פורסם 2002 בפברואר 423 שנים היילמטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..)מישהו מכיר?
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים FREESERVERS.COMתפתח יעני אתר ותאכסן שם כמה זמן שאתה רק רוצה.אני עושה את זה כבר שנה וחצי
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים Nanaאני חושב... כלומר עד עכשיו אחדנתי שם קבצים בערך חצי שנהולא היו לי בעיות... אפשר לקשר לפורמים והכל...
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחבר FREESERVERS.COMתפתח יעני אתר ותאכסן שם כמה זמן שאתה רק רוצה.אני עושה את זה כבר שנה וחצילא מאפשרים hot linking.Nanaאני חושב... כלומר עד עכשיו אחדנתי שם קבצים בערך חצי שנהולא היו לי בעיות... אפשר לקשר לפורמים והכל...וואלה.. (נענע)אבל בטח הם מתבכיינים על תעבורה גבוהה..
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחבר אוקיי, אז FREESERVERS.COM (8m.com וכו') מאפשרים hot links, אבל מגבילים כל קובץ ל-256KB בלבד, ותעבורה חודשית של 512MB...
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחבר נענע גם לא טובים, יש להם הגבלה של 3MB...כרגע freeservers היחידים שאפשריים, אבל הם גם לא משהו..
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים DAMMN!freeservers לא מאפשרים hot links. נבלות.מה זאת אומרת?התמונה שלי בצד ימין יושבת על שרת של FREESERVERS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.