עבור לתוכן

בעיה באחד מהכרטיסים כנראה ( 9600GT SLI )

Featured Replies

פורסם

הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 וביטלתי ת SLI דרך הדרייבר .

קיבלתי עם כרטיס אחד 10547 .

SM2 - בסביבות ה 4700 פלוס מינוס .

SM3 - בסביבות ה 4300 אני חושב .

החזרתי ת SLI דרך הדרייבר .

ועם שתי הכרטיסים אני מקבל 11926 .

SM2 - 5766

SM3 - 4555

איפה השיפור פה ? ראיתי כאלה עם 9600SLI מקבלים 15 אלף .

בדקתי אם אחד החיבורים השתחרר או משו, אבל הכל נראה לי במקום...למישהו יש מושג מה לעשות ?

פורסם

אם אתה חושד בכרטיס השני, תריץ עליו בדיקה לבד (תחליף ביניהם) ותשווה.

האם 2 הכרטיסים זהים מבחינת מהירויות שעון (בביוס שלהם) ?

לא ציינת מפרט... לוח אם? ספק כוח? מעבד?

באיזה דרייבר אתה משתמש?

פורסם

עזוב את 3DMark את מי זה מעניין, תבדוק במשחקים.

יש בעיה ידועה עם 3DMark וSLI של 9600GT.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שכן 2, הכרטיסים מאותו סוג, מאותה חברה, מאותו הכל... הם הגיעו עם אותם מהירויות שעון .

TWINTECH 9600GT XT .

מפרט

לוח של ASUD P5N-D SLI

ספק של CORSAIR HX520

מעבד Q6600

דרייבר 174.74 בחיי שהחלפתי כבר מליון דרייברים, כי היו לי טיפה בעיות עם משחקים, עד שהצלחתי איכשהו להסתדר, עדיין יש לי בעיות עם GOW שכל הזמן נותן מסך שחור ויוצא לווינדוס, ובביושוק על ההגדרות הכי גבוהות רואים דיי חרא, ראיתי כבר יותר טוב פעם..לא יודע .

פורסם

welcom to SLI

לא יודע מה אתם כל כך מהר קופצים להמליץ על הSLI הלא בשל הזה

באותו מחיר 9800GTX יעלה כמו 2 כרטיסי 9600GT וחסכתם גם כסף בלוח

במקום כל מיני בעיות לימנהם בתצורת ה SLI

פורסם

danken על מה אתה מדבר???

מבחינת מחיר צמד כרטיסים כזה עולה 1400 ש"ח שזה פחות מGTX וגם מספק יותר ביצועים ופחות צריכת חשמל

ובנוגע לבשלות אתה מבין במחשבים???

פורסם

זה לא הכרטיס ואל התוכנה, זה הלוח.

לוח זבל, אחד הפשלות של ASUS.

והם ישר הוציאו את ה P5N-t Delux אם אני לא טועה זה היה הדגם, ולו יש SLI כמו שצריך.

לך יש בעיה עם הלוח, יש איתו בעיות ב SLI, זה ידוע .. לא יודע למה אתה לא מודע לזה =\

=\

פורסם
  • מחבר

והם ישר הוציאו את ה P5N-t Delux אם אני לא טועה זה היה הדגם, ולו יש SLI כמו שצריך.

לך יש בעיה עם הלוח, יש איתו בעיות ב SLI, זה ידוע .. לא יודע למה אתה לא מודע לזה =\

=\

מאיפה הבאת את זה אחי ?? יש לך הוכחות לזה ? או שזה סתם ידוע...

danken

גם לא הייתי ממהר כ"כ להספיד אותו, ראיתי הרבה מאוד אנשים שמסתדרים עם SLI בלי שום בעיות, ועם ביצועים (במקרה הזה של 9600GT ) הרבה יותר טובים מה 9800GTX , אבל אני ממש לא רוצה לגרור תדיון לכיוון של מה יותר טוב וכו', זה מה שיש כרגע...וזה לא טוב לא יודע מאיזה סיבה..מה לעשות ?

פורסם

=\

ה- P5N-T מבוסס על צ'יפסט 780i (במקרה יש לי כזה) לעומת P5N-D המבוסס 750i.

הצ'יפסט עצמו (750i) הוא לא "זבל". בקשר ללוח צריך רק לדאוג לעדכן דריברים וביוס.

בכל מקרה, הבנתי שהממוצע בערך 13,000 3Dmark06 ל-2x9600gt ככה שאתה לא רחוק מדי.

תעשה קצת OC לכרטיסים, אולי אפילו למעבד, אשר נכלל בתוצאה הסופית (מצב לצוור בקבוק ?)

פורסם
  • מחבר

למה 13,000 ?

קיבלתי פעם אחת 11926, ועוד פעם אחת 12,200 משו כזה זהו...

ולא נראה לי הגיוני שרק עם כרטיס אחד אני מקבל 10,640 , ועם שתיים יש בלחץ שיפור של 1000 נקודות זה שיא הלא הגיוני ...

בכל מקרה הכרטיסים שלי אגב באו עם OC כבר מהמפעל..(אפילו שאני עוד מתכנן אבל קודם שיעבוד כמו שצריך לעזאזל)

יש לי Q6600 G0 אני רוצה להתחיל ב OC, אבל אני קודם רוצה להנות קצת כמו בנאדם, ואני לא ממש מצליח עם הכרטיסים האלה .

ניסיתי להוציא אחד מהכרטיסים ולעבוד עם אחד, אז סבבה עם אחד זה עובד וקיבילתי כמו שאמרתי 10,640 שניסיתי לחבר תשני לבד, אז קודם כל הכרטיס השמיע רעש כזה כמו ציפצוף כזה מעצבן (כמו שמנתקים תספק) ולא הצליח להעלות תמחשב, אחרי זה שחיברתי את שתי הכרטיסים כבר וניסיתי לחבר תמסך לכרטיס הזה אז אי אפשר המסך לא מצליח לקבל ממנו, רק מהכרטיס השני...

הגדרות משו ? ביוס ?

או שאין קשר, והכרטיס לא טוב... ?

פורסם

* את הכרטיס ה"בעייתי" ניסית לחבר לבד על הסלוט הראשון (עליון) או שהשארת אותו בסלוט השני?

- אם הוא עושה בעיות על הסלוט הראשון, לבדו, יש מצב טוב שהכרטיס פגום.

* הכרטיס ישמיע ציפצוף (יש לו רמקול קטן על ה-PCB) כאשר לא חובר כבל חשמל 6-pin מהספק (ואולי גם אם יש בעיית מתח, לא סגור על זה)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר בשני הסלוטים גם בעליון ....

וגם שם הוא השמיע ציפצוף כזה.

מה זאת אומרת כבל 6-pin, הכבל הרגיל שמתחבר מהספק לכרטיס ? אם כן, הוא מחובר כי הכרטיס השני ו"הבעייתי" מחוברים בדיוק אותו דבר לפני מה שאני רואה .

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מובן ש-2 הכרטיסים צריכים להיות מחוברים לספק...

אם אחד הכרטיסים מצפצף כאשר הוא מחובר לבדו בסלוט הראשון (ולספק) אני מציע ש:

1. תבדוק שהמאוורר מסתובב

2. ממש את האחריות ושלח את הכרטיס לתיקון\החלפה.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק היום שוב פעם, אבל לפי מה שאני ראיתי הכרטיס מחובר לספק והכל, והמאוורר מסתובב...

אם זה יעשה לי שוב פעם תצפצוף הזה, אני אשלח אותו כנראה לחנות בחזרה...

עריכה :

טוב חיברתי תכרטיס היעני "בעייתי" הפעם לא היה ציפצוף לא כלום עבד חלק סבבה, הרצתי לו בדיקה ב 3D06 קיבלתי בדומה בערך ראשון 10,500 .

אז הבנתי שהבעיה היא לא באחד מהכרטיסים, כי לא יכול להיות ששתיהם תקינים ויוציאו רק -15001000 נקודות (12000) יותר מ 9600GT יחיד !

בכל מקרה, החזרתי תכרטיס מסך כמו שהיה איך שאני מחבר אליו תמסך רואים מלא (איך אומרים את זה...) מלא כל מיני נקודות כאלה וצבעים וריבועים ועיגולים ולא יודע מה כאילו הכרטיס השתגע, יש מצב שאני דפקתי תכרטיס עם הנגיעות בידיים ? זה עדין כ"כ ?

או שהכרטיס דפוק ? (ואגב מדובר בכרטיס השני ה"לא בעייתי" )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים