פורסם 2008 במאי 1017 שנים היי חברה, עשיתי למחשב שלי ניקיון מבפנים עם פן אחרי שהצטברו שם טונות של לכלוך. הרכבתי אותו בחזרה והפעלתי, יש מתח והמחשב פועל, אבל המסך לא מגיב בכלל, והספיקר הפנימי עושה צפצוף כל כמה שניות (לוח אם: gigabyte ga-k8n-sli), וזהו, הוא פשוט תקוע במצב הזה.אני מקווה שהחום של הפן לא הרס שם משהו, למרות שאני עושה את זה כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעיה.תודה מראש על ההעזרה
פורסם 2008 במאי 1017 שנים לכל צפצוף מסמן בעיה אז ככה ששים לב כמה צפצופים יש ואחרי זה תודיע לנו. ותבדוק שיש מגע בהכל כמו בזכרונות קירור המעבד והחיבורים של הכל
פורסם 2008 במאי 1017 שנים קודם כל ניקיון לא עושים עם פן (במיוחד שהוא על מצב של חום), דבר שני תבדוק כי הכרטיס מסך / זיכרון יושבים כמו שצריךודבר שני האם פירקת את גוף הקירור של המעבד?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים הצפצוף של הלוח קצת יותר עדין בכל מקרה נחכה לתגובה ממנו על הצפצוף המדויק ואיזה ניקיון הוא ביצע
פורסם 2008 במאי 1017 שנים בכל לוח הצפצופים יכולים להעיד על משהו אחר.הייתה לי בעיה זהה לאחר נקיון (עם קומפרסור בעבודה..) גם, ביפ יחיד מדי 3-4 שניות.ב MANUAL של הלוח שלי היה כתוב שזה מעיד על בעיה עם חומרת הוידאו,אז הוצאתי את כרטיס המסך, והחזרתי אותו חזרה, כאשר אני מוודא שהוא יושב טוב והמגעים נקיים.וזה פתר לי את הבעיה. (תוך כדי הנקיון הוצאתי והחזרתי את הכרטיס, כנראה שהחזרתי אותו לא הכי טוב, או שההברגה הוציאה אותו מעט מהמקום)בדוק ב MANUAL של הלוח שלך (אם אין לך אותו, חפש אותו כ PDF באתר היצרן) ובדוק מה אומר הצפצוף הזה אצלך.(ניקית עם פן על מצב חם? השתגעת?? זה שאתה עושה את זה שנים ולא קרה כלום, לא אומר שזה חכם לעשות את זה)
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אני מקווה שלא הותך שם איזה רכיב בגלל החום של הפן וזה רק איזה רכיב שלא יושב במקום
פורסם 2008 במאי 1717 שנים פאן ? ---אוייי מייי גאשששש חלקים של לוח אם הם מאוד עדינייםיש בקבלים חומר דאלקטרי שמאוד רגיש לשינויי טפרטורה ויכול לגרום לפריצת הקבל טפר יחיסת גבהות נגדים משנים התנגדות בטפר חמה לכן רצוי לא לפתוח מחשב מיד אחרי הניקוי.(לוח אם נבדק למטרות יציבות ב טפר של 70 מעלות כדי לוודא יציבות למעשה הוא כן יכול לעמוד מטפר כאלה)זה לא היה ממש חכם אבל.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים למה, אני דווקא מנקה את המחשב עם פן... אבל לא על חום, רק על הוצאת אויר... יותר טוב משואב אבק או משהו, מעיף את כל האבק והלכלוך בקלות... גם בחנויות מחשבים, עושים את זה עם לחץ אויר על אותו עקרון, רק מאיפה אני מביא בלוני אויר בלחץ?... אז פן זה הפתרון...
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אם זה 1 ארוך ואחריו שניים קצרים זה - VIDEO ERROR , כרטיס מסך כל ביפים אחרים שנשמעים מעידים על בעיה בזיכרון - RAM PROBLEMזה AWARD BIOS - לפי הלוח שנתת לפי מה שאמרת על הציפצוף אז זה זיכרון אז תבדוק שהם מוכנסים טוב ולא רופפים
פורסם 2008 במאי 1717 שנים למה, אני דווקא מנקה את המחשב עם פן... אבל לא על חום, רק על הוצאת אויר... יותר טוב משואב אבק או משהו, מעיף את כל האבק והלכלוך בקלות... גם בחנויות מחשבים, עושים את זה עם לחץ אויר על אותו עקרון, רק מאיפה אני מביא בלוני אויר בלחץ?... אז פן זה הפתרון...אין בעייה לנקות אם כול דבר אשר מוציא אוויר אבל קר , פה הוא ציין שהפן היה על חום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.