עבור לתוכן

היי שאלה לגבי מעבד וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש

הוא מהיר מאוד?

מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך

אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים

מה אתם אומרים?

פורסם

בוא נאמר שבטח שמשחקים לא ירוצו פחות טוב מאשר היום. יכול להיות שהם גם לא ירוצו יותר טוב (תלוי איזה מעבד יש לך היום).

באיזו מערכת מדובר בכלל? איזה לוח/זכרונות? לא בטוח שהלוח בכלל יעבוד עם QX9770 כמו שצריך (המעבד דורש באס של 400MHZ, שפורמלית רק לוחות של X38/X48 תומכים בו, למרות שלוח טוב של 333MHZ יעבוד גם ב-400, עם אוברקלוק).

פורסם
  • מחבר

היום יש לי מעבד פנטיום 4

כשיהיה לQX9770 ירגישו שינוי?

לגבי לוח אם אני לא ידוע איזה יקנו לי אבל אני יודע שיחליפו לי את הלוח א שיש לי כיום וגם את הזיכורן והארד דיסק וצורב(טוב צורב לא כל כך משנה)

אה ויהיה לי גם ויסטא

אז מה אתה אומר עכשיו?אחרי הכל יראו יותר טוב טוב?

פורסם

יש הבדל ביצועים עצום בין שתי המעבדים האלו וכמו שQttP כתב אליך לבדוק גם דברים אחרים כמו לוח אם וזכרונות ולא רק את העניין של כרטיס המשך.

יש לך דיי הרבה השוואת וגרפים ברשת כדי להבין את ההבדל במספרים

כמו ב THG למשל:

http://www.tomshardware.com/charts/processors/3d-studio-max-9,369.html

פורסם
  • מחבר

ואם יהיה לי בנוסף למעבד:ויסטא,לוח אם טוב,הארד דיסק טוב וספק טוב...אז אני אריץ משחקים טוב גם עם 7600GS?

פורסם

אני קצת מתפלא שאבא שלך עובד באינטל ובכל זאת לא יכל לענות לך על השאלה הזאת... אבל לא משנה....

בקיצור החששות שלך היו מוצדקות וכן יוצר לך חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך (צוור בקבוק) אני ממליץ לך באמת להביא כרטיס מסך אחר יותר חזק. ממליץ על 8800GT.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי ענה לי על השאלה הזו בצורה הבא:הוא אמר שאני לא צריך כרטיס מסך חדש כי המשחקים יעבדו לי מצויין על המחשב החדש

אם אני אצלי לקנות 9600GT זה גם יהי טוב למעבד הזה?

פורסם

9600GT מתקבל תמיד בברכה, ההבדלים יהיו שמיים וארץ בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים