פורסם 2003 במאי 1622 שנים מה הקשר לקללות? זה שאמרתי סרטי xxx? נו באמת ועכשיו תהיהו רציניים בבקשה אני חולה על GTA זאת אחד מסדרות המשחקים הכי יפים שיצאו אי פעם ואני חייב לעבור את המשימות האלה באחוזה אבל אני לא מוצא את הבועה הורודה הזאתי
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מה הקשר לקללות? זה שאמרתי סרטי xxx? נו באמת ועכשיו תהיהו רציניים בבקשה אני חולה על GTA זאת אחד מסדרות המשחקים הכי יפים שיצאו אי פעם ואני חייב לעבור את המשימות האלה באחוזה אבל אני לא מוצא את הבועה הורודה הזאתימי אמר קללות? אנגלית אתה יודע?אתה מגלה מה קורה בהמשך המשחק וזה יכול להרוס למי שעוד לא שיחק/לא הגיע לשם... בסה"כ אני מבקש שתזהיר לפני שאתה כותב מה קורה בהמשך ומקלקל לי ולעוד אנשים.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים white_zombie4 אני רואה שהאנגלית שלך לא משהוהבן אדם כתב לך שפעם הבאה לפני שאתה כותב הודעה כזאת תכתוב "אזהרת ספויילר"כלומר תזהיר אנשים שאתה הולך להרוס להם את העלילה של המשחק כדי שלא יקראו את ההודעה שלך...ה-V אומר שאתה יכול לקבל שם כסף
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מה הקשר לקללות? זה שאמרתי סרטי xxx? נו באמת ועכשיו תהיהו רציניים בבקשה אני חולה על GTA זאת אחד מסדרות המשחקים הכי יפים שיצאו אי פעם ואני חייב לעבור את המשימות האלה באחוזה אבל אני לא מוצא את הבועה הורודה הזאתיוכמו שהם אמרו: תודה רבה לך שאתה מספר לי על דברים שעדיין לא הגעתי אליהם!!!(למרות שנראה לי שאני אדבוק במטריקס לזמן הקרוב)
פורסם 2003 במאי 1622 שנים heheheאיזה סיפור עשיתם מזה .. טלנובלהמשחק עם עלילה זה לא כל כך אחרי כמה משימות אתה כבר מסתובב מחפש properties כדי לגרד כמה משימות אז מה נלחצתם? :>אני למשל כרגע לא מוצא שום דבר חדש אז אם למישהו יש מפה עם כל הproperties לרכישה .. אני אשמח ;D
פורסם 2003 במאי 1622 שנים Hey Dude, לא קיבלת באן פעם? אף אחד לא ביקש עזרה בהורדות אז אל תציע. כאן לא מדברים על ווארז, כאן זה רק אמצעי נסתר
פורסם 2003 במאי 1722 שנים כן גם לי יש את הבעיה הזאת סיימתי את כל המשימותקניתי את הקולנוע סיימתי את המשימות שלוקניתי את החנות גלידה וזה סתם משעמםוקניתי בנמל את ההאנגר עם הסירותראיתי איזה תחנת מוניות שאפשר לקנות ועכשיו אני לא מוצא אותהויש את מליבו שעולה 120 אלף ועדיין לא קניתי אותו זה נראה לי מה שנשאר כי פשוט כבר עשיתי הכל ראיתי הכלחוץ מ.... האפצ'י איפה לעזעזל ראיתם אותו? נכנסתי לבסיס הצבאי ואין שם כלום האנגר ריק....אני חייב לציין שהמסוקים ממש כיפיים....
פורסם 2003 במאי 1722 שנים התבלבלתי בין הורס למקלל מה אתם עושים מזה סיפור? וחוץ מזה מצטער שהרסתי למישהו את המשחק פשוט הייתי בטוח שכולם כבר הגיעו לקטע הזה
פורסם 2003 במאי 1722 שנים בקשר השאאה הקודמת שלי עם המשימה של הRC מסוק שצריך לפוצץ את הבניין ב7 דקות אני עדיין לא קולט איך לרסס את האנשים לפני שאני בא עם המסוק(אני יודע אני קולט לאט ;D) אז ככה כאשר הוא נותן לי את המשימה אני הולך למכונית ולפני שאני נכנס למכונית אין שם עדיין אנשים... נוסף כאשר המשימה מתחילה אני כבר לא יכול לצאת מהמכונית אז איך לעזאזל לרסס אותם ??? עם המסוק? (אבל אז זה יקח לי הרבה זמן יקר ובנוסף יכולים לפוצץ אותי...) תודה מראש עריכה: והם גם כל הזמן מפוצצים לי את המסוק...
פורסם 2003 במאי 1722 שנים Start the game and type any one of those cheats when playing the game THUGSTOOLS - THUG WEAPONS PROFESSIONALTOOLS - PROFESSIONAL WEAPONS NUTTERTOOLS - WEIRD WEAPONS PRECIOUSPROTECTION - FULL ARMOR ASPIRINE - FULL HEALTH YOUWONTTAKEMEALIVE - +2 WANTED LEVEL LEAVEMEALONE - 0 WANTED LEVEL APLEASANTDAY - NICE WEATHER ALOVELYDAY - LOVELY WEATHER ABITDRIEG - CLOUDY WEATHER CATSANDDOGS - RAINY WEATHER CANTSEEATHING - MISTY WEATHER PANZER - SPAWN A TANK LIFEISPASSINGMEBY - SPEED UP TIMEFLOW BIGBANG - EXPLODE NEARBY VEHICLES STILLLIKEDRESSINGUP - CHANGE PLAYER SKIN FIGHTFIGHTFIGHT - PEOPLE START FIGHTING NOBODYLIKESME - MAKE PEOPLE FALL WHEN YOU BUMP THEM OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - EVERYONE HAS WEAPONS ONSPEED - WALK FASTER BOOOOOORING - WALK SLOWE WHEELSAREALLINEED - STRIP CARS (CARS BECOME WHEELS) COMEFLYWITHME - FLIES FLYING AROUND GRIPISEVERYTHING - ??? CHASESTAT - ??? CHICKSWITHGUNS - ??? ICANTTAKEITANYMORE - KILL YOURSELF GREENLIGHT - ALL TRAFFIC LIGHTS TO GREEN MIAMITRAFFIC - TRAFFIC GOES FAST AHAIRDRESSERSCAR - ??? IWANTITPAINTEDBLACK - ??? TRAVELINSTYLE - FLYING CAR THELASTRIDE - SPAWN A CASKET-CAR ROCKANDROLLCAR - SPAWN A LIMOUSINE RUBBISHCAR - SPAWN A GARBAGE TRUCK GETTHEREFAST - SPAWN A SABRE TURBO BETTERTHANWALKING - SPAWN A CADDY LOOKLIKELANCE - LANCE SKIN MYSONISALAWYER - LAWYER SKIN ILOOKLIKEHILARY - HILARY SKIN ROCKANDROLLMAN - ROCK AND ROLL MAN SKIN ONEARMEDBANDIT - ONE ARMED BANDIT SKIN IDONTHAVETHEMONEYSONNY - MAFIOSI SKIN SEAWAYS - ??? LOADSOFLITTLETHINGS - ??? AIRSHIP - ??? FOXYLITTLETHING - MAFIOSI DAUGHTER SKIN WELOVEOURDICK - SCOTTISH SKIN GETTHEREQUICKLY - FAST CAR GETTHEREVERYFASTINDEED - FASTER CAR GETTHEREAMAZINGLYFAST - EVEN FASTER CAR FANNYMAGNET - WOMEN MAGNET CHEATSHAVEBEENCRACKED - BALDGUY SKIN CERTAINDEATH - CIGARRETTE IN MOUTH
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אני תרגמתי בשבילכם תהנוווווווו....... THUGSTOOLS - נשקים של סכינאי PROFESSIONALTOOLS - נשקים מקצועיים NUTTERTOOLS - נשקים מוזרים PRECIOUSPROTECTION - שיריון מלא ASPIRINE - בריאות מלאה YOUWONTTAKEMEALIVE - רמה רצויה +2LEAVEMEALONE - רמה רצויה 0APLEASANTDAY - מזג אויר נחמד ALOVELYDAY - מזג אויר נחמד ABITDRIEG - מזג אויר מעונן CATSANDDOGS - מזג אויר גשום CANTSEEATHING - MISTY WEATHER PANZER - טנק LIFEISPASSINGMEBY - SPEED UP TIMEFLOW BIGBANG - פצץ בקרבת מקום כלי רכב STILLLIKEDRESSINGUP - שנה שחקן עור FIGHTFIGHTFIGHT - אנשים מתחילים להילחםNOBODYLIKESME - עשה אנשים נפולים כאשר שאתה מתנגש בהםOURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - כל אחד בעל נשקים ONSPEED - לך יותר מהיר BOORING - לך לאט WHEELSAREALLINEED - מכוניות נעשים גלגלים COMEFLYWITHME - לטוס טס מסביב ICANTTAKEITANYMORE - הרוג את עצמך GREENLIGHT - הרוג את עצמך MIAMITRAFFIC - הולך מהר TRAVELINSTYLE - לטוס מכונית THELASTRIDE - ארון מתים מכונית ROCKANDROLLCAR - השרץ לימוזין RUBBISHCAR - השרץ משאית זבל GETTHEREFAST - השרץ חרב כבדה טורבו BETTERTHANWALKING - SPAWN A CADDY LOOKLIKELANCE - אזמל עור MYSONISALAWYER - עור של עורך הדין ILOOKLIKEHILARY - הולר אור ROCKANDROLLMAN - נדנד ו גלגל איש עור ONEARMEDBANDIT - שודד מחומש ואחד עור IDONTHAVETHEMONEYSONNY - MAFIOSI SKIN HOPINGIRL - לא עובד FOXYLITTLETHING - MAFIOSI DAUGHTER SKIN WELOVEOURDICK - SCOTTISH SKIN GETTHEREQUICKLY - מכונית מהירה GETTHEREVERYFASTINDEED - מכונית יותר מהירה GETTHEREAMAZINGLYFAST - אפילו {שווה} - יותר מהיר - מכונית FANNYMAGNET - מגנט של נשים CHEATSHAVEBEENCRACKED - BALDGUY SKIN CERTAINDEATH - CIGARRETTE IN MOUTH
פורסם 2003 במאי 1722 שנים בקשר השאאה הקודמת שלי עם המשימה של הRC מסוק שצריך לפוצץ את הבניין ב7 דקות אני עדיין לא קולט איך לרסס את האנשים לפני שאני בא עם המסוק(אני יודע אני קולט לאט ;D) אז ככה כאשר הוא נותן לי את המשימה אני הולך למכונית ולפני שאני נכנס למכונית אין שם עדיין אנשים... נוסף כאשר המשימה מתחילה אני כבר לא יכול לצאת מהמכונית אז איך לעזאזל לרסס אותם ??? עם המסוק? (אבל אז זה יקח לי הרבה זמן יקר ובנוסף יכולים לפוצץ אותי...) תודה מראש עריכה: והם גם כל הזמן מפוצצים לי את המסוק... אני נכנסתי עם המסוק בלי פצצות קודם והרגתי את כולם עם הכנפיים שלו אם אתה מתקרב למישהו הכנפיים של המסוק פשוט חותכות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.