עבור לתוכן

בזק מצ'פרת לקוחות, לא תאמינו...

Featured Replies

פורסם

אני מחכה לשיחה מהם.

מקווה לא להסתבך לאחר מכן אם האי-מודעות של בזק בעניין הזה.

• תגובות 81
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הציעו למישהו שדרוג מחבילה של 5 לחבילה יותר גבוהה?

פורסם

עדכון:

לא ידעתי שצריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר בחזרה בשביל שהמהירות החדשה תיכנס לפועל.

עכשיו המהירות הורדה שלי כמו שצריך וגם המהירות העלאה :)

פורסם

עדכון:

לא ידעתי שצריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר בחזרה בשביל שהמהירות החדשה תיכנס לפועל.

עכשיו המהירות הורדה שלי כמו שצריך וגם המהירות העלאה :)

בDOCSIS אבל לא ב xDSL.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק אבל אצלי בבית עם ADSL רק סינכרון מחדש נתן לי את המהירות החדשה, בלי ששיניתי את מהירות החבילה אצל ספק האינטרנט שלי אינטרנט זהב. כלומר למרות שלא העליתי את המהירות אצל אינטרנט זהב סינכרון מחדש שיפר את המהירות בצורה משמעותית.

פורסם

באמת ??? יש לי מהירות 1.5 לא אמרו לי כלום :\

גם יש לי לאגים + packet loss אני יכול להשיתגע מהם , הם לא יודעים מה לעשות לא מוצאים שומדבר לא טוב ..:\

פורסם

בתור אחד שהגיש מספר תביעות נגד מספר גופים במדינה (בנק פועלים ,משטרה ועוד ) וזכה ברובם המוחלט , אני מייעץ לכם להקליט את השיחות ( מספיק טלפון רגיל עם רמקול דיבורית רצוי של פנסוניק + נגן mp3 עם יכולת הקלטה באמצעות מיקרופון מובנה ).

מבחינה משפטית השיחות הללו מחייבות לכל דבר ועניין ברגע שהנציג אומר שהוא מחברה x ומזדהה בשמו (רצוי כמובן לקבל שם מלא ,אולם בדרך כלל הנציגים יתחמקו מלמסור לכם את שם משפחתם ובמקרה כזה יש לפחות לברר את שם המחלקה אליה הם שייכים בחברה).

תוך כדי השיחה יש לשאול\לציין מה התאריך היום (לשם התיעוד ) ורצוי אבל לא הכרחי שישלחו אליכם בפקס או במייל את פרטי ההתחייבות לפני שאתם מוסרים את מספר הוויזה שלכם .

ברגע שיש לכם את ההקלטה ,זה למעשה מבחינה משפטית כמו חוזה כתוב לכל דבר ועניין

ואתם הם אלו שמחזיקים את החברה בביצים וביכולתכם בקלות רבה להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות (האגרה בסך הכול כ-20 ¤ וזמן ההליך המשפטי כ-3 חודשים).

בנוסף , זכותם החוקית היא להעלות את ההקלטה לאתרים כמו : http://rapidshare.com ולתת את הקישור כאן בפורום על מנת שכולנו נוכל לשמוע ולחפש את ה-catch (ותאמינו לי ,תמיד יש catch כזה או אחר )

הערה : חלק גדול החברות הללו ממילא מקליטות את השיחות שהם מבצעים עם הלקוחות .

אולם הן משתמשות בהם לצרכים שלהם בין היתר כאשר הם צריכות לתבוע את הלקוחות .

זכותכם החוקית והמלאה לעשות שימוש בהקלטה לכל צורך כזה או אחר , וכל זאת

בתנאי אחד: שאתם שותפים לשיחה שהוקלטה. [glow=red,2,300][/glow](כלומר קולכם נשמע בברור בהקלטה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים