פורסם 2008 במאי 1717 שנים שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר.אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו'אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים קודם כל אתה צריך שיהיה לך דרייבר לSATA אם אין לך את זה בFLOPPY , אתה צריך להוריד את זה מהאתר של היצרן של הלוח M שלךואז צריך לשים אותו או בFLOPPY או לשלב אותו בדיסק הוינדוסואח"כ אתה נכנס לRECOVERY CONSOLE כשזה טוען הוא אומר לך אם אתה רוצה להתקין SATA או RAID תקיש F6ואז שם אתה מתקין אותו וזה יזוהה בביוס והבעיה תיפתראו אתה משנה את ההגדרה בביוס שיראה את הSATA כמו IDE
פורסם 2008 במאי 1717 שנים כמה שטויות בהודעה אחת.מה הקשר לדרייבר לסאטה ? הוא ציין שיש לו קשיח IDE.ולעניין.. פשוט תוודא בביוס שהוא מזהה גם את הקשיח וגם את הצורב, ולא אמורה להיות בעיה.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים קודם כל תן קצת כבוד , בסדר אל תזלזל באנשים , גם לאנשים יש רגשות ... איזה אנשיםיש כוננים שצריכים דרייברים כדי שהם יזוההו ..
פורסם 2008 במאי 1717 שנים shai_prl יש דרך יותר בוגרת כדי לחלוק על מה שמישהו אחר אמר... (לטיפולך)ולעניינו1. כונן ה DVD וחיבור הדיסק קשיח IDE גורמים לך להאטה ב POST של הביוס?2. אם אתה מחבר כל אחד בנפרד האם המחשב עולה במהירות הנדרשת?3. איזה דיסק קשיח יש ברשותך? והאם הוא בטעות נמצא על מצב PIO(תבדוק ב Windows/Bios)
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר תודה לתגובהלשאלה 1 - כןלשאלה 2 - כןלשאלה 3 - דיסק WD 80GB , כאמור בחיבור IDEתודה
פורסם 2008 במאי 1717 שנים יש DVD לא עובד טוב ב SATA2 אתה לחפש jumper על DVD אולי יכול להגדיר לו SATA 1 (150 מגה)אתה לחפש בביוס על SATA ולנסות שמה COMBINED או דבר אחר שיש שם.ולא צריך לסים קשיח ראשון בבוט. אם אין CD בכונן הוא יתחיל מקשיח גם אם CD הוא ראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.