פורסם 2008 במאי 317 שנים שלום לכם! הנני יודע מה הבעיה במחשב שלי.שאני עושה לו כיבוי הוא תמיד אחרי כמה דקות נדלק שוב(ולא התקנתי שום תוכנה מסוימת שתגרום לזה ואפילו פרמטתי את המחשב כי חשבתי שאולי הבעיה בווינדוז) וגם בדקתי שבביוס AWAKE MODE כולם על OFF .. אשמח אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון... תודה מראש
פורסם 2008 במאי 317 שנים זה רק יכול להיגרם מביוס .. תראה בלשונית הPOWER אם יש איזשהו משהו קשור לזהותעשה לו DISABLE
פורסם 2008 במאי 317 שנים נשמע לי שהחשמל אצלכם בבית לא הכי יציב (ואולי גם שספק-הכוח לא משהו), ושב-BIOS מוגדר למחשב לחזור למצב "פועל" לאחר הפסקת-חשמל.האם קורה גם שהמחשב מופעל מחדש לבד במהלך העבודה איתו ?
פורסם 2008 במאי 517 שנים טוב לפי מה שזה נשמע זה הגדרה בביוס של wakeup on lan או on ps/2 או משהו על הסגנון תעלה תביוס בחפש את האופציות הללו ותעביר אותם לdisabled
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר בדקתי את כל מצבי ה WAKE והכל על OFF רק יש שמה ACPI function שלא יודע מזה ואם זה עוזר בכלל לשנות אותו או יש עוד אפשרות תגידו לי בבקשה
פורסם 2008 במאי 617 שנים תנתק את כל הציוד הנלווה תשאיר רק מסך ומקלדת תדליק את המחשב ותכבה אותו תיראה אם זה קורה לך שוב...אם כן תודיע אחרת תתחיל בשיטת השלילה תחבר כל פעם משהו אחר ותיראה האם זה נדלק או לא...
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר אני ינסה את זה ..אבל שמתי לב שיש מן קצרים בשקע (אני שומע רעש כזה של חשמל כזה מן השקע כנראה זה הבעיה)אולי זאת הבעיה..
פורסם 2008 במאי 617 שנים כנראה שזו באמת בעיה עם החשמללמדתי את זה על בשרי אחרי שבדקתי יותר מידי פעמים למה כל פעם שאני נוגע עם האצבע במארז המחשב נדלק גם שהספק לא מחובר
פורסם 2008 במאי 717 שנים לוח האם שלך הגיע עם שלט?כי אם כן יכול להיות שחיברת את המקלט שלו ל-USB הלא נכון.
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר לוח האם שלי לא הגיע עם שלט.ואיך אני מגדיר בביוס שלא ידלק אם ההפסקת חשמל..
פורסם 2008 במאי 917 שנים ב power mengment אם יש לך כזו רובריקה ב bios תסתכל שם....אם לא אז תסתכל על איזה לשונית אחרת שקשורה , איזה הפתעה, לpower .....תגיד איך היהאוריה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.