פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מישהו יכול לסמן לי את כול הבתים הרגילים שקונים,לא את המליבו ואת הפורונו,פשוט את הרגילים.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תגידו בישביל האפצ'י צריך לאסוף 100 חבילות לסיים את ה RamePage (או ומשהו כזה??)ועוד??.או שרק צריך שהקרדיט יופי והוא כבר הופיע לי.אתה צריך לראות ת'כרדיט, אחר כך להשיג בגדי שוטר כמו שאמרו כאן לפני 2-3 עמודים ולהכנס לאפאצ'י שבבסיס.אני גמרתי ת'משחק היום. המשימה האחרונה ממש מאכזבת! למה יוצרי המשחק לא חשבו על הדברים הגאוני שלהאפשרות ללכת ולירות באותו זמן?!?!זה הורס לגמרי את המשחק כמשחק פעולה ומשאיר את אפשרות ההתחמקות מיריות כאפסית
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים יש נשקים שאתה יכול לירות תוך כדי הליכה (הנשקים הקלים)תוך כדי ריצה אי אפשר, נראה אותך מכוון כשאתה רץ...
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אבל נגיד אם המשחק הזה היה MOHAA במקום לעמוד במקום ולירות היית לוקח את הM16 והולך ימינה שמאלה תוך כדי יריה, התכופפות, זחילה ודברים בסגנון. כאן המקסימום שניתן לעשות זה לירות, לחכות שנייה עד שהוא יוציא את המסמרים מהנעליים ולעמוד מאחורי קיר
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לי יש בעיה קטנה(גדולה),אחרי שאני סיימתי את משימתCOP LAND(אצל הV) ועכשיו אין לי יותר משימות בV ואני יודע שצריכות להיות עוד משימות,מישהו מכיר את הבעיה זאת???
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לי יש בעיה קטנה(גדולה),אחרי שאני סיימתי את משימתCOP LAND(אצל הV) ועכשיו אין לי יותר משימות בV ואני יודע שצריכות להיות עוד משימות,מישהו מכיר את הבעיה זאת???תקנה את מועדון חשפנות תעבור שם את המשימה אחרי זה יצלצל לך הטלפון ואז תהיה לך משימה.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים זה לא קשור למועדון חשפנותאני ראיתי את הכתוביות בלי לעשות את ה"משימה" המפגרת של המועדון חשפנות. רק אחרי זה אמרו לי מה צריך לעשות שם
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אני מיתכוון שצריכות להיות עוד משימות אצל הV (איזה ענוי זה ה"משימה" של מועדון החשפנות, לאיכלו לעשות אותה יותר יפה? )
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מישהו יכול לסמן לי את כול הבתים הרגילים שקונים,לא את המליבו ואת הפורונו,פשוט את הרגילים.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים ספוילר אפשריאני לא מצליח להמריא עם המטוסי RC... אני כל הזמן חוזר לקרקע אחרי שניה שאני באוויר ומקפץ למעלה ולמטה... יש לי בעיה מוטורית?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים ספוילר אפשריאני לא מצליח להמריא עם המטוסי RC... אני כל הזמן חוזר לקרקע אחרי שניה שאני באוויר ומקפץ למעלה ולמטה... יש לי בעיה מוטורית?קח תנופה של מס' מטרים מכובדים בהם אתה רק נוסע כמה שיותר מהר. אחר כך תלחץ חזק על תעופה למעלה עד שתגיע לגובה ואז רק תלחץ לחיצות קלילות על עלייה בשביל לשמור על הגובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.