עבור לתוכן

Race Driver: GRID הדמו יצא!!

Featured Replies

פורסם

המשחק המלא יצא!!!!

(Codemasters שלחו לי מייל..וניתן לרכוש אותו דרך האינטרנט בינתיים עד כמה שאני יודע...זה יגיע לחנויות ממש בקרוב..)

• תגובות 200
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פתחתי שרת מי שרוצה שיכנס ברשימה Private שם השרת הוא lior2k

פורסם

המשחק המלא יצא!!!!

(Codemasters שלחו לי מייל..וניתן לרכוש אותו דרך האינטרנט בינתיים עד כמה שאני יודע...זה יגיע לחנויות ממש בקרוב..)

אז הגיע הזמן שיפתחו את הדיון הראשי

ד"א, המפציץ מארגן משחק בערך ב-7 , כולם מוזמנים..

שם המשחק lior2k ב-PRIVATE

פורסם

חבר'ה יש לי את המשחק המלא כבר מאתמול בXBOX-360 ואני חייב להגיד שהמשחק פשוט מדהים.

לדעתי מגיע לו ציון 9.6.

עזבו אתכם להחליף MODELS של מכוניות זה סתם יחליף לכם רק את החיצוניות של המכונית,חכו למלא תאמינו לי זה שווה את זה.

אחד הדברים הכי מגניבים שראיתי בנתיים במשחק זה מרוציי DRIFT חופשיים.

נוסעים ועושים דריפתים חופשי איך שרוצים! מי שעושה הכי הרבה נקודות בזמן מסויים הוא זוכה,אחלה דבר!

פורסם

גם אצלי, משחק פשוט מדהים, שמישהו כבר יפתח דיון ראשי GODAMNIT!(את שלי סגרו אין לי שמץ למה)

פורסם

גם אצלי, משחק פשוט מדהים, שמישהו כבר יפתח דיון ראשי GODAMNIT!(את שלי סגרו אין לי שמץ למה)

אם אני זוכר נכון אז פתחת את הדיון לפני שהמשחק יצא...

ועכשיו הוא יצא... אז בקש מאחד האחראים לפתוח אותו.

פורסם

לאחר שנוסה - עוד משחק דרעק מהז'אנר - נסיון חיקוי נואש ל DIRT, רק עם אספלט.

אלוהיי המומנט, מתי יחזרו ימי ה NFS : Porsche Unleashed?!

וואלה צודק..

זה היה אחד ממשחקי המרוצים הטובים ביותר שאי פעם שיחקתי!

ההרגשה ליסוע בכביש חוף בתוך פורשה קבריולט אדומה..

פורסם

משחק פצצה, לפעמים אני חושב שזה סרט, הגרפיקה ממש קרובה למציאות =]

רק מה, יותר מידי סיבובים במסלול אחד, 3 זה הרבה, 1-2 יותר מתאים, זה סתם נמרח.

פורסם

סוף סוף!!

מקווה שיגיע בקרוב!

פורסם

אפשר לשחק גם ב ONLINE (כן כן גם ב RANKED ולעלות ברמות) , גם אם אין לכם משחק מקורי....

זה לא דרך LAN פשוט דרך ה MULTIPLAYER של המשחק עצמו

פורסם

חבר'ה יש לי את המשחק המלא כבר מאתמול בXBOX-360 ואני חייב להגיד שהמשחק פשוט מדהים.

אחד הדברים הכי מגניבים שראיתי בנתיים במשחק זה מרוציי DRIFT חופשיים.

נוסעים ועושים דריפתים חופשי איך שרוצים! מי שעושה הכי הרבה נקודות בזמן מסויים הוא זוכה,אחלה דבר!

לי יש אותו מיום רביעי לדעתי. משחק פצצה.

דווקא פחות אהבתי את הדריפט החופשי כי יותר קשה לי בו. יותר כיף המירוץ דריפטים (DRIFT GP אם אני לא טועה) ועוד כיף זה המירוץ שאתה יורד הר ורודף אחריך אחת ואז רודף אחריו בעליה (כמו ב CARBON רק הרבה יותר טוב!)

אני עכשיו כבר שלחתי כמה הודעות ל LAZYBOY שיפתח אותו מחדש.

מה שנורא מעצבן אותי זה מירוצי ה LA MANS. אני משחק על SERIOUS בלי שום דבר שעוזר (בלי DRIVE ASSISTS) ואני פשוט לא מצליח לעבור עם הבונוס (בקושי מסיים אחרון). תכלס בהתחלה ניסיתי עם ה PANOZ(לול איזה שם - כול רוסי יבין) אבל אז הבנתי שהפורשה יותר טובה חוץ מבמהירות המירבית (סוגרת סביבות ה 300 כשהפאנוז סוגרת 320) ואני פשוט לא מצליח לעקום את ה SPYKERים האלה ובכלל הסיום של הסיבוב נורא קשה וגם הפניות אחרי הקילומטרים של הקו ישר (למרות שהפניות פחות).

פורסם

ראיתי שהתלוננו פה על האיכות הנחותה של הטמעת AA במשחק .

כנראה שה-AA לא מיושם על כל התמונה\אובייקטים (זה גם למה הביצועים לא כל כך מושפעים מהגדרת ה-AA)

יותר ספציפית, רוב הסביבה (דינאמית וסטטית) "מתעלמת" מהגדרת ה-AA (לפי מה שאני הבנתי)

2 פתרונות ל"בעייה", הראשונה - הגדרת פרופיל חיצוני עם AA מוגדר מראש (כמובן לבחור Override ולא Enhance).

השנייה (שאני אישית מעדיף), היא עריכת הקובץ הבא:

\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml

בקטע הבא, ניתן לראות איך נראית הגדרה של 4xMSAA (שלושת הערכים התחתונים נשארים 0).

אז משנים את האפסים ל- 4xmsaa במקרה הזה (לא חושב שניתן "לערבב" סוגי AA, לא ניסיתי)

- <multisampling option="4xmsaa">
<back_buffer level="4xmsaa" />
<colour_target level="4xmsaa" />
<minimap level="4xmsaa" />
<dynamic_envmap level="0" />
<static_envmap level="0" />
<rear_view_mirror level="0" />

אני לדוגמא מעדיף שגם במראות יהיה AA, אבל זה למשל רלוונטי רק אם אתם משחקים ממבט תוך הרכב.

בכל אופן, צפו לפגיעה מסויימת בביצועים, כרגיל איכות באה על חשבון ביצועים.

לדעתי, עדיף 2xMSAA על כל התמונה מאשר 4xMSAA חלקית.

פורסם

מישהו משחק בזה עם MOMO? נראה לי צריך לשחק קצת עם ההגדרות העדינות של ההגה (בתפריט המשחק) ואין לי כל כך מושג מה אומר כל ערך שם.

אני מרגיש שאני צריך לסובב די הרבה כדי שהמכונית תתחיל סיבוב. (ואז גם אני עף קיבינימט)

בDIRT דווקא ההגדרות טובות בברירת מחדל.

פורסם

וואייי משחק טוב אבל יש לי בעיה מוזרה רק במשחק הזה...

כל פעם שאני משחק אז אחרי 3-4 דקות המשחק נהייה איטי בצורה בלתי נסבלת.... כיאלו רץ על 1FPS ואני לא יודע מה לעשות...

לפני האיטיות המשחק טס...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אולי OC לא יציב לכ.מסך ? האם המשחק נתקע בשלב מסויים לאחר האיטיות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים