פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים א)למה שתרצה לעדכן את הFirmware (קושחה)?ב)איזו גרסת קושחה יש לך?ג)http://www.ricoh.co.jp/cd-r/cgi/e-/ncdrw-de2-eu.html
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר א)למה שתרצה לעדכן את הFirmware (קושחה)? ב)איזו גרסת קושחה יש לך? ג)http://www.ricoh.co.jp/cd-r/cgi/e-/ncdrw-de2-eu.html א. מה ז"א למה? : גרסה אחרונה (בד"כ) = פחות באגים , ושיפור ביצועים כללי... ב. אין לי מושג. איך בודקים את זה באמת? ג. תודה. penny- לגבי השאלות שלך : עוד לא קבלתי אותו, רק היום (אתמול) זכיתי בו. אבל הנה הפרטים, מתוך אתר המכירה, בוואלה : תאור מלא עוד משהו? :smoke:
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים איך בודקים?!!?!?!!?! :kopfpatsch: כנס ללוח בקרה!! ---> מערכת ---> סידירום ----> הצורב שלך ---> פרטים!! ושם תראה את זה!! אם ווינסווס שלך בעברית אתה תראה משהו עם "קושחה" לא זוכר את כל הביטוי!! אפשר לבדוק את זה בעוד דרכים אבל חבל לסבך אותך
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר איך בודקים?!!?!?!!?! כנס ללוח בקרה!! ---> מערכת ---> סידירום ----> הצורב שלך ---> פרטים!! ושם תראה את זה!! אם ווינסווס שלך בעברית אתה תראה משהו עם "קושחה" לא זוכר את כל הביטוי!! אפשר לבדוק את זה בעוד דרכים אבל חבל לסבך אותך מה אתה עושה לי אין צורב עדיין, לא יודע בנתיים...
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים הFIRMWARE הטוב ביותר לצורב מעולה זה הוא 1.3 ויש אותו באתר של ריקו והוא גם רישמי: WWW.RICOH.COM משפר את איכות הצריבה ואמינותה מאוד מאוד.... דן
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר הFIRMWARE הטוב ביותר לצורב מעולה זה הוא 1.3 ויש אותו באתר של ריקו והוא גם רישמי: WWW.RICHO.COM משפר את איכות הצריבה ואמינותה מאוד מאוד.... דן חבל רק שהאתר הזה בבניה. :-/ מאיפה אני מוריד את ה-FIRMWARE 1.3 ? :
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אתם מבינים שאין שום קשר בין RICHO (שהוא עיוות מפגר של שם החברה RICOH) לבין RICOH (החברה שמייצרת צורבים).
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר אתם מבינים שאין שום קשר בין RICHO (שהוא עיוות מפגר של שם החברה RICOH) לבין RICOH (החברה שמייצרת צורבים). מבינים. פשוט לא שמתי לב שדן :AR15: נתן לינק שגוי. סתם דן, תרגע.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אם ווינסווס שלך בעברית אתה תראה משהו עם "קושחה" לא זוכר את כל הביטוי!! וינסוס? מה זה, "רוטב חלונות"? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.