פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מה אנשים עושים פה כל כך מוקדם בבוקר ?!רק אני קם בימי חמישי מוקדם כזה , והיום עוד קמתי לבד ...תחזרו לישון !אני פה תמיד בבקר.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מה אנשים עושים פה כל כך מוקדם בבוקר ?!רק אני קם בימי חמישי מוקדם כזה , והיום עוד קמתי לבד ...תחזרו לישון !יש ביצפר....
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים ואני הייתי רוצה לחזור לשם ולעשות את השאריות של הבגרות שלינראה לי בקצב הזה אני לא אשלים אותם אף פעם
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים ואני הייתי רוצה לחזור לשם ולעשות את השאריות של הבגרות שלינראה לי בקצב הזה אני לא אשלים אותם אף פעם זה לא ממש נורא!... אתה יודע.
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים כן ... אבל בכל זאת ... 2 מקצועות שאני כל כך שונא עד היום שזה מדהיםתנך וספרות , והיסטוריה אני לא הולך לעשות בכלל . יש לי אופציה לא לעשות בגרות אחת , והבחירה היא היסטוריה . המגן שלי לבגרות היה 7 , ואני מזה גאה בעצמי על זה !!!
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים איכס היסטוריה וספרות!!! תנ"ך זה עוד איכשהו נסבל...דווקא הייתי מעדיפה לא לעשות בגרות בספרות מאשר הסטוריה... :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים כן ... אבל בכל זאת ... 2 מקצועות שאני כל כך שונא עד היום שזה מדהיםתנך וספרות , והיסטוריה אני לא הולך לעשות בכלל . יש לי אופציה לא לעשות בגרות אחת , והבחירה היא היסטוריה . המגן שלי לבגרות היה 7 , ואני מזה גאה בעצמי על זה !!!המצב שלי הרבה יותר מרגיז.יש לי:ביולוגיה 5 - 97היסטוריה 5 - 86אנגלית 5 - 92כימיה 3 - 82סיפרות - 79לשון וחיבור - 86תנ"ך - 62בקיצור יש לי את הכל אבל אני לא זכאי לתעודת בגרות כי אין לי מתמטיקה ואני כל כך שונא את המיקצוע הזה שאני לא מתכוון אפילו לשקול את האפשרות לעשות בגרות במתמטיקה.מתמתיקה 3 - 12 (כן כן קראתם נכון!).ד.אאפילו הפסיכומטרי שלי מצויין.
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים 5 יח' היסטוריה??? אני בקושי עם 2 מסתדר... זה ממש לא קשה ואפילו מאד מעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.