עבור לתוכן

RV770XT to etail for $229 כדאי לכולם לחכות אם קניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

יש הרבה משחקים טובים למחשב.CRYSIS זה לא דוגמה הקוד שלו דפוק לגמרי (וגם זה בגלל NVIDIA) במקור הוא בכלל עבד על X1950XTX, הוא גם לא תומל ב DX10, הוא 100% DX9C בניגוד ל AC שתומך אפילו בDX10.1.

הבן אדם אמר שה9800GTX שלו מריץ הכל עם פילטרים

אני הוכחתי לו את טעותו

עד שלא יצאו משחקים שנראים יותר יפה מcrysis ויצרכו פחות משאבים לא תוכל לקבוע שcrysis מתוכנת עד כדי כך גרוע

• תגובות 84
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך תריץ crysis ותחזור לפה

לך תעשה סטנד-אפ...

-=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=-

CRYSIS היא דוגמה גרועה מכיוון שעם כל פאטצ' שהם מוציאים הביצועים עולים בכמה אחוזים, מה שמרמז על כך שהקוד ההתחלתי לא היה מגובש טוב, או לחילופין מגובש פחות טוב לכרטיסי ATI.

חוץ מזה, כמעט ואין משחקים שפועלים על המנוע שלו, יותר חשוב המנוע של Unreal 3 שכל משחק שני מתבסס עליו, והמנוע הזה עוד לא תומך DX10 ככה שאין על מה לדבר.

זה מזכיר לי את התקופה של X800 כאשר הכרטיסים של ATI תמכו רק PM2.0 והיו מלכי הביצועים, אך שרק התחילו לצאת משחקים עם PM3.0 המצב התהפך ו NVIDIA התחילה להוביל (כי הם היו היחידים שתמכו ב PM3.0 כבר בדור 6).

אז השאלה היא, האם אתה פאנבוי ותתקע עם משהו נחות משמעותית רק כדי להגיד שאתה יכול להריץ משחקים עם טכנולוגיה ישנה ב10% יותר מהר, או תעבור לחברה שיש לה יתרון טכנולוגי...

הם עדין משתמשים ב GDDR3 (למרות שבפועל זה לא משנה, רק הבדל במתח לזיכרונות).

זה משנה מאוד את צריכת ההספק ופליטת החום של הכרטיס...

פורסם

לא מבין גם מה ההתלהבות מ CRYSIS?

COD4 ו GOW2 אוכלים אותו בלי מלח. אנשים סתם תופסים ממנו בגלל ההייפ של EA והעובדה שהקוד שלו כול כך גרוע שהוא גורם לכול מחשב לקרטע.

חוץ מזה מזה השטויות האלו מה אני צריך להוציא 1000+ שקל בקלות כדי לקבל עליה של 25%?? מזה יוצא 37 פריימים במקום 30 או 18 PFS במקום 15 PFS מזה הבדל מה אני יגיד לך ממש אני רץ לקנות :screwy:

עד ש ATI לא יתחילו לקחת דברים ברצינות ולחזור למירוץ עם איזה מתמודד ששווה משהו NVIDIA תשמח לשחרר סתם כרטיסים לאט לאט לשוק כדי לעשות עוד כסף על כול חצי מוליך שהיא זורקת בלי מחשבה.

תאכלס עד שלא תקרה קפיצת מדרגה כמו שה 8800 עשה ו 6800 עשה וה VOODOO (למי שזוכר) עשה אף גיימר (שלא מיליונר או פריק ביצועים) לא באמת ירוץ לשדרג (אלא כמובן אם מייקרוסופט תחליט להמציא עוד איזה יענו DX10 שלא יעבוד על אף משחק כדי לחייב אותנו לשדרג)

בקיצור עד שלא יגידו 200% או מינימום 150% עדיף לכם להשאר איפה שאתם ולחכות שהחברות הגדולות יפסיקו למכור לכם את אותו הכרטיס עם שם שונה! :'(

פורסם

אני לא מסכים איתכם בקשר לקרייסיס ... אני חושב שאתם פשוט לא מבינים את המשמעות של המשחק הזה

אלה מסתכלים על הצורה הכללית שלו ... קודם כל חשוב לי להדגיש ... שכן יש למשחק הזה הרבה בעיות וכל הוא ממש לא הכי טוב COD 4 עדיף עליו בהרבה.

אבל מה שכן .. אתם פשוט חייבים להודות שהוא הישג טכנולוגי חסר תקדים שהחומרה של היום פשוט לא מספיק טובה בשבילו .... אל תסתכלו 'רק' על המראה של המשחק, הפיזיקה המדהימה הכל זז ומתרחש במשחק בדיוק אח שזה אמור להיות העצים זזים עם הרוח לכיוון שהיא נושבת הפיזיקה מדהימה , האינטלגנציה מדהימה ( כשהמשחק מחשב ישר את על ה AI של כל האוייבים בכל השלב בזמן אמת ) אני אומר שזה מדהים ... המשחק הזה פשוט מרגיש חיי ...

לעומת משחקים אחרים ( כמו נגיד GOW ) שהגראפיקה שלו מדהימה ... אבל עדיין מרגישים שמשהו חסר ( לפחות אני הרגשתי ככה ) ...

ככה שלהסתכל על המשחק הזה כגראפיקה נטו זה לא נכון ...

כמובן שזאת הדיעה שלי ואתם לא חייבים להסכים איתה ... אבל אם תסתכלו רגע קצת מעבר ... אתם עוד יכולים לראות שאני צודק .

פורסם

CRYSIS הוא באג אחד גדול. אם אתה רוצה מנוע טוב עם פיסיקה מרשימה יש את ה UT3.0, הרבה משחקים שמבוססים על המנוע הזה הרבה יותר מרשימים מ CRYSIS (חלקם לא עובדים טוב כי צריך כרטיס לחישובים פיסיקליים).

פורסם

CRYSIS הוא באג אחד גדול. אם אתה רוצה מנוע טוב עם פיסיקה מרשימה יש את ה UT3.0, הרבה משחקים שמבוססים על המנוע הזה הרבה יותר מרשימים מ CRYSIS (חלקם לא עובדים טוב כי צריך כרטיס לחישובים פיסיקליים).

לא קראת את כל התגובה שלי .. או שלא הבנת נכון .. אבל זה לא משנה ... זה ממש לא הדיון ...

נראה לי שעדיף לחזור לנושא המרכזי .

פורסם

איך אתה יכול להשוות בכלל את המנוע UT3 ל-Cryengine2 ? ותראה לי משחק אחד יותר מרשים מקרייסיס בהיבט הטכנולוגי (בלי שום קשר שהמשחק מהנה ועשוי טוב).

קרייסיס השאיר אותי המום בעוצמה הטכנולוגית שלו לאחר תקופה ארוכה מהמשחק HL2, שהשאיר אותנו אז המומים.

*עכשיו צפה בסרטון ותשווה ל-UT3 :kopfpatsch:

http://www.joystiq.com/2008/02/23/the-ultimate-showdown-cryengine2-vs-reality/

פורסם

א, זאת פרסומת ולא משהו מיושם.

ב, זה מרונדר מראש.

אז אולי זה מנוע שטוב לרינדור אנימציות, אבל למשחקים הוא לא... עובדה שכולם קונים UT3

פורסם

א, זאת פרסומת ולא משהו מיושם.

ב, זה מרונדר מראש.

אז אולי זה מנוע שטוב לרינדור אנימציות, אבל למשחקים הוא לא... עובדה שכולם קונים UT3

אתה יודע שכלם קונים UT כי היכולת להריץ את קרייסיס אצלהם היא אפסית? או בכלל, UT3 נמכר יותר כי הוא יצא לכל הפלטפורמות ולא רק לPC עם רמת הווארז הגבוהה במיוחד.

אני אישית, הורדתי את UT3, שיחקתי ולא נהנתי. מצד שני, הורדתי את קרייסיס, נהנתי וקניתי. משחקים שקניתי השנה מאותה הדרך: ביושוק, ETQW, CoD4

אתה עצמך, קנית את UT3?

ועל הדרך, הגרפיקה של קרייסיס לא רואה גרפיקה של שום משחק ממטר (ומצד שני, גם מחשב של אף אחד).

פורסם

Dunia....

--------------------

אין לי מושג איך לעזאזל הדיון הפך מדיון על כרטיס מסך חדש שיוצא במחיר זול לדיון על "לאיזה משחק יש קוד יותר טוב" או "אפשר לסלוח לקרייסיס בגלל שהוא עושה לי נעים במכנסיים".

בוא רק נזכיר משהו אחד

מכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (הטובים)

UT3 הוא מולטיפלטפורם בלי שאיפה גרפית

COD4 נראה ממש טוב לדעתי

עוד מיליון וחצי פורטים שמי שחושב שהם צריכים להיראות כמו קרייסיס צריך להעיר את עצמו מהר

וקרייסיס... משחק שמההתחלה נועד להיות המצגת הכי יפה ויקרה בעולם...אפשר להגיד גם שאיפה לתוכנת בניה פשוטה להבנה וכל זה אבל זה שטויות בזמן שיש לך את הHAMMER של הסורס

אקיצר המשחק היחיד שמתקרב לקרייסיס זה COD4 (שלדעתי נראה מעולה... אולי קצת פחות זוהר ובוהק מקרייסיס אבל עדיין..) לא יצא שום משחק שאמור להראות ממש יפה אז בנתיים לא ראיתם אחד כזה

אבל ניקח לדוגמא את FC2 שאמור לצאת עד תחילת 09 שגם מתוכנן להיות משחק עם גרפיקה מפוצצת ועם אפקטים up the ass..

ותנחשו מה בנתיים ראינו סרטוני גיימפליי אמיתיים של FC2 (הם אשכרה נראים כמו גימפליי... לא כמו הסרטונים של קרייסיס עם האנימציות הלא אמיתיות והמצלמה שלא תהיה בחיים בשום משחק) והוא נראה פי 2 יותר יפה מקרייסיס (שלא לדבר על שאר השאיפות של המשחק לגבי ריאליזם מבחינה פיזיקלית ומבחינה סביבתית)

פורסם

אל תזלזלו ב UT3.0, המשחק מנצל אולי 70% מהיכולות של המנוע.

http://www.gametrailers.com/player/25441.html

http://www.warmongergame.com/media.php

כש cryengine יגיע לרמה הזאתי נדבר xD, ניסיתי להפעיל את המשחק הזה על המחשב שלי אבל צריך מינימום C2D E6400 אז זה לא עבד כל כך, גם אין לי PhysX.

פורסם

warmonger זו בדיחה גרועה

אגב, קרייסיס נראה יותר טוב

פורסם

אתה יודע שכלם קונים UT כי היכולת להריץ את קרייסיס אצלהם היא אפסית? או בכלל, UT3 נמכר יותר כי הוא יצא לכל הפלטפורמות ולא רק לPC עם רמת הווארז הגבוהה במיוחד.

כולם קונים בגלל שהמנוע מציג גרפיקה יפה פשוט לתכנות ותומך בהאצה פיזיקלית, תסלח לי אבל לאף אחד לא איכפת אם יש לך 9800GTX כי אתה לא יכול לפרנס מפתחת משחקים שלמה, מצד שני 3 מיליון משתמשים ממוצעים יכולים, לפי כך מפתחת המנוע תקבל יותר כסף ותשפר אותו עוד יותר, שכבר עכשיו הוא ברמה של CRYSIS אם לא יותר

אני אישית, הורדתי את UT3, שיחקתי ולא נהנתי. מצד שני, הורדתי את קרייסיס, נהנתי וקניתי. משחקים שקניתי השנה מאותה הדרך: ביושוק, ETQW, CoD4

אתה עצמך, קנית את UT3?

אכן קניתי, ואפילו השתתפתי בטורניר של VGAMES, שאגב זכה להיענות מטורפת, לא היתה שניה שלא היה תור לשחק ב UT3

ועל הדרך, הגרפיקה של קרייסיס לא רואה גרפיקה של שום משחק ממטר (ומצד שני, גם מחשב של אף אחד).

ושוב, הרוב המוחלט מעדיף את המנוע של UT3, בוא נעזוב שניה את הסיבות כי זה לא רלוונטי... תראה לי מישהו אחד שמפסיק אידיוט כדי לשדרג מחשב שלם כדי לשחק משחק מחשב אחד

פורסם

באמת לא לעניין כל הת'רד HIJACKING שהולך פה.. אני מציע לנעול ולפתוח תרד הולם לנאמר פה.. זה כבר פעם רביעית שאני נכנס לקרוא מה קורא לגביי הטופיק

ועדיין קודחים פה לגביי הקוד של CRYSIS.

פורסם

חחחח סורי .. אני גרמתי לזה ....

באמת, יש למשהו ידיעה או עדכון מעניין בקשר למה שקורה עם הכרטיסים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים