק אמירה כללית וסתמית... אשר נאמרה גם בצורה לא עניינית (שלא לומר : מזלזלת), לטעמי.

בקיצור, נא חסוך ממני נסיונות טיפלול מגוחכים - אם ברשותך מידע כלשהו השייך לעניין, עדיף כי תציג אותו במלואו - במקום כי תחזיקו, ותאמר "אני יודע".

פורסם

אז.... אתה רוצה שאני אחשוף את המחירונים של היבואנים ואת נתוני הקניה שלהם? זה, איך נגיד את זה, סוג כלשהו של עבירה פלילית.

סלח לי אם קיבלת רושם שיש נימה של זלזול בדבריי, זו ממש לא הכוונה.

את הפרטים שאתה מבקש אני מן הסתם לא יכול לחשוף, אם יש לך רעיון אחר איך אני יכול להוכיח לך את זה בלי לעבור על החוק- אתה מוזמן להציע.

פורסם

נתונים מקרו-כלכליים וענפיים כאלו ניתן לנסות לאסוף מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס).

ובשולי הדברים, אציין כי חשיפת מידע לגבי התנהלותו הפנימית של עסק פרטי תהווה בד"כ עוולה אזרחית (בתביעה על בסיס כזה, עשוי, למשל וכמדומני, להיעשות שימוש בחוק עוולות מסחריות - 1999) - ולא עבירה פלילית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים