עבור לתוכן

לוח אם עם AGP ו - PCI-E ,יש חייה כזאת?

Featured Replies

פורסם

לילה טוב,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב אבל הוא לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש ,יש לו X1950 AGP שהוא סבבה לגמרי,אבל אני מאמין שעוד מעט הוא יחליף ,אז בינתיים זה ככה, כל שאר הרכיבים זה מסודר כבר אז אין צורך ,

אבל יש דבר כזה בכלל?

כי לא מצאתי משהו :nixweiss:

פורסם

היו כמה חברות שהוציאו לוחות כאלה לפני כמה שנים, בגדר של "הוכחות ייתכנות", אבל משום שאף צ'יפסט לא תומך בזה רשמית, הם מעולם לא נכנסו חזק לשוק, ולא סביר שתמצא משהו כזה. סתם בזבוז. שיוסיף עוד איזה 500 שקל עם 8600GT כפתרון ביניים, וישדרג לכרטיס מסך חזק יותר כשיתחשק לו.

פורסם

היו כמה חברות שהוציאו לוחות כאלה לפני כמה שנים, בגדר של "הוכחות ייתכנות", אבל משום שאף צ'יפסט לא תומך בזה רשמית, הם מעולם לא נכנסו חזק לשוק, ולא סביר שתמצא משהו כזה. סתם בזבוז. שיוסיף עוד איזה 500 שקל עם 8600GT כפתרון ביניים, וישדרג לכרטיס מסך חזק יותר כשיתחשק לו.

ואני אשמח לקנות ממנו תכרטיס שלו ... ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

פורסם

ידידי קח עצה ממני ושכנע אותו לרדת מזה.

עשיתי טעות דומה בעבר והיום אני מצטער.

לי היה כרטיס ATI 9800 פרו בזמן שיצא PCI-E.

לא רציתי למכור את הכרטיס וקניתי מחשב חדש שעדיין תומך AGP.

היום הכרטיס הזה לא הכי חזק במלים עדינות ולא יכול להפעיל חלק מהמשחקים חדשים, וצריך לשדרג שוב.

אם הייתי מוכר אותו אז וקונה לוח אם של PCI-E וכרטיס מסך מתאים,היום הייתי רק משדרג את הכרטיס מסך ואילו עכשו אני צריך לשדרג את כל המחשב.

מסקנה :מחשב לא בונים סביב כרטיס מסך ,אלא הכרטיס מסך יבנה לפי המחשב.

שיקנה לוח אם חדש תומך PCI-E וכן כרטיס חדש ושימכור את 1950.

זו לפי דעתי הפתרון הטוב ביותר ,ואז הוא גם יוכל לשדרג בהמשך לכרטיס מסך חזק יותר ,כי AGP היום כבר מת אפשר לומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים