עבור לתוכן

בעיה|המחשב נדלק מעצמו לבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

הנני יודע מה הבעיה במחשב שלי.שאני עושה לו כיבוי הוא תמיד אחרי כמה דקות נדלק שוב(ולא התקנתי שום תוכנה מסוימת שתגרום לזה ואפילו פרמטתי את המחשב כי חשבתי שאולי הבעיה בווינדוז) וגם בדקתי שבביוס AWAKE MODE כולם על OFF ..

אשמח אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון...

תודה מראש :hi:

פורסם

זה רק יכול להיגרם מביוס ..

תראה בלשונית הPOWER אם יש איזשהו משהו קשור לזה

ותעשה לו DISABLE

פורסם

נשמע לי שהחשמל אצלכם בבית לא הכי יציב (ואולי גם שספק-הכוח לא משהו), ושב-BIOS מוגדר למחשב לחזור למצב "פועל" לאחר הפסקת-חשמל.

האם קורה גם שהמחשב מופעל מחדש לבד במהלך העבודה איתו ?

פורסם

בנוסף בדוק אם כפתור הכיבוי וההדלקה לא תקוע.

פורסם

טוב לפי מה שזה נשמע זה הגדרה בביוס של wakeup on lan או on ps/2 או משהו על הסגנון

תעלה תביוס בחפש את האופציות הללו ותעביר אותם לdisabled

פורסם
  • מחבר

בדקתי את כל מצבי ה WAKE והכל על OFF

רק יש שמה ACPI function שלא יודע מזה ואם זה עוזר בכלל לשנות אותו או יש עוד אפשרות תגידו לי בבקשה :P

פורסם

תנתק את כל הציוד הנלווה תשאיר רק מסך ומקלדת תדליק את המחשב ותכבה אותו תיראה אם זה קורה לך שוב...

אם כן תודיע אחרת תתחיל בשיטת השלילה תחבר כל פעם משהו אחר ותיראה האם זה נדלק או לא...

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את זה ..

אבל שמתי לב שיש מן קצרים בשקע (אני שומע רעש כזה של חשמל כזה מן השקע כנראה זה הבעיה)

אולי זאת הבעיה..

פורסם

אולי יש בעייה בחשמל שכדאי לבדוק...

פורסם

כנראה שזו באמת בעיה עם החשמל

למדתי את זה על בשרי אחרי שבדקתי יותר מידי פעמים למה כל פעם שאני נוגע עם האצבע במארז המחשב נדלק גם שהספק לא מחובר

פורסם

תתקן את החשמל לפני יהיה שרפה !

ולגדיר בביוס שלא ידלק כשחשמל חוזר חזרה.

פורסם

לוח האם שלך הגיע עם שלט?

כי אם כן יכול להיות שחיברת את המקלט שלו ל-USB הלא נכון.

פורסם
  • מחבר

לוח האם שלי לא הגיע עם שלט.

ואיך אני מגדיר בביוס שלא ידלק אם ההפסקת חשמל..

פורסם

ב power mengment אם יש לך כזו רובריקה ב bios תסתכל שם....אם לא אז תסתכל על איזה לשונית אחרת שקשורה , איזה הפתעה, לpower .....

תגיד איך היה

אוריה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים