עבור לתוכן

פלאש חמוד

Featured Replies

• תגובות 50
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כוס אמק אריה שתמות!!!!!!!! איך נבהלתי אנעל רב רבק

פורסם

אריה שתשרף בגהנום היה לי מזל שלא ראיתי את זה שהרמקולים היו פתוחים קיבינימאט.

פורסם

הייתה לי הרגשה שזה הולך להיות נורא אז הגברתי.

פורסם

קצת נבהלתי, אבל ממש קצת.

הקטע המרגיז הוא שאתה רגוע עם תמונה שקטה ושלווה, אינך מבין מה עומד לקרות.. ולפתע.. "אההה!!"

פורסם

אני מבינה שמישהו כאן מנסה לגרום התקף לב לכמה שאפשר יותר אנשים...

אז המישהו הזה הצליח-לא רק לי אלא גם לכל המשפחה שלי ובערך חצי מהשכונה שבמקרה די שמעו את הצרחה הזאת(אולי בגלל שהרמקולים היו פתוחים כמעט עד הסוף)...

פורסם

כן, אני באמת לא רוצה לדעת מה היה קורה עם הרמקולים שלי היו בעוצמה גבוהה באותו זמן...

נ.ב.

ברוכה הבאה לפורום! :jump: ;D

פורסם

את קרובה במקרה של נססרי אוויל?

:lol: :lol:

פתאום הבנות פה הפכו למרושעות..........

טוב נו גם ככה היו פה רק איזה 3 בנות...........

פורסם

את קרובה במקרה של נססרי אוויל?

:lol: :lol:

פתאום הבנות פה הפכו למרושעות..........

טוב נו גם ככה היו פה רק איזה 3 בנות...........

ככה זה שמכניסים בנות לממלכת הגברים :saint:

פורסם

מה השם evil זה באופנה עכשיו אצל בנות בפורמים? ;)

פורסם

השם לא....התכונה כן!

למה זה דבר רע? :asthanos:

פורסם

השם לא....התכונה כן!

למה זה דבר רע? :asthanos:

לא, זו סתם LAMEריות לקרוא לעצמך EVIL אפילו ב-93 כשהתחלתי לגלוש, לא היה לי שם כזה.

קצת מקוריות זה כל הסיפור. :saint:

פורסם

שאני אבין יש פה משהו נגד השם EVIL???

אני כבר ה-מ-ו-ן זמן עם הניק הזה, נכון, זה קשור לזינה...

עונה שניה פרק 14, זינה נכנסת לגוף של קליסטו אחרי שבפINTIMATE STRANGER קליסטו גנבה לזינה את הגוף ויאדה יאדה מי שרוצה יראה את הפרק...

קיצר לפרק קוראים A Necessary Evil.

חיפשתי לי ניק נחמד והחלטתי כמו הרבה אחרים שהוא המתאים לי ביותר. מאז הייתי A Necessary Evil !

אבל אז הA התחילה להעיק והעירו לי שאם אומרים את השם מהר זה נשמע UNECESSARY EVIL אז העפתי את הA.

זהו! אז אני Necessary Evil ומי שמפריע לו יכול לקרוא לי חציל\קישוא\ורד.

סליחה על ההודעה המטומטמת, משעמם לי ואני מתעצבנת מזה שחושבים שאני קוראת לעצמי EVIL כי זה ב"מודה"...

פורסם

שאני אבין יש פה משהו נגד השם EVIL???

אני כבר ה-מ-ו-ן זמן עם הניק הזה, נכון, זה קשור לזינה...

עונה שניה פרק 14, זינה נכנסת לגוף של קליסטו אחרי שבפINTIMATE STRANGER קליסטו גנבה לזינה את הגוף ויאדה יאדה מי שרוצה יראה את הפרק...

קיצר לפרק קוראים A Necessary Evil.

חיפשתי לי ניק נחמד והחלטתי כמו הרבה אחרים שהוא המתאים לי ביותר. מאז הייתי A Necessary Evil !

אבל אז הA התחילה להעיק והעירו לי שאם אומרים את השם מהר זה נשמע UNECESSARY EVIL אז העפתי את הA.

זהו! אז אני Necessary Evil ומי שמפריע לו יכול לקרוא לי חציל\קישוא\ורד.

סליחה על ההודעה המטומטמת, משעמם לי ואני מתעצבנת מזה שחושבים שאני קוראת לעצמי EVIL כי זה ב"מודה"...

אין לך מה להתנצל, אבל יש ניקים שמזמן פג תוקפם עקב עודף שימוש. ו-EVIL הוא אחד מהם.

פורסם

אין לך מה להתנצל, אבל יש ניקים שמזמן פג תוקפם עקב עודף שימוש. ו-EVIL הוא אחד מהם.

ובגלל זה עשיתי איתו הפסקה באיציק ואני עכשיו חציל...אז אם מפריע לך אתה יכול לקרוא לי כך.

ובכלל שכחתי שרציתי להגיב על הנושא של הת'רד הזה...

למזלי ראיתי את זה ב6 וחצי בבוקר והייתי עייפה מידי להבהל...הנחתי לזה להיטען והלכתי לצחצח שיניים ופתאום אני שומעת איזה צעקה..חשבתי הכלב שלי אכל חתול...(כלבים שולטים), חזרתי, עשיתי ריפרש, שמעתי צעקה, אמרתי נו טוב זה היה מטומטם והלכתי לקרוא עיתון...קיצר...לא הבהלת אותי!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים