פורסם 2008 במאי 117 שנים היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שישהוא מהיר מאוד?מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסךאבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקיםמה אתם אומרים?
פורסם 2008 במאי 117 שנים בוא נאמר שבטח שמשחקים לא ירוצו פחות טוב מאשר היום. יכול להיות שהם גם לא ירוצו יותר טוב (תלוי איזה מעבד יש לך היום).באיזו מערכת מדובר בכלל? איזה לוח/זכרונות? לא בטוח שהלוח בכלל יעבוד עם QX9770 כמו שצריך (המעבד דורש באס של 400MHZ, שפורמלית רק לוחות של X38/X48 תומכים בו, למרות שלוח טוב של 333MHZ יעבוד גם ב-400, עם אוברקלוק).
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר היום יש לי מעבד פנטיום 4כשיהיה לQX9770 ירגישו שינוי?לגבי לוח אם אני לא ידוע איזה יקנו לי אבל אני יודע שיחליפו לי את הלוח א שיש לי כיום וגם את הזיכורן והארד דיסק וצורב(טוב צורב לא כל כך משנה)אה ויהיה לי גם ויסטאאז מה אתה אומר עכשיו?אחרי הכל יראו יותר טוב טוב?
פורסם 2008 במאי 117 שנים יש הבדל ביצועים עצום בין שתי המעבדים האלו וכמו שQttP כתב אליך לבדוק גם דברים אחרים כמו לוח אם וזכרונות ולא רק את העניין של כרטיס המשך.יש לך דיי הרבה השוואת וגרפים ברשת כדי להבין את ההבדל במספרים כמו ב THG למשל:http://www.tomshardware.com/charts/processors/3d-studio-max-9,369.html
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר ואם יהיה לי בנוסף למעבד:ויסטא,לוח אם טוב,הארד דיסק טוב וספק טוב...אז אני אריץ משחקים טוב גם עם 7600GS?
פורסם 2008 במאי 117 שנים אני קצת מתפלא שאבא שלך עובד באינטל ובכל זאת לא יכל לענות לך על השאלה הזאת... אבל לא משנה....בקיצור החששות שלך היו מוצדקות וכן יוצר לך חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך (צוור בקבוק) אני ממליץ לך באמת להביא כרטיס מסך אחר יותר חזק. ממליץ על 8800GT.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר אבא שלי ענה לי על השאלה הזו בצורה הבא:הוא אמר שאני לא צריך כרטיס מסך חדש כי המשחקים יעבדו לי מצויין על המחשב החדשאם אני אצלי לקנות 9600GT זה גם יהי טוב למעבד הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.