עבור לתוכן

النكبة שמח לכולם!

Featured Replies

פורסם

מקור ?

ההלכה היהודית היא לפי חז"ל

תפתח שולחן ערוך ותראה הלכות גיור .

• תגובות 122
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם ישראל הוא אותו העם המורכב מצאציהם של אברהם יצחק ויעקב, כל גורם זר שנכנס אליו, רק תורם להריסתו.

אז אתה גם גזען, בנוסף להיותך אנטישמי עם פיצול אישיות חמור.

אתה טוען שאשכנזים אינם יהודים, וטוען שמי שנכנס אל עם ישראל תורם להריסתו. כלומר, לפי דעתך, האשכנזים הורסים את עם ישראל. קראתי קצת את ההיסטוריה של הציונות (האם אתה יודע מהי?) והגעתי למסקנה שבזכות אותם גורמים שתורמים להריסת עם ישראל - יש מדינה לעם ישראל, יש צבא לעם ישראל, יש עתיד לעם ישראל.

תגובתך נחוצה.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 בשעה 21:56:06

[b

להמשיך לשקר לעצמנו שכולנו "עם ישראל" זה סתם אדיוטי...

כאשר כבודו הפרופסור להיסטוריה יערוך מחקר עם עמיתיו הפרופסורים לגנטיקה - אז שידבר. עד אז, אנחנו לא רואים שום סיבה שלא להאמין בזה.

מי שרוצה לבדוק את המוצא הגנטי\גזעי שלו יוכל לעשות דבר כזה אם יחפוץ בכך...

:lol: :lol:

פורסם

אין לי מושג למה אזטק שם את ה"עם היהודי" על הפדסטל ומראה אותו כמעין מועדות חברות VIP כל כך סגור שצריך קשר משפחתי כדי להיכנס...

לא רק שלהיות יהודי היום זה לא כל כך מציאה גם העם היהודי לדעתי לא כל כך מיוחד ונאור שצריך לתת לו מעמד שכזה

פורסם

אז אתה גם גזען, בנוסף להיותך אנטישמי עם פיצול אישיות חמור.

אתה טוען שאשכנזים אינם יהודים, וטוען שמי שנכנס אל עם ישראל תורם להריסתו. כלומר, לפי דעתך, האשכנזים הורסים את עם ישראל. קראתי קצת את ההיסטוריה של הציונות (האם אתה יודע מהי?) והגעתי למסקנה שבזכות אותם גורמים שתורמים להריסת עם ישראל - יש מדינה לעם ישראל, יש צבא לעם ישראל, יש עתיד לעם ישראל.

תגובתך נחוצה.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 בשעה 21:56:06

כאשר כבודו הפרופסור להיסטוריה יערוך מחקר עם עמיתיו הפרופסורים לגנטיקה - אז שידבר. עד אז, אנחנו לא רואים שום סיבה שלא להאמין בזה.

:lol: :lol:

בוא אני יגלה לך משהו

אתה אדיוט!

איפה ראית שאמרתי שאשכנזים הם לא יהודים?

אמרתי לך שזה לא סוד שישנם אוכלוסיות יהודיות כאלה ואחרות בישראל שמקורו של חלק מהם - ככל הנראה אינו בבני ישראל התנכיים וזה לא סוד.

ואתה יכול לכנות אותי גזען, זה לא ממש מזיז לי, אני הולך עם האמת, עד הסוף, גם אם היא לא נוחה לאוזניים של עדה כזאת או אחרת.

לא אמרתי אשכנזים בפרט אז תפסיק להכניס לי מילים לפה כי מה שאתה עושה זה דפוק ואין לי מושג למה אתה עושה זאת.

דבר שני.

אתה בנאדם סנוב ומתנשא, רואים לפי הכתיבה שלך שאתה גאוותן חסר טעם וריח.

אגב

זה לא נכון מצדך לקבוע מי תורם לעם ישראל ומי לא כי אתה הנך אזרח קטן ומפושפש.

פורסם

לא רק שלהיות יהודי היום זה לא כל כך מציאה גם העם היהודי לדעתי לא כל כך מיוחד ונאור שצריך לתת לו מעמד שכזה

למה לא?

איפה ראית שאמרתי שאשכנזים הם לא יהודים?

אתה מביא קישורים מיוטיוב שטוענים זאת.

כל התאוריה המגוחכת שעוסקת בגיור כוזרים עוסקת בטענה שאשכנזים הם צאצאי הכוזרים, ככה האנטישמים טוענים. בדיון הזה דיברנו על הכוזרים, מכאן הסקתי שאתה מדבר על אשכנזים. ואני יודע שלא טעיתי בהנחה שלי, גם אם תגיד שכן.

לא אמרתי אשכנזים בפרט אז תפסיק להכניס לי מילים
אתה בנאדם סנוב ומתנשא, רואים לפי הכתיבה שלך שאתה גאוותן חסר טעם וריח.

אין לך את הכישורים והידע המתאים כדי לנתח אופי והתנהגות של אדם דרך דפי אינטרנט.

פורסם

Aztec, למרות שאתה פולט שטויות בקצב רצחני, החלטתי ללכת עם המשחק שלך.

האסמכתאות שאתה מציג, מעבר לכך שהן -אינן מחקרים, מתייחסים למחקרים ישנים, או סתם מסלפים עובדות. בשביל לדון בעניין כזה ברצינות צריך לקרוא מחקרים אמיתיים ולא להתבסס על מסקנות מוטות של איזה כותב מאמר. הנה מספר מחקרים שמוכיחים שהקשר הגנטי לכוזריים הוא קטן, ושדווקא יש בסיס גנטי חזק למקור יהודי יחיד באיזור ארץ ישראל.

1. הנה המחקר שכנראה ה'מאמינים' בקשר היהודי-כוזרי, לרבותך, משתמשים בו: http://www.nature.com/ejhg/journal/v13/n3/abs/5201319a.html

Ashkenazim have an elevated frequency of R-M17, the dominant Y chromosome haplogroup in Eastern Europeans, suggesting possible gene flow. In the present study of 495 Y chromosomes of Ashkenazim, 57 (11.5%) were found to belong to R-M17.
R-M17 chromosomes in Ashkenazim may represent vestiges of the mysterious Khazars.

בסה"כ 11.5% הכילו עדויות גנטיות של כרומוזום ה-Y המתאים ליהודים מזרח אירופאים, מה שמראה קשר אפשרי לכוזריים. גם אלה אגב לא מוכיחים שעשירית מהיהודים האשכנזים הם מתגיירים כוזריים אלא בסה"כ מראים קשר אפשרי שאולי נוצר מנישואי תערובת, או אפילו מהווה טעות מהותית במחקר - להזכירכם לא מדובר במדע מדוייק.

2. מחקר מקיף שמראה שישנה סבירות גבוהה לכך שהיהודים האשכנזיים מקורם ב-4 אמהות בקרבת א"י. המחקר גם הראה שישנו קשר קיים ליהודים מאפריקה ומאסיה, מה שאף מחזק את המסקנה שמדובר באמהות מהמסורת - http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B8JDD-4RDBHSY-J&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=b2717c93971833f2ae6046e5ea15e6b9

There are two fundamental questions with respect to the geographic origin of the Ashkenazi founding lineages. First, were these lineages a part of the mtDNA pool of a population ancestral to Ashkenazi Jews in the Near East, or were they established within the Ashkenazi Jews later in Europe, as a result of introgression from European or Eurasian groups? Second, where did these lineages expand? The observed global pattern of distribution renders very unlikely the possibility that the four aforementioned founder lineages entered the Ashkenazi mtDNA pool via gene flow from a European host population. For example, in databases of HVS-I sequences of British, Irish, German, French, or Italian subjects, these Ashkenazi sample founder lineage sequences were not observed (Baasner et al. Baasner et al., 1998 A Baasner, C Schafer, A Junge and B Madea, Polymorphic sites in human mitochondrial DNA control region sequences: population data and maternal inheritance, Forensic Sci Int 98 (1998), pp. 169178. Abstract | Article | PDF (889 K) | View Record in Scopus | Cited By in Scopus (36)1998; Lutz et al. 1998; Pfeiffer et al. 2001). Furthermore, the non-Ashkenazi Jewish populations sharing the Ashkenazi mtDNA Hg K lineages turn out to be from Jewish communities that trace their origins to the expulsion from Spain in 1492. Either a shared ancestral origin of the two groups or, alternatively, a postexile admixture between neighboring Ashkenazi and Spanish-exile Jewish populations may explain the sharing of these maternal lineages. However, the very presence of the Ashkenazi founding lineages, albeit at low frequencies, in North African, Near Eastern, and Caucasian Jews, supports a common Levantine ancestry
In the Ashkenazi Jews, this approach enabled us to reconstruct a detailed phylogenetic tree for the major Ashkenazi Hgs K and N1b, allowing the detection of a small set of only four individual female ancestors, likely from a Hebrew/Levantine mtDNA pool, whose descendants lived in Europe and carried forward their particular mtDNA variants to 3,500,000 individuals in a time frame of <2 millennia.

3. מחקר שמראה קשר רב בין יהודים ממוצא כזה או אחר ושכולנו דומים במידה רבה לכורדים, קצת לערבים(מראה אולי על אב משותף בדומה למסורת), וכמעט ולא לאירופאיים(וגם לא לכוזריים). ישנו דימיון מסויים(12.7%) שיכול לחזק את ההשערה הכוזרית\סתם לחזק נישואי תערובת כאלה או אחרים. כך או כך, מדובר במספר נמוך למדי בהתחשב בכך שליהודים היו מאות שנים של התבוללות. למעשה מפתיע לגלות שהקשר לאירופאיים(או לכוזריים) הוא כה קטן. השימור הוא מרשים.

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B8JDD-4R29JBW-M&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=311b0abad8d37d35a8776ade5baa84c4

In our sample, this low-level gene flow may be reflected in the Eu 19 chromosomes, which are found at elevated frequency (12.7%) in Ashkenazi Jews and which are very frequent in Eastern Europeans (54%60%; Semino et al. 2000). Alternatively, it is attractive to hypothesize that Ashkenazim with Eu 19 chromosomes represent descendents of the Khazars, originally a Turkic tribe from Central Asia, who settled in southern Russia and eastern Ukraine and converted en masse to Judaism in the ninth century of the present era, as described by Yehuda Ha-Levi in 1140 a.d. (Dunlop 1954).

In conclusion, the present study shows that the Middle Eastern populations we analyzed are closely related and that their Y chromosome pool is distinct from that of Europeans. Genetic dating performed in the present study, together with age estimates reported elsewhere (reviewed by Bosch et al. 1999), suggests that the major haplogroups observed in our sample are much older than the populations in which they are found. Thus, the common genetic Middle Eastern background predates the ethnogenesis in the region. The study demonstrates that the Y chromosome pool of Jews is an integral part of the genetic landscape of the region and, in particular, that Jews exhibit a high degree of genetic affinity to populations living in the north of the Fertile Crescent.

[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 בשעה 22:26:15

אבל בדת משה וישראל (היהדות העתיקה) לא היו גיורים.

אם סוחר סיני שהגיע אל ירושלים, נכנס לבית המקדש והיה מבקש להתגייר היו מבקשים ממנו בנימוס לעזוב את המקום.

עוד המצאות מטופשות. קרא קצת על רות המואביה. לפי רוב הסברות נינה הוא דוד. אתה וודאי מכיר אותו כדוד המלך, שלדברייך כלל לא היה יהודי כי לא היו גיורים.

ראה גם את הודעתי לעיל, שמפריכה את כל השטויות שהצגת כאן. את הבושות שלך עשית להיום, והוכחת אינספור פעמים את טיפשותך. כדאי שתסיים עתה - לכבוד השבוע החדש.

פורסם

למה לא?

למה כן? מה בדיוק מיוחד בנו?

כיום אנחנו דת קטנטנה שבקושי קיימת מבחינת כמויות בעולם

פורסם

מבחינה דתית אנחנו הכי מיוחדים, אתה מודע לכך שבלעדינו לא היו היום בעולם 2 מליארד נוצרים וככל הנראה גם לא מליארד וחצי מוסלמים ושאר כתות הבנויות על האמונה שהבאנו לעולם.

זה כולל גם באהיים ורסטאפארים.

פורסם

עם ישראל הוא אותו העם המורכב מצאציהם של אברהם יצחק ויעקב, כל גורם זר שנכנס אליו, רק תורם להריסתו.

היהדות של אז לא היתה מסיונרית ולא קראה לגרים להכנס פנימה.

אז זהו ש..

אברהם יצחק ויעקב לא באמת היו קיימים, חבוב

ולא היתה יהדות כמו שהיא נראית היום באותה תקופה.

הויכוח הזה הוא קצת דבילי ויצא מהנושא האמיתי של הדיון

אבל אם נזרום אתכם אני חושב שאין ממש עם יהודי, יש דת יהודית.

חוק השבות חל על מי שדתו היא יהודית.

ככה שהוויכוח על הגרעין של העם היהודי ומי זה העם הזה בכלל זה דפוק

לילה טוב P:

פורסם

אתה חושב שאין עם יהודי? סחטיין על החשיבה המקורית, חבל שאתה לא יכול לטעון כזה דבר משום מקום.

יש ישות לאומית שהגורם המאחד שלה הוא הדת היהודית והקשר הגנטי לאותה ישות לאומית יהודית שהתקיימה כאן זמן רב לפני הספירה, והופ! הנה קיימת לה מדינת ישראל, שמוגדרת כ"מדינת העם היהודי".

אבל אם אתה גם חושב שלא הייתה כאן מדינה(או "ממלכה") יהודית בתקופת התנ"ך, וכמו כן אינך מכיר בקיומה של מדינת ישראל, אז אנחנו בבעיה אחרת ואני מבקש ממך להפסיק להזריק את מה שאתה מזריק, או סתם להפסיק לשמוע דרשות של אנשים הלבושים בירוק חמאס.

פורסם

אז זהו ש..

לילה טוב P:

חחח אברהם יצחק ויעקב לא היו קיימים בכלל?... אתה מוזמן להוסיף עוד כמה חארטות לאוסף.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 בשעה 23:30:30

אתה חושב שאין עם יהודי? סחטיין על החשיבה המקורית, חבל שאתה לא יכול לטעון כזה דבר משום מקום.

יש ישות לאומית שהגורם המאחד שלה הוא הדת היהודית והקשר הגנטי לאותה ישות לאומית יהודית שהתקיימה כאן זמן רב לפני הספירה, והופ! הנה קיימת לה מדינת ישראל, שמוגדרת כ"מדינת העם היהודי".

אבל אם אתה גם חושב שלא הייתה כאן מדינה(או "ממלכה") יהודית בתקופת התנ"ך, וכמו כן אינך מכיר בקיומה של מדינת ישראל, אז אנחנו בבעיה אחרת ואני מבקש ממך להפסיק להזריק את מה שאתה מזריק, או סתם להפסיק לשמוע דרשות של אנשים הלבושים בירוק חמאס.

צודק אחי, כל הכבוד.

עצה ממני, אל תתיחס לדברים שלו הוא מדובר שטויות.

הוא יותר גרוע ממכיש שואה.

פורסם

למה כן? מה בדיוק מיוחד בנו?

כיום אנחנו דת קטנטנה שבקושי קיימת מבחינת כמויות בעולם

אתה מדבר על עם קטן ששרד אלפי שנים של רדיפות ועדיין קיים. יש עוד כמה עמים בגיל דומה, אבל רובם שרדו בזכות העובדה שהם היו אלו ששלטו.

היהדות היא דת קטנה בגלל שבניגוד לנצרות, לאיסלם ולשאר הדתות הגדולות, היא אינה דת מיסיונרית. בזמן ששאר הדתות הגדולות רואות בהמרה של כופרים לדת הנכונה מרכיב חשוב ביותר בדת ודואגות שההמרה הזו תהיה קלה כל האפשר (לא צריך יותר מדקה כדי להפוך לנוצרי או מוסלמי), היהדות בכלל לא משחקת במשחק הזה. או, אם גוי ממש רוצה להיות יהודי יתנו לו, אבל הוא יצטרך להתאמף בשביל זה. לא ראית מיסיונרים יהודים שמשוטטים בקרב עכו"מ ומנסים להמיר את דתם, נכון?

אז זהו ש..

לילה טוב P:

ואת זה אתה כותב מעט אחרי הודעה בה מצוטטים שורה של מחקרים שמראים קשר גנטי קרוב בין יהודים מתפוצות שונות?

ראה תגובה ל- TheReaper מעט למעלה. מאחר שהיהדות היא מועדון סגור שלא מקבל כל אחד לשורותיו, ישנה זהות כמעט מוחלטת בין הדת היהודית ללאום היהודי. בניגוד לאיסלם ולנצרות, יהדות היא גם לאום.

מעולם לא קראת את חוק השבות, נכון? הוא נותן אזרחות ישראלית גם למי שכלל לא נחשב יהודי לפי ההלכה, אבל יש לו קשר גנטי לעם היהודי.

פורסם
  • מחבר

מה מיוחד בנו?

עקרונות העולם המודרני מבוסס על המוסר והחוקים שלנו

2 הדתות הכי גדולות מבוססות על הדת שלנו

בתקשורת העולמית מתעסקים בכל פלוץ שיהודי משחרר

אז יש משהו מיוחד בנו, אני לא יכול להצביע בדיוק על מה, אבל יש....

פורסם

בוא נגדיר את זה ככה

אם הסמכות הדתית היהודית הגבוהה ביותר אומרת שX צריך למות כי קיומו הוא מן השטן

רוב הסיכויים שX לא ימות

אם הסמכות הנוצרית/איסלאמית הגבוהה ביותר אומרת שX רציך למות כי קיומו הוא מן השטן

אני מבטיח לך שX מת

עכשיו לדעתכם זה בטח נראה כמו דבר סתמי שלאף אחד לא אכפת ממנו

אבל הוא ממש לא פעוט

זה עובדה שלנצרות ולאיסלם בעולם יש הרבה יותר כוח וסמכות

זה ממש לא משנה מאיפה הם באו כי הם יכולים לבטל דתות "קטנות" כמו יהדות בשניות

זה לא משנה מה היה אז זה משנה מה קורה היום

פורסם
  • מחבר

מי מדבר על היהדות כדת? אני מדבר עליה כתרבות וגזע

אתה סתם מתעסק בשטויות של ילדים קטנים "אלוהים שלי יכול להרוג את אלוהים שלך"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים