עבור לתוכן

Race Driver: GRID הדמו יצא!!

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הדמו אבל המשחק פשוט לא עולה!ממש כמו אצל קליקר 7, הוא מראה שעון לעשר שניות ולא קורה כלום אחרי זה...

טוב אבל לי יש מחשב גרוטאה(מפרט בצד)...אתם חושבים שזאת בעיה אחרת או שאני פשוט לא יכול להריץ את המשחק?

טוב בכל מקרה אני חוזר לLFS, למי שלא מכיר משחק הנהיגה הטוב ביותר היום(הנהיגה מציאותית ולא מטופשת כמו בNFS לדוגמא)...איזה בעסה סתם הורדתי....

• תגובות 200
  • צפיות 17.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנתי את הדמו אבל המשחק פשוט לא עולה!ממש כמו אצל קליקר 7, הוא מראה שעון לעשר שניות ולא קורה כלום אחרי זה...

טוב אבל לי יש מחשב גרוטאה(מפרט בצד)...אתם חושבים שזאת בעיה אחרת או שאני פשוט לא יכול להריץ את המשחק?

טוב בכל מקרה אני חוזר לLFS, למי שלא מכיר משחק הנהיגה הטוב ביותר היום(הנהיגה מציאותית ולא מטופשת כמו בNFS לדוגמא)...איזה בעסה סתם הורדתי....

אתה יכול להריץ תמשחק אפילו אני יכול

פורסם

Clicker7:

צריך לעבוד לך. תנסה למחוק ולהתקין שוב את הדמו .

עדיין לא עובד :(

פורסם

תלמד לנהוג

ממש לא קשור. השליטה לוקה בהיגוי יתר מטורף.

פשוט מגעיל. השליטה מתיימרת להיות יותר מציאותית מNFS, אבל היא ממש לא. מזכירה את PROSTREET.

פורסם

מאיפה הקרצת את זה ?

מתי כבר תלמדו שקונסולות זה זבל בהשוואה ל-highend PC ממוצע (גם בלי SLI והגזמות)

http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=396158

ובקשר לשליטה, פשוט קנה\חבר gamepad או הגה ... לא צריך xbox בשביל זה :lol:

אז כניראה אני טועה,אבל המשחק מרגיש לי בקונסולה ממש כמו 60FPS בגלל שהFPS קבוע לגמריי,לא משנה מה קורה אין שינויים בFPS.

אז אחריי הכל עשו בשכל שהגבילו את זה ל30,אחרת זה היה קופץ כל הזמן כמו במחשב 50,35,40,28,60.

איך שלא יהיה את המשחק הזה אני מעדיף בקונסולה,לא סובל שינויים חדים בFPS במשחק מכוניות זה פשוט מפריע.

חוץ מזה,זה נכון חלקית מה שאתה אומר.

משחק שיוצא בלעדי לקונסולות יכול לנצל אותם הרבה יותר טוב לאומת מחשב,את הX1900XTX שיש לXBOX אפשר לנצל ככה שתקבל ביצועים של8800GT ויש משחקים שהוחיכו את זה.

ואתה יודע מה עוד? אני מצטער על זה שלא קניתי 360 בסוף 2005 מתיי שהוא יצא,ככה לא הייתי זורק 7000+ על המחשב :kopfpatsch:

פשוט מגעיל. השליטה מתיימרת להיות יותר מציאותית מNFS, אבל היא ממש לא. מזכירה את PROSTREET.

ומה זה השטויות האלה? איפה זה ואיפה PRO STREET.

זה אולי המשחק המרוצים הכי טוב שיצא בשנים האחרונות,ניראה כל כך מדהים ועובד יותר טוב ממשחק שניראה הרבה פחות טוב (אהמ אהמ,PRO STREET)

השליטה קצת מעצבנת במקלדת כי זה לא בנוי לזה כל כך,יותר מתאים לשחק את זה עם שלט של 360 או PS3 או הגה (הגה ממש טוב למשחק הזה)

בקיצור CODEMASTERS הראו לEA מה זה לעשות משחק מרוצים.

פורסם

חזרתי לדרייבר 7.9 והכול עובד מצויין !

תגידו, איך אני משחק עם גיימפאד אם אין לי כזה של 360 ? הוא לא מזהה אותו...

יש לי את הדאול אקשיין.

פורסם

המשחק יעבוד עם LOGITECH FORMULA FORCE GP?

זה הגה מאוד ישן אבל הוא עדין עובד ;D

פורסם

המשחק יעבוד עם LOGITECH FORMULA FORCE GP?

זה הגה מאוד ישן אבל הוא עדין עובד ;D

יש לי אותו,עובד מצויין.

פורסם

השליטה ממש טובה.

פורסם

צריך להתרגן לשליטה אבל טיפה פחות תת היגוי ימינה היה פותר כמה בעיות...

עם הגה לא תיהיה בעיה..

פורסם

אתה יכול להריץ תמשחק אפילו אני יכול

אבל זה לא רץ...אני לא מבין מה הבעיה...למישהו יש פתרון?

פורסם

אבל זה לא רץ...אני לא מבין מה הבעיה...למישהו יש פתרון?

פתרון ? צריך להוריד הגדרות.

פורסם

מישהו אולי קיבל מסך כחול אחרי שהוא שינה את ההגדרות של הגרפיקה ובדיוק שזה יצא לשולחן עבודה בשביל שהמשחק יופעל מחדש?

פורסם

דריפט מטורף לגמרי... האמתי יכולתי לעשות הרבה יותר טוב מכיוון שאחרי 2 הקפות כבר היה לי 1300 ולא שמתי לב חשבתי שסיימתי כי 1300 זה גם מטורף ועצרתי את האוטו ופתאום אני רואה שנשארה לי עוד הקפה.. קיבלתי שוק! :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

חברה יש לי בעיה ממש חמורה.

כשאני מנבה להדליק את המשחק המחשב חושב איזה 10 שניות ובמנהל משימות מופיע GRID.exe ואז פשוט לא קורא כלום.

מה יכולה להיות הבעיה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים