פורסם 2008 במאי 1717 שנים דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.Cזה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקיםבמעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומרים
פורסם 2008 במאי 1717 שנים המלצה שלי תחבר ללוח רק זיכרון אחד , ללא מאוררים כרטיס מסך (פשוט אם יש)תעשה DEFAULT לביוס ותנסה לעלות כנראה שיש לך בעיית מתחים או הגדרות בביוס לא נכונותבהצלחה יניב
פורסם 2008 במאי 2017 שנים זה ישמע ממש מוזר אבל הבעייה שלך גורמת לי לחשוב שיש בעייה במעבד , אני הייתי הולך לחנות שקנית ומוודא שהמעבד תקיןבהצלחה יניב
פורסם 2008 במאי 2017 שנים כמה שאלות :מה עשית לפני הבעיה ? האם ניסית לשדרג ביוס ? אם כן? האם הוא הסתיים בהצלחה ? אם לא , תוציא את כל הזיכרונות שלך ותדליק את המחשב אתה שומע ציפצופים ? אם כן זה מצב נורמלי ..אם לא : שני דברים או שהלוח תקול או שהSPEAKER לא מחובראחרי שאתה עושה את זה : תוציא את הכרטיס מסך , ותפעיל את המחשב , האם המחשב ממשיך לוינדוס אם כן , אז יש לך בעיה בכרטיס אם לא , את תחזיר ..אני חושב כמו יניב שזה מעבד ..אחרי שאתה מסיים הכל , שיש פתרון אחד : תרם תרם תרם (מעבדה)
פורסם 2008 במאי 2017 שנים אק כחה תוצי את המחשב שלך מהחשמל ודם את הסוללה הקטנה שיש לך במחשב ל 5 דקות ...תחזיר הכול למקום...אם יש לך את אותה בעיה לך לבדוק במעבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.