עבור לתוכן

ה-DELL 2007 לא זמין, צריך המלצה למסך זמין, איכותי, עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

הזמנתי לפני כחודש את המסך מפנדס והוא עדיין לא הגיע, אני שוקל מאוד לבטל את ההזמנה שלי אצלהם ולרכוש מסך זמין.

שימושי המסך יהיו בעיקר לסרטים, עבודה באינטרנט ועם תוכנות מקצועיות(Matlab, ודומיו). אני רוצה פאנל איכותי, TN לא עונה על הדרישות שלי ואני רוצה שהמסך יהיה (מן הסתם) גדול ככל הניתן. אני כן נוטה לכיוון המסכים הרחבים, אך תרגישו בנח להמליץ לי גם על 3:4.

התקציב, כאמור, הוא עד 2000 ש"ח.

תודה רבה לעוזרים,

גיל.

פורסם

ה-Dell 2007FP שעולה טיפה מעל התקציב שלך לפי זאפ הוא מסך שיענה על כל הדרישות שלך מבחינת איכות תמונה, יחס תצוגה ושטח עבודה פרודוקטיבי. אין עוד מסך איכותי מתחת למחיר שלו ברמה שלו באותו גודל אלא רק בקטגוריות מחיר גבוהות יותר משמעותית.

תבדוק זמינותו גם בחנויות אחרות.

פורסם
  • מחבר

ה-Dell 2007FP שעולה טיפה מעל התקציב שלך לפי זאפ הוא מסך שיענה על כל הדרישות שלך מבחינת איכות תמונה, יחס תצוגה ושטח עבודה פרודוקטיבי. אין עוד מסך איכותי מתחת למחיר שלו ברמה שלו באותו גודל אלא רק בקטגוריות מחיר גבוהות יותר משמעותית.

ברור. שמתי לב ללינק שאתה פרסמת בפוסט אחר(יתכן ואני טועה) על חנות בשם נקסטופ שמוכרת 2407 ב-2900 שקלים. האם המסך מומלץ בעבור המחיר שלו? אני מבין שהוא גם איכותי, והאם יהיה כדאי לקנות אותו עוד כמה חודשים(לקראת הקיץ) במקום כעת ה-2007FP?

פורסם

אם תוכל למצוא עכשיו את ה-2407WFP-HC במחיר הזה הוא אופציה מצויינת שתאפשר לך לנצל הרבה יותר שטח עבודה לכמה יישומים בעת ובעונה אחת, ובנוסף הנו מסך מצויין להצגת סרטי HD. אם לא תמצא אותו , אז גם ה-2408WFP יכול לתת מענה, וכדאי להמתין לרוויזיה העדכנית יותר A01 שתשווק מחוץ לשוק האמריקאי בקרוב. אני לא בטוח שנשארו מסכים של ה-2407WFP-HC, שהרי הייצור שלו הופסק. לכן סביר מאוד שלא יהיה שום 2407WFP-HC באף חנות בעוד כמה חודשים.

פורסם

nextop הזמינו הרבה מסכי 2007FP ו WFP שאומרים להגיע השבוע-שבוע הבא.

הבעיה היא שהרבה מאוד הזמינו מהם ולכן אם אתה רוצה לרכוש מהם אתה תקבל לפי התור ברשימה.

אני גם הזמנתי.. אמור להגיע השבוע.

פורסם

מה לגבי החלופות הבאות?

NEC LCD 19 LCD1990FXp PVA

2,200 ש"ח

אחריות: 36 חודשים.

Philips 20 LCD 200WP7ES WSXGA

פאנל S-IPS / P-MVA

2,430 ש"ח

VGA, DVI-D ,USB x 4

EIZO LCD 19 Flexscan S1931A

הרגלית ניתנת לסיבוב 340 מעלות - כמו בתמונה הלבנה

2,540 ש"ח

אחריות: 60 חודשים.

EIZO LCD FlexScan S1932SH-BK

19" TFT LCD, 1280x1024, 250 cd/m², 1000:1, 2500:1 dynamic contrast ratio, 8ms (g/g), 178° viewing angles, DVI-D (HDCP), D-Sub (VGA), speaker, 1W, Energy Star/TCO03

2,690 ש"ח

EIZO LCD 17 FlexScan S1721H-GY

הסדרה החדשה מבית איזו יפן

1280 x 1024 native resolution

2,175 ש"ח

EIZO LCD 17 FlexScan L551

הוחלפו בדגמים החדשים סדרת S17

2,064 ש"ח

פורסם

הזמנתי אתמול את ה 2007 WFP מ TMS ואמרו שהוא האחרון במלאי ואמור להגיע עוד מלאי ביום שלישי של 10-15 יחידות כנראה זה אחד הגלים האחרונים שלהם אז מי שמתלבט זה הזמן

פורסם

הזמנתי אתמול את ה 2007 WFP מ TMS ואמרו שהוא האחרון במלאי ואמור להגיע עוד מלאי ביום שלישי של 10-15 יחידות כנראה זה אחד הגלים האחרונים שלהם אז מי שמתלבט זה הזמן

הגיע?

איזה פאנל ? יש פיקסלים שרופים?

הגיע עם כבל חשמל?

פורסם

הרגע דיברתי עם TMS, נגמר המלאי החדש כבר..

לא יודעים כרגע מתי יגיע בפעם הבאה.

פורסם

יאאא אללה..איזה דבר זה...כמו לחמניות טריות.. המסכים האלו נחטפו..

הציטוט הבא מתייחס הן למשתמש יניב והן לכל מי שקנה מTMS מסך לאחרונה:

הגיע?

הגיע עם כבל חשמל?

פורסם

ח'ברה מחר מגיע אליי המסך בעזרת ה' אני כבר יעדכן אותכם אם הכול בסדר..הפאנל הוא S-IPS ..

תגידו איזה בדיקות צריך לעשות לו?

פורסם

פיקסלים שרופים וזליגת אור.

לגבי הכבל חשמל,זה מגיע עם כבל אמריקאי

פורסם

יאאא אללה..איזה דבר זה...כמו לחמניות טריות.. המסכים האלו נחטפו..

הציטוט הבא מתייחס הן למשתמש יניב והן לכל מי שקנה מTMS מסך לאחרונה:הגיע?

הגיע עם כבל חשמל?

הגיע היום,הגיע עם כבל חשמל ישראלי וציוני כבל USB כבל VGA וכבל DVI וכמובן חוברות הפעלה ומידע טכני

לא יודע איזה פאנל אבל רוויזה A04 ככה שאני מניח שזה S-IPS ואגב איך בודקים את זה?

פיקסלים שרופים עדיין לא מצאתי אבל גם לא ממש מתכוון לחפש רואים מעולה אני לא רואה פיקסלים שרופים לכן לא חושב שכדאי לחפש בנרות אולי יש אחד היכן שהוא

פורסם

ניתן לבדוק באיזו אות מסתיים המספר הסידורי במדבקה שמאחורי המסך. אות L משייכת את הפאנל ל-S-IPS, ואילו S ל-S-PVA. ישנה גם אפשרות להצליב מידע לפי שם הפאנל וסוג הקושחה המתאים באמצעות תפריט נסתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים