עבור לתוכן

מתלבט בין 566u ל 536m בסביבות 3.2k

Featured Replies

פורסם

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3313&category_id=ce5f8fa3dbb9ee624f90d22998f79d&PHPSESSID=5dffc199bcd3d35c903da219fea7171b

או

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3225&category_id=2ac4f833de77183307cfd3c3d5becd&PHPSESSID=49636977148f5e70d74cc39ba4a549d5

טוב החלטתי לקחת את אחד מהמחשבים האלו שכפי שאתם רואים דומים מאוד- ולוותר על דגם 566n כי המחשב לא ממש ישמש למשחקים ובשביל זה אני יקנה בעתיד desktop רגיל נוסף שישמש למשחקים.

השאלה היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מעבר למצלמה (שמיותרת מבחינתי) והמבנה הדק יותר (שכן קוסם לי).

למשל באיכות הבנייה מקלדת מסך וכו'.

תודה מראש!

פורסם

לא צריך להיות שום הבדל ברכיבי הליבה או האמינות שלהם.

אבל ה-536M בא ללא רשת גיגהביט (רק 10/100) וללא יציאה ל-Port Replicator, ומה שיותר חשוב, שנת אחריות אחת בלבד (במקום 2).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איזה כרטיס מסך יש ב 566u?

פורסם

בדגם הזה - מובנה אינטלי.

פורסם
  • מחבר

עד כמה ההפרש בביצועים בין המעבד 2330 ל 5450 שפועלים באותו תדר אבל הארכיטקטורה שלהם שונה?

האם ההפרש מצדיק את המחיר?

פורסם

מה ההפרש במחיר?

פורסם

ההפרש לא בדיוק עצום בביצועים, אבל בהחלט נוכח- ה T5450 עובד בבאס של 667MHZ לעומת ה T2330 שעובד ב 533, ול 2330 אין תמיכה ב 64 ביט (פה אין קשר לביצועים, אבל שיקול שלך אם אתה צריך את זה או לא)

פורסם
  • מחבר

בראייה לטווח ארוך מתוך הנחה שהמחשב ישמש קצת לסרטים בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים האם יש טעם להשקיע במעבד היותר מהיר.

ביננו בין אם אני ירצה או לא אני יצטרך בסוף לשדרג למערכת הפעלה מודרנית יותר מ xp בעוד שנתיים שלוש ואז יהיה איזה ie10 או משהו כבד בטירוף שאפילו להציג את ynet ידרוש משאבים רבים.

או שאם באמת המחשב ישמש רק למטרות האלו עדיף להשקיע בעוד קצת זכרון ומקסימום להחליף בעתיד את המעבד לאיזה אחד חדיש שיעבוד על ליבת הסנטה רוזה (וזה עוד שאלה האם אני יוכל להחליף מעבד במחשבים אלו כמו זכרון והרד דיסק שניתנים לשינוי?

פורסם

בלי קשר לשום דבר, לא הייתי קונה היום שום מעבד שהוא לא 64-ביט. אז ה-T2330 לא בא בחשבון.

פורסם
  • מחבר

qttp אני מקבל את מה שאתה כותב בחשיבה לעתיד.

ולכן אני ישאל שוב האם יש אפשרות לשדרג את המעבד שכן המחשב מבוסס סנטה רוזה.

אני יכול לקחת היום מעבד חלש ועוד שנה שנה וחצי לשדרג למשהו יותר טוב (כשהמחיר יהיה נמוך יותר והכיס יהיה טפוח יותר) ?

או שמעבדים כבר קבועים על הלוח אם בלי גישה להחלפה?

פורסם

אתה גם יכול ללכת על המחשב העסקי של hp 6175s שהוא במחיר טוב:

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000enuset7DVMl-a8Qzu9GmOtv:12bbi68k5?id=4049565&pr=QJ5&N=2%20538%2030244

המחשב ששל גיגה-בייט שהבאת ממש לא מבוסס על הארכיטקטורת סנטה-רוזה!

כמעט ברב המחשבים הם מולחמים ללוח.

אני חושב שרק במחשבים הממש יקרים,ניתן לשדרג למעבדים יותר חזקים.

פורסם
  • מחבר

תראה את ה hp אני יכול לקבל באיזה 200 שקל פחות אבל הוא הרגיש לי די בינוני מבחינת האיכות בנייה (די פלסטיקי) לא ממש קראתי עליו אבל אני מעדיף להתרחק מ hp בגלל השירות שהבנתי שהוא די זוועתי למרות ההנחה שלי.

יש איזה ביקורת מקצועית על המחשב הזה?

פורסם

המחשב ששל גיגה-בייט שהבאת ממש לא מבוסס על הארכיטקטורת סנטה-רוזה!

כמעט ברב המחשבים הם מולחמים ללוח.

אני חושב שרק במחשבים הממש יקרים,ניתן לשדרג למעבדים יותר חזקים.

1- סנטה רוזה זו פלטפורמה, לא ארכטיקטורה.

2- לא היה ולא נברא, גם במחשבים הפשוטים ביותר (כמו ה W536 של ג'יגבייט) ניתן להחליף מעבד. מעבדים מולחמים? לא בבית ספרנו כבר כמה שנים טובות.

פורסם

2- לא היה ולא נברא, גם במחשבים הפשוטים ביותר (כמו ה W536 של ג'יגבייט) ניתן להחליף מעבד. מעבדים מולחמים? לא בבית ספרנו כבר כמה שנים טובות.

בחלק מה-Ultraportables (עם מסכי 12" ומטה) עדיין יש נטייה למעבדים מולחמים (וגם זכרון מולחם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים