עבור לתוכן

ASUS P5N-D לSLI - תומך ב-QX9770 ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת אם הP5N-D תומך בQX9770 והאם הוא לוח מומלץ באופן כללי (לSLI).

תודה!

פורסם
  • מחבר

אין לוח לSLI במחיר שפוי שתומך בQX9770 ? :-\

פורסם

אין לוח לSLI במחיר שפוי שתומך בQX9770 ? :-\

יש לך כסף ל-QX9770 ול-SLI ואין לך מספיק כסף ללוח ?

פורסם
  • מחבר

ה-QX9770 לא מכספי :)

אז... אין ? :)

מה ההבדל בין QX9650 ל-QX9770? משמעותי ?

פורסם

לוחות שתומכים ב-SLI ובמעבד QX9770 מאוד יקרים ועולים בערך 1800-2000 ש"ח

ההפרש בביצועים בין ה-QX9770 ל-QX9650 פחות מ-10% ממש לא קריטי , וכמובן המעבד QX9650 הוא חיית OC

פורסם
  • מחבר

נניח ללא OC -

אם היתה לך אפשרות לקחת QX9650 או QX9770EE - בלי כסף, מה היית לוקח ?

תתחשב בזה שרק לוחות P35 ומעלה (וגם זה בOC ללוח לפי מה שהבנתי) תומכים בQX9770, ו-QX9650 בעצם יאפשר לי מערך SLI (שאני לא יודע בכלל אם זה משתלם האמת... פתחתי על זה דיון בכרטיסי מסך).

תודה :)

פורסם

עקרונית אם אני יכול לבחור מה לקחת (ללא תשלום) ברור שהייתי לוקח את הכי טוב שזה QX9770

אבל אם השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים אז ההבדל בין המעבדים הוא זניח לחלוטין ! , ו-SLI ייתן את השיפור המקסימלי והייתי קונה את הלוח P5N-D

נ.ב היות ששני המעבדים הללו באים עם מכפלה פתוחה לעשות OC זה הדבר הכי פשוט שיש , זה פשוט רק לשנות מספר אחד !

פורסם
  • מחבר

כלומר שבתכלס, בגלל שלוח אם תומך 9770 ו-SLI יקר בטירוף, וSLI מאוד משתלם (CF לא משתלם כלל לעומת SLI), היית לוקח 9650 עם ה-P5N-D, ובמקרה הצורך מעלה מכפלה ?

פורסם

שוב , אם המטרה של המחשב זה משחקים אז אין משמעות להבדל בין המעבדים הללו

למשחקים הכי חשוב זה הכרטיס מסך

אני אישית הייתי מסתפק בכרטיס מסך בודד כמו 9800 או מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו בקרוב

פורסם

אם היתה לך אפשרות לקחת QX9650 או QX9770EE - בלי כסף, מה היית לוקח ?

אני הייתי לוקח (ולקחתי) את ה-QX9650.

פורסם
  • מחבר

QttP, ואיזה לוח/זכרונות/כרטיס מסך לקחת ?

תודה רבה לך.

פורסם

QttP, ואיזה לוח/זכרונות/כרטיס מסך לקחת ?

עוד לא לקחתי.

הלוח יהיה P35 כלשהו, הזכרונות DDR2-800 לפחות (כדי לאפשר מרווח OC לעתיד, אם יתחשק לי), כרטיס המסך - לפי כמה שיתחשק לי להוציא.

פורסם
  • מחבר

אז למה לקחת QX9650 בעצם ? לוחות P35 תומכים היום ברובם ב9770...

חשבתי שרצית לעשות SLI ואין לוח זול שתומך ב9770...

פורסם

א) הצ'יפסט P35 לא תומך רשמית ב-FSB=400. כדי להריץ את ה-9770 במהירות מלאה צריך לעשות אוברקלוק ללוח. כל היצרנים שאומרים שהלוחות שלהם "תומכים ב-FSB=400" פשוט מוציאים אותם מראש באוברקלוק.

ב) ראיתי כמה ביקורות לא מחמיאות שטוענות שה-QX9770 מסיבה לא מובנת צורך חשמל ומתחמם הרבה יותר מה-QX9650.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים