פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר בראשון זה MEMORY CURRAPTIONובשני - naveng.sysאז קודם כל , תבדוק את המחשב שלך באמצעות MEMTEST , יש בסטיקי...אוקי אני יבדוק את המחשב עם התוכנה הנ"ל ויעדכן פה ביום שישי !!!ודרך אגב קיבלתי עוד שגיאה בבוקר...הינה הקובץ http://www.upfree.net/7024851
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר סליחה על ההקפצה..עשיתי בדיקה בMEMTEST והכל טוב.. אין שום שיגאות..וכן יש לי תוכנת אנטי וירוס שנראלי ששיכות לנורטון !!! אשמח אם תוכל לעזור !
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אה כי הקובץ naveng.sys הוא של Symantec Client Securityאז הוא שגרם למסך הכחול מקודם...
פורסם 2008 במאי 1617 שנים נסה להסיר את התוכנות של נורטון , תעבוד עם trial של nod32 , ותראה אם המסכים הכחולים חוזרים או לא .
פורסם 2008 במאי 1617 שנים יש להסיר את התוכנה ולראות האם המסכים חוזרים או לא ..אם כן , אז יש משהו אחר שגורם..אם המסכים לא חוזרים אז סבבה תעבוד עם תוכנה אחרת..כמו שאמרו לך AVG 8 אמרו שהוא טוביש לך את KASPERSKY , NOD 32 , ANTIVIR
פורסם 2008 במאי 1617 שנים ומה צריך לעשות כדי שהמסכים הכחולים לא יחזרו ?ולמה לא אמרת לנו שעשית שידרוג ל-SP3 ? איך המחשב עבד לפני השידרוג?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים איפה אתה רואה שהוא עבד לSP3 אני לא ראיתי את זה ?בשורה הזאת:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1717 שנים גם לי זה קרה הרבה פעמים שעשיתי עדכון גירסה מXP לוויסטה. מה שלא טוב בUPGARDE שזה לרוב קורס בגלל שזה מחליף את קבצי הXP ולפעמים כמה קבצי DLL של XP נשארים ויוצרים התנגשות בקליק מסוים באיזושהי תוכנה. מה שאני עשיתי עם הדיסק UPGRADE פשוט עשיתי "התקבה לא חוקית" שלא אפרט עליה כאן כי זה אולי עובר את התקנון.. אבל מה שאני עושה שמה זה פשוט מתקין וויסטה נקי דרך דיסק ההתקנה של הUPGRADE ואז מכניס תסיריאל כשכבר הווינדוס עובד. ומאז אין לי שום קריסות
פורסם 2008 במאי 1717 שנים קודם כל מחכים לעדכון אם אחרי הסרת האנטי וירוס עדיין יש את המסכים הכחוליםהבעיה פה שה SP3 לא יצא בגירסה סופית ויש בו באגים..אז כשיורידו את הגירסה הסופית ונראה תגובות , נתקין סבבה אין לי בעיהאבל כאשר זה בגירסה לא סופית אז עדיף לא להתקיןיכול להיות שהוא לא הסיבה בכלל לכל הבעיות האלה .. מי יודע
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מה לא יצא כבר ?למה יש לי אותו בעדכון חלונות ? - כי הוא כבר יצא לפחות באנגלית.יש רש אחד בעיה כללית למחשבים של HP עם AMD שבא כבר עם XP מותקן מ HP .ויש תיקון כאן להריץ לפני להתקין SP3. אפשר להריץ בכל מחשב הוא בודק שזה AMD .[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.