פורסם 2008 במאי 617 שנים היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 617 שנים תנסה להריץ את הפקודהipconfig /flushdnsבשורת הפקודה (CMD)אם גם זה לא עובד, מאוד יכול להיות שפירוול תוכנתי (בד"כ ZA גורם לזה ברמת אבטחה גבוהה) לא מאפשר לך לבצע את הפעולה.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר ניסיתי אבל זה רושם לי את הדבר הבאמצורף למטה) יש לך מושג אם זה איזשהו קובץ שאני יוכל למחוק אותו? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 617 שנים זה לא קובץ.אם גם זה לא עובד, מאוד יכול להיות שפירוול תוכנתי (בד"כ ZA גורם לזה ברמת אבטחה גבוהה) לא מאפשר לך לבצע את הפעולה.
פורסם 2008 במאי 617 שנים זה יכול להיות גם מהסיבה ששרות הDNS לא פעילתנסה לכתוב בCMD את הדבר הבא:REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dnscache /V Start /T REG_DWORD /F /D 2ואחרי זה תפעיל את המחשב מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.