עבור לתוכן

מחשב לא עובד לאחר ניקיון!

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

עשיתי למחשב שלי ניקיון מבפנים עם פן אחרי שהצטברו שם טונות של לכלוך.

הרכבתי אותו בחזרה והפעלתי, יש מתח והמחשב פועל, אבל המסך לא מגיב בכלל, והספיקר הפנימי עושה צפצוף כל כמה שניות (לוח אם: gigabyte ga-k8n-sli), וזהו, הוא פשוט תקוע במצב הזה.

אני מקווה שהחום של הפן לא הרס שם משהו, למרות שאני עושה את זה כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעיה.

תודה מראש על ההעזרה

פורסם

לכל צפצוף מסמן בעיה אז ככה ששים לב כמה צפצופים יש ואחרי זה תודיע לנו.

ותבדוק שיש מגע בהכל כמו בזכרונות קירור המעבד והחיבורים של הכל :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל ניקיון לא עושים עם פן (במיוחד שהוא על מצב של חום), דבר שני תבדוק כי הכרטיס מסך / זיכרון יושבים כמו שצריך

ודבר שני האם פירקת את גוף הקירור של המעבד?

פורסם

ציפצוף ארוך כל כמה שניות (כמו של משאית ברוורס) מסמל בעיה בזיכרון.

פורסם

הצפצוף של הלוח קצת יותר עדין :lol:

בכל מקרה נחכה לתגובה ממנו על הצפצוף המדויק ואיזה ניקיון הוא ביצע

פורסם

בכל לוח הצפצופים יכולים להעיד על משהו אחר.

הייתה לי בעיה זהה לאחר נקיון (עם קומפרסור בעבודה..)

גם, ביפ יחיד מדי 3-4 שניות.

ב MANUAL של הלוח שלי היה כתוב שזה מעיד על בעיה עם חומרת הוידאו,

אז הוצאתי את כרטיס המסך, והחזרתי אותו חזרה, כאשר אני מוודא שהוא יושב טוב והמגעים נקיים.

וזה פתר לי את הבעיה.

(תוך כדי הנקיון הוצאתי והחזרתי את הכרטיס, כנראה שהחזרתי אותו לא הכי טוב, או שההברגה הוציאה אותו מעט מהמקום)

בדוק ב MANUAL של הלוח שלך (אם אין לך אותו, חפש אותו כ PDF באתר היצרן) ובדוק מה אומר הצפצוף הזה אצלך.

(ניקית עם פן על מצב חם? השתגעת?? זה שאתה עושה את זה שנים ולא קרה כלום, לא אומר שזה חכם לעשות את זה)

פורסם

אני מקווה שלא הותך שם איזה רכיב בגלל החום של הפן וזה רק איזה רכיב שלא יושב במקום

פורסם

פאן ? ---אוייי מייי גאשששש

חלקים של לוח אם הם מאוד עדיניים

יש בקבלים חומר דאלקטרי שמאוד רגיש לשינויי טפרטורה ויכול לגרום לפריצת הקבל טפר יחיסת גבהות

נגדים משנים התנגדות בטפר חמה לכן רצוי לא לפתוח מחשב מיד אחרי הניקוי.

(לוח אם נבדק למטרות יציבות ב טפר של 70 מעלות כדי לוודא יציבות למעשה הוא כן יכול לעמוד מטפר כאלה)

זה לא היה ממש חכם אבל.

פורסם

למה, אני דווקא מנקה את המחשב עם פן... אבל לא על חום, רק על הוצאת אויר... יותר טוב משואב אבק או משהו, מעיף את כל האבק והלכלוך בקלות... גם בחנויות מחשבים, עושים את זה עם לחץ אויר על אותו עקרון, רק מאיפה אני מביא בלוני אויר בלחץ?... אז פן זה הפתרון...

פורסם

אם זה 1 ארוך ואחריו שניים קצרים זה - VIDEO ERROR , כרטיס מסך

כל ביפים אחרים שנשמעים מעידים על בעיה בזיכרון - RAM PROBLEM

זה AWARD BIOS - לפי הלוח שנתת

לפי מה שאמרת על הציפצוף אז זה זיכרון אז תבדוק שהם מוכנסים טוב ולא רופפים

פורסם

למה, אני דווקא מנקה את המחשב עם פן... אבל לא על חום, רק על הוצאת אויר... יותר טוב משואב אבק או משהו, מעיף את כל האבק והלכלוך בקלות... גם בחנויות מחשבים, עושים את זה עם לחץ אויר על אותו עקרון, רק מאיפה אני מביא בלוני אויר בלחץ?... אז פן זה הפתרון...

אין בעייה לנקות אם כול דבר אשר מוציא אוויר אבל קר , פה הוא ציין שהפן היה על חום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים