פורסם 2003 ביוני 822 שנים מישהו יכול להגיד לי איך מרימים גלגל באופנועים?? וחוץ מזה אני אודה למי שיספר לי על כל מיני דברים מגניבים במשחק (מכוניות,אופנועים,משימות וכו') תודה :)ANAS-NANAS
פורסם 2003 ביוני 822 שנים איפה אני עושה משימות של הפיצה??? ב-DOWNTOWN יש פיצריה ובצד יש אופנוע - אתה צריך לקחת אותו
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מישהו יכול להגיד לי באיזה פורמט של סאונד המשחק עובד?ניתן לעשות את ע"י Options --> Audio Setupושם זה כבר יהיה רשום.יש לי בעיות בסאונד לכן אני צריך את עזרתכם.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים שאלה (ספוילר אפשרי, וכן, אני יודע שלא התקדמתי מי-יודע-מה... בקושי יש לי זמן לעשות משימה אחת ליום..):במשימה הרביעית (?) עם הטלפון הציבורי, שבה אני צריך להרוג מישהו בשדה התעופה ולברוח עם התיק שלו... יורים לי במכונית מילוט צרורות ומפוצצים לי אותה תוך שניות... לא הצלחתי אפילו לצאת משטח שדה התעופה... ניסיתי עם מכונית מהירה ביותר, עם המכונית המשוריינת של המשטרה (SWAT) ועם כל מיני מכוניות מפלצתיות אחרות שחשבתי שיכולות לספוג יותר מכות ויריות... No go. איך אתם עשיתם את זה?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים SpiritKnight: מאחורי כל פיצריה יש קטנוע שקוראים לו PIZZA BOYMoooshe: אלי באו רק שתי ניידות, כמו שאתה מתאר את זה יש לך 6 כוכבים וכל הצבא בא אליך, זאת לא משימה קשה בסך הכל
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אסור שהאחרוה של האופנוע יגע ברצפה!סיימתי את הגלידה ואת כל המשימות וראיתי את הקרדיטס סוף סוף!עכשיו איפה האפאצ'י????????????
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שאלה (ספוילר אפשרי, וכן, אני יודע שלא התקדמתי מי-יודע-מה... בקושי יש לי זמן לעשות משימה אחת ליום..): במשימה הרביעית (?) עם הטלפון הציבורי, שבה אני צריך להרוג מישהו בשדה התעופה ולברוח עם התיק שלו... יורים לי במכונית מילוט צרורות ומפוצצים לי אותה תוך שניות... לא הצלחתי אפילו לצאת משטח שדה התעופה... ניסיתי עם מכונית מהירה ביותר, עם המכונית המשוריינת של המשטרה (SWAT) ועם כל מיני מכוניות מפלצתיות אחרות שחשבתי שיכולות לספוג יותר מכות ויריות... No go. איך אתם עשיתם את זה? המסוק עושה את המשימה הזאת לקלילה מאוד כמה "גלידות" צריך למכור בשביל לקבל את ההכנסה היומית מהגלידרייה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.