עבור לתוכן

Race Driver: GRID הדמו יצא!!

Featured Replies

פורסם

עליתי על זה לבד.

הקטע הוא שאני לוחץ ולא קורה כלום ! ובמשחקים אחרים כן קורה...

מוזר שזה בידיוק אותו הגיימפאד ואצלך עובד ואצלי לא..

• תגובות 200
  • צפיות 17.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קורה כלום כשאתה מנסה להגדיר או בזמן המשחק ?

כי גם לי קרה שאני מתחיל לשחק לא קורה כלום שאני לוחץ (אפילו קרה לי גם ב-DIRT).

במצב כזה אני יוצא מהמשחק, מעלה שוב, נכנס להגדרות בודק שהוא מקבל כיוון מהגיימפד ושומר את הפרופיל שוב.

עדיין לא עליתי על הסיבה לבעייה, אבל אני חושד שזה קורה אם אני משנה הגדרות (כמו AA למשל) מבלי לאתחל את המשחק

עריכה: בדקתי ברשת ונראה שאנחנו לא היחידים - אל תשנה הגדרות לפני שאתה נכנס לשחק

* עוד אופציה שיש לך זה להוריד את תוכנת הפרופילים ל-dual action ולכוון אותו בהתאמה ללחצני המקלדת (סוג של אמולציה):

התוכנה של logitech:

http://www.logitech.com/index.cfm/441/288&cl=us,en

תוכנה אוניברסלית צד שלישי:

http://www.xpadder.com/

פורסם

הבעיה נפתרה, אין לי מושג למה אין לי מושג איך אבל העיקר שזה עובד...

הצלחתי להגדיר את הכול, הכול סבבה אבל עדיין יש בעיה, הפנייה של היא לא אנלוגית,

זאת אומרת שאני לא יכול לסובב את ההגה בצורה של 25 מעלות אלא רק 90, אתה מצליח ?

דוושת הגז דווקא כן אנלוגית.

פורסם

אם לא השתמשת בתוכנות שקישרתי אז אני לא רואה סיבה לבעייה מהסוג הזה...

פשוט כיוונתי במשחק את ה-Steer Left עם הזזה שמאלה של האנלוגי הימני, וכו'...

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שכפתור MODE בגיימפאד דלוק (בדגם שלי יש נורת חיווי אדומה),

הכפתור הזה מחליף תפקידים בין האנלוגי השמאלי לפאד השמאלי, בכך בעצם מבטל את התזוזה האנלוגית בסטיק השמאלי

פורסם

אני משחק על ה360.

ניסיתי את שלושת המירוצים על NORMAL ואני חייב לציין שהכי קשה לי זה הדריפט , צריך עכשיו למצוא שעה כדי לראות את DRIFT BIBLE ולהצליח.

להפתעתי המירוץ הכי קל בשבילי היה המירוץ עם ה MUSCLE CARS , הצלחתי אחרי כמה פעמים להגיע למקום ראשון (ולצערי נאלצתי להישתמש ב2 FLASHBACKS) אבל אין מה לעשות.

אני חייב להגיד שאני די נהנתי , נהגתי על אוטומט כי בידני נורא קשה לי להתרגל לכפתורים ויוצא שבמקום לתת בארמברקס אני מוריד הילוך...

מאוחר יותר אני אבדוק את הLAYOUTS האפשריים ואז כבר ננסה בידני.

מה שבאמת לא הבנתי זה איך זה שכול המכוניות איכשהו מצליחות להאיץ יותר מהר ממני בהתחלה?

פורסם

אפשר כבר לדעת אם במשחק המלא גם תיהיה בעייה עם kaspersky ???

אני עוד כמה ימים מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להישאר עם הקספרסקי ...

אני חייב איזה משחק מרוצים טוב ואני מוכן לעבור אנטי וירוס בשביל זה :nixweiss:

פורסם

אני השתמשתי עם kaspersky, ולדעתי הוא בכלל לא משהו. הוא חסם לי הרבה דברים (גם באינטרנט וגם קבצים) מבלי שהוא הודיע לי.

אני במקומך הייתי עובר ל- NOD32 2.7

פורסם

הציגו לבעיה פיתרון לפני כמה עמודים.

אני משחק על ה360.

ניסיתי את שלושת המירוצים על NORMAL ואני חייב לציין שהכי קשה לי זה הדריפט , צריך עכשיו למצוא שעה כדי לראות את DRIFT BIBLE ולהצליח.

להפתעתי המירוץ הכי קל בשבילי היה המירוץ עם ה MUSCLE CARS , הצלחתי אחרי כמה פעמים להגיע למקום ראשון (ולצערי נאלצתי להישתמש ב2 FLASHBACKS) אבל אין מה לעשות.

אני חייב להגיד שאני די נהנתי , נהגתי על אוטומט כי בידני נורא קשה לי להתרגל לכפתורים ויוצא שבמקום לתת בארמברקס אני מוריד הילוך...

מאוחר יותר אני אבדוק את הLAYOUTS האפשריים ואז כבר ננסה בידני.

מה שבאמת לא הבנתי זה איך זה שכול המכוניות איכשהו מצליחות להאיץ יותר מהר ממני בהתחלה?

מה זה FLASHBACKS ?

וזה שהמכוניות מאיצות ממך, אתה כנראה לוחץ פול גז על ההתחלה נכון ? אז תלחץ על חצי גז ואז תיתן פול גז ואז לא תפרפר בהתחלה

ואז תאיץ טוב יותר.

אני דווקא הצלחתי בידיוק הפוך ממך ! קודם דרפיט אחרי זה ה- BMW וזה המוסטנג, אבל תאמת ישבתי הכי הרבה זמן על הדריפט, זה פשוט כיף !

פורסם

כל פעם שאתה פוגע בקיר יש לך אפשרות "לחזור אחורה בזמן" ולנסות לעבור את אותו שלב בצורה חלקה. ב PRO MODE אין את האפשרות רק במצבים הקלים יותר (זה מוגבל למספר פעמים, ב NORMAL יש רק 4 אם אני זוכר נכון).

פורסם

ואוו !!

עברתי את שלושת המירוצים בלי זה בכלל !

פששש.. הרגשתי שמשהו פה קשה מידי...

פורסם

למישהו יש טורנט לזה ? (לדמו )

פורסם

למישהו יש טורנט לזה ? (לדמו )

למה טורנט? יש לך פה קישור בהורדה ישירה. קובץ אחד מוריד על הכי מהר שאפשר..... הכי טוב.

(GAMERSHELL.COM)

פורסם

מה השיא שלכם בדריפט ?

קבלו :

[attachment deleted by admin]

פורסם

כי אני רוצה טורנט

ההורדה ישירה מפסיקה לי באמצע ואין לי כוח למנהל הורדות דפוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים