פורסם 2008 במאי 517 שנים כמה W אני צריך למחשב שלי ואם אפשר המלצה על אל פסק מסוים של חברה אמינה וכו'.מפרטQ6600V1asus p5n-dthermaltake 750w modular sli4gb dhxwd 500gbsli 9600gtמאווררים גדולים, מודינג, אוברקלוק וכו'...תודה!
פורסם 2008 במאי 517 שנים אתה יודע שזה רק בשביל להשאיר את המחשב דולק עוד 10-15 דקות בזמן הפסקת חשמל. זה לא ממש בשביל להמשיך לעבוד.ככה שאם המחשב שלך צורך יותר חשמל מהרגיל אז זה יוריד אולי דקה או שתיים מהזמן שנתון מהיצרן.כמה שיותר W = יותר זמן עובד בהפסקה = יותר יקר. תבחר מה שבא לך.לי יש אחד מחברה לא מוכרת, איזה יצרן ישראלי פרטי. עובד רצוף כבר 4 שנים ולא מראה שום סימני עייפות. כל הפסקת חשמל הוא מתחיל לצפצף והמחשב נשאר דולק עד שמחזירים את החשמל או שאני מכבה את המחשב.
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר נו כן אני צריך את זה בגלל שאני גרפיקאי וקורה לי לפעמים מצבים של הפסקות חשמל ואני מאבד את העבודות לפני שהספקתי לשמורבכל מקרה, חשבתי שאל פסק זה גם מייצב מתח... או שזה שני דברים שונים - אל פסק/מייצב מתח?כי המליצו לי על מייצב מתח בגלל שיש לי רכיבים יקרים
פורסם 2008 במאי 517 שנים כן אותו דברהאל פסק/מייצב גם יגן על המחשב מפני ברקים/נחשולי מתח שקורים לפעמים
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר אוקיי אז בקשר לכמה W לקחת זה לא קשור לכמה W יש לי בספק אלא כמה שיותר W באל פסק, ככה יחזיק יותר זמן לאחר הפסקת חשמל, כן?
פורסם 2008 במאי 517 שנים איזה דגם בדיוק של ספק כח יש לך?המידה והא עובד ב active pfc צריך שהאל-פסק יתמוך בזה אחרת זה לא נותן כלום.האל-פסק גם מגבה את הציוד וגם מגן עליו מבחינת איזונים ועומסים ברשת החשמל.
פורסם 2008 במאי 517 שנים http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0117/w0117.aspתראה למטה בטבלת נתונים טכנייםיש לו active pfc.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר אני לא מחפש משהו בומבסטי באלף שקלשיהיה מחיר סביר.. 300+תלוי בתמורה שזה יתן למחיר
פורסם 2008 במאי 617 שנים למערכת כזאת צריך משהו שעולה יותר מ300 ש"ח.משהו כמו זה יכול להתאים.הדגם שציינת לא יתמוך בספק בעל APFC ובשביל מערכת כמו שלו צריכים עוצמה של לפחות 750VA
פורסם 2008 במאי 617 שנים לפותח ההודעה... בוא אני יגיד לך שאם אתה עדיין רוצה אל פסק אתה צריך להכפיל את הסכום שלך.. ואולי להוסיף יותר...מה שmulticore הביא מתאים מפני שהוא בסדרת Smart של ADVICE... והוא לא שם דגם ספציפי..באל פסק הזה יש דגמים של 550,650 ו-1050 ככה שזה כן מתאים (אבל זה יעלה הון תועפות..)..גם לי יש מחשב שצריך בערך 750W ועשיתי חיפוש וגיליתי שצריך לפחות 600 שקל בשביל אל פסק שמתאים למחשב כמו שלי ושלך...
פורסם 2008 במאי 617 שנים הדגם שציינת לא יתמוך בספק בעל APFC ובשביל מערכת כמו שלו צריכים עוצמה של לפחות 750VAלפי תגובה רשמית של אדוייס הוא כן תומך active pfc.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.