עבור לתוכן

זקוק לצורב חדש, התקציב "בעייתי"

Featured Replies

פורסם

זהו זה, ה HP 8200a X4 הקשיש שלי , בן 3 בערך, אמר את מילו האחרונה. ההלוויה תצא לדרך מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יהי זכרו... בלה בלה בלה....

ועכשיו לפואנטה: אני זקוק ליורש, אבל התקציב בעייתי משהו. אני חולם על פלקסטור או ימאהה מהירים אבל מנהל הבנק שלי אומר לי שמבחינתו הדבר יכול להישאר בגדר חלום עוד שנים ארוכות. מה אני עושה, איזה צורב אתם יכולים להציע לי במחיר נמוך (פחות מ- 700 - 800 ש"חים) שיוכל לעשות פחות או יותר את המצופה ממנו.

הדרישות:

תמיכה ב- OVER BURN

דרייברים מתאימים ל ווינדוס XP (שלום לך LG...)

באפר משמעותי\סקאזי - כדי להשמיך לעבוד עם המחשב בו זמנית עם הצריבה ללא בעיות

היסטוריה מוכחת של מותג או דגם עם יציבות ומינימום תקלות

מחיר נמוך...

נקודות שניתנות לפישור:

מהירות. בחייכים, מה זה משנה אם זה X20 או X12 העיקר שיעבוד :)

הצעות יתקבלו בשמחה...

אגב, ידי שלי הציע לי את MITSUMI 24X12X40 באפר 16MB, בירור שלי העלה כי מחירו כ- 650 שקל. האם מומלץ?

תודה מראש על התגובות

פורסם

הפלקסוטר 24 עולה 809 והיאמאהה (שהוא ההעדפה של) עולה 831 לגירסת ה24 ו679 ל20 שלי יש אותו

(אבל הוא עושה בעיות עם xp........... לפי מה שידוע לי זה רק עם לוחות עם ציפסטים של אינטל) המיטסומי הזה לא נראה לי

והוא עולה גם 575 אבל אני מעדיף מחברות טובות ואמינות.........

בכל מקרה אני מעדיף יאמהה אבל הוא חורג לך קצת מהתקציב

אתה יכול גם לחכות עוד שבועיים עד שיצא ה404012 של פלקסטור שלא יעלה הרבה יותר מהמחירים כרגע ל24 ואתה המהירות והפיצרים שלו אתה תרצה....................

תחכה המחירים של כל הדגמים האיטיים יותר ירדו וזה יתא לך ה-ר-ב-ה יותר זול לצורב הבה יותר טוב

פורסם

אני בכל אופן אוהב את הצורב RICOH CDRW 40X20X10 , עושה את העבודה בזול ובמהיאות מספקת.

עולה 622 שקלים.

גם - ASUS CD-RW 40X16X10 IDE Internal הוא אחלה צורב.

אני לא היתי קונה ימהה.

אל תקנה ימהה.

LITEON מצוין אבל עדין לא הגיע לארץ :-/

כאדי לחכות.

פורסם
  • מחבר

OK...

אז המיצומי ירד מהפרק.

האם הדגמים שהוזכרו כאן תומכים ב OVER BURN? זו פונקציה דרושה לי משום שאני צורב ISO בכמויות ויש כאלה החורגים מעט מהגודל הסטנדרטי. ומה גדול הבאפרים שלהם, או שהם סקאזי בכלל?

תודה על ההיענות

פורסם

OK...

אז המיצומי ירד מהפרק.

האם הדגמים שהוזכרו כאן תומכים ב OVER BURN? זו פונקציה דרושה לי משום שאני צורב ISO בכמויות ויש כאלה החורגים מעט מהגודל הסטנדרטי. ומה גדול הבאפרים שלהם, או שהם סקאזי בכלל?

תודה על ההיענות

כל הדגמים החדשים תןמכים ב OVER BURN.

פורסם

סקזי אתה לא צריך, באפר ענק סתם כשיך טכנולוגיה למניעת כישלון צריבה היא סתמית לחלוטין. (בדיוק ההבדל בין 64 ל128 על הכרטיס מסך)

לדעתי לא צריך להוציא 800 שקל על צורב, מקסימום 600 שקל.

אז אתה צורב דיסק בדקה פחות ממני.

ואאו.

איזה גבר.

פורסם
  • מחבר

אז נשארנו עם ריקו, אסוס, ואולי עוד שבועיים פלקסטור החדש. תודה על העזרה בצמצום האפשרויות :)

ובכל זאת, סליחה על שאני מקשה עליכם, האם יש מועמד מועדף מבין כל אלה?

פורסם

הפלקסטור מכל מה שנשאר........

ואני עדיין מעדיך יאמהה הם צורבים מעולים ולא תזיזו אותי מדעתי

פורסם

לי יש את הריקו שצורב כפול 12, זה דגם שכבר לא נמכר ויש מהירים ממנו. אפשר לצרוב איתו עד 800 מ"ב על מדיה של DCD למשל ואין נפילות בצריבה. לא זוכר שזרקתי דיסק כי משהו בצריבה לא הצליח והדיסק נדפק. ריקו גם לא יקרים.

פורסם

קנה אתה הצורב של ריקו 20x10x40 חד וחלק עם ה just link צורב מצויין וזול יש לו ביצועים מעולים

פורסם

ריקו הם אחלה חברה.

לי יש צורב מעט איטי אבל הכי מהיר בזמנו.

ריקו 8-8-32

אני לא יודע אם אני יחליף אותו אפילו אפ הסטנדרט יהיה X40

והצורב תומך בצריבת SD2

פורסם

אנשים פה יעלבו אם אני אמר שהדיון הזה התקיים לפני מספר ימיים, ולחיצה על עמוד 2 או 3 יכול היה להביא לדיונים דומים שהתקיימו כאן בנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם שעזרתם לי להגיע להחלטה.

היה לי פעם בוס בשם ריקו. הוא ישמח לדעת שבשנים הבאות הוא יהיה "צרוב" בזכרוני... :)

תודה על התגובות המהירות והמקצועיות, אתם אחלה !

פורסם

אנשים פה יעלבו אם אני אמר שהדיון הזה התקיים לפני מספר ימיים, ולחיצה על עמוד 2 או 3 יכול היה להביא לדיונים דומים שהתקיימו כאן בנושא הזה.

מזל טוב, הגעת ל-2000 הודעות ! ;D

לפני כמה ימים היו צורבים אחרים בשוק אז התרד ההוא לא רלוונטי יותר :lol: :lol: :lol: :lol: :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים