פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אין אפשרות לכבות, זה מאוורר לדים 120 מ"מ, אני החלפתי את המאוורר לאחד רגיל.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר אתה מדבר על המאורר הקידמי? או על הלד שיש לך לייד כפתורי ההדלקה/RESET?גם וגם, אבל בעיקר על האור ליד הכפתורים
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יש חיבור שמגיע מהפאנל הקידמי אל הלוח.צבע הכבל הוא ירוק ולבן אם אני לא טועה.. זה כבל ה POWER LED
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר בטעות הוצאתי את כל הכבלים שב POWER LED בלוח אם. יש לי חריצים לMSG,HD,PW-, RES+, NCוכבלים POWER SW, POWER LED -,POWER LED+, RESET SW, HDD LEDאיך לחבר בחזרה, ומה לנתק בגלל האור?
פורסם 2008 במאי 217 שנים מספיק אנגלית ברמה של ילד בכיתה א' בשביל לענות על זהPower SW = Power Switch כלומר לחצן הדלקה של המחשבReset SW = Reset Switch כלומר לחצן ריסטPower LED = כשמו כן הוא לד ה-Power של המחשבHDD LED = כשמו כן הוא לד פעילות של ההרדיסק
פורסם 2008 במאי 217 שנים גם וגם, אבל בעיקר על האור ליד הכפתורים :s05: איך זה בידיוק מפריע לך ? זה מכעט בלתי ניראה - האור חלש ביותר. מלה האור של המאוורר שד.א אי אפשר לנתק, אבל האור של הכפתורים
פורסם 2008 במאי 217 שנים דווקא האור שלייד הכפתורים בולט יותר מהמאוורר, בגלל שהפאנל הקידמי חוסם הרבה מהתאורה שלו.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר האור של הכפתור ממש חזק.בכל מקרה חיברתי בחזרה, וניתקתי את החיבורים של האור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.