עבור לתוכן

thinkpad r61 מחיר הזמנה מארה"ב

Featured Replies

פורסם

אנני כנראה אזמין מארה"ב מהאתר של לנובו

לגבי מפרט החלטתי לבחור מסך 14.1 ולא 15.4

מעבד T8100 , שלוש שנים אחריות ,בטריה 6 תאים ,2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה XP

המחיר הנוכחי הנחה + קופון כולל מס בארה"ב עולה 885 דולר שהם פחות מ- 3100ש"ח

על זה צריך להוסיף מע"מ ודמי משלוח לארץ אם יש

עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ

פורסם

יש להם אחריות בינלאומית שכוללת את ישראל?

פורסם

ברור כיאלו זה אחד היתרונות בחברת אי בי אם IWS אחריות בין לאומית !!!! לגבי יבוא מחול אתה צריך לקחת בחשבון שאתה צריך להביא אישור ממשרד התקשרות לגבי כרטיס הרשת האלחוטי יש איזה בעיה כרגע בארץ לא נותנים להכניס כרטיס רשת מסוג N אז תברר זאת !!

פורסם

עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ

רק שהם לא שולחים לארץ..

פורסם

תוכל לחלוק איתנו קצת פרטים על כל תהליך הקניה?

למשל, איזה אישורים ביקשת (משרד תקשורת וכו'), דרך איזו חברת משלוחים הבאת אותו, ובכלל, כל פרט בתהליך יתברך

פורסם

הדרך הכי פשוטה בעצם זה להזמין בעזרת האתר ushops.co.il השירות שהוא נותן לך בעצם לאחר ההרשמה תקבל כתובת בארצות הברית שלשם תוכל לשלוח את מה שתזמין מאי בי אם ואז הם דואגים לשלוח את זה אליך לארץ !!!

פורסם
  • מחבר

לגבי תקשורת

אלו האפשרויות באתר

ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ [subtract $3.18] 1

Selecting this option may delay your shipment 3-4 weeks.

Intel PRO/Wireless 3945ABG 2

3 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) [add $25.50] [Lenovo recommended]

לפי מה ראיתי מספר 2 הוא סטנדרט גם בדגמים בארץ

--------------------------------------------------------------------------------

[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 22:34:18

יש מספר מכשולים והליך קצת מורכב

היתרון שאתה בונה את המחשב שלך

בנוסף יש להם הרבה מבצעים

לדוגמא עכשיו מבצע 25% על דגמי R61 +קופון שנותן עוד 15%

י מאמר ארוך בפורום מחשבים נידים בתפוז שסוקר את ההליך

קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=90068&c=8205&sc=2781&ssc=0

פורסם

ברור כיאלו זה אחד היתרונות בחברת אי בי אם IWS אחריות בין לאומית !!!!

האם אתם יודעים איזו מסוגי האחריות שהם מציעים צריך לבחור כדי לקבל אחריות גם בארץ? הציעו לי מס' סוגים של אחריות לבחירה, onsite או depot.

בנוסף, למי בארץ צריך לפנות כדי לממש את האחריות?

פורסם

כדי לא להתחיל נושא חדש על קניה מארה"ב, זה המפרט שבחרתי, עם הנחת 25% באתר לנובו וקופון 10% (ecoupons.com) שתקף עד 5/5:

ThinkPad T61

Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)

SUSE Linux Enterprise Desktop version 10

15.4 WSXGA+ TFT

Intel GMA X3100 GM965

2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader

160GB Hard Disk Drive, 7200rpm

DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim

Intel PRO/Wireless 3945ABG

Integrated Bluetooth PAN

6 cell Li-Ion Battery

3 year depot 9x5 Next Business Day

יצא 1080$, לפני כל המיסים והמשלוח. גם אחריהם, זול יותר מפי 2 מאשר בארץ. יתרון נוסף, הוא שנותנים להרכיב את המחשב בפירוט, כמו למשל להכניס הארדדיסק מהיר יותר, או מערכת הפעלה של לינוקס, שמוזילה ב- 90$.

כל הערה/תגובה תתקבל בברכה. מחר אתקשר גם ללנובו ישראל לברר על האחריות, אבל עד שלא תהיה בעיה, קשה לדעת עד כמה "בינלאומית" היא תהיה..

עריכה:

לפי IWS אין לסדרות Txx או Rxx אחריות בינלאומית בארץ. רואים את זה כאן (כששמים קוד 8932 של סדרת R, או 6465 של סדרת T):

מצד שני, ראיתי תגובה בפורום אחר, האומרת שלמחשבים מחו"ל, עם חלקי חילוף שנכללים במפרטים הנמכרים בארץ, כן יש אחריות. עכשיו לך תדע על מה לסמוך. השאלה היא איך יש המון מחשבי thinkpad מארה"ב בישראל, אם אין עליהם אחריות?

פורסם
  • מחבר

לגבי אחריות ולגבי קופון

הכי פשוט להתקשר למעבדה בארץ הם אדיבים ועונים

טל 03-5313900

אני בדקתי לגבי 8932 R

ואמרו לי שאין שום בעיה ויש אחריות כנראה שהאתר לא מעודכן

קופונים יש אתרים שונים

מקישים את קוד הקופון בזמן עריכת ההזמנה בשדה המיועד בזמן עריכת החשבון לפני סיום הקניה

קישור

http://www.ecoupons.com/?msg=8

פורסם

Satih, אם יש לך מידע נוסף בעקבות השיחה עם לנובו או בירורים אחרים לגבי האחריות אשמח אם תוכל לפרסם אותו פה. שיחה שלי עם נציגת שירות של לנובו ישראל אתמול לא העלתה כמעט מידע מועיל, היא בכלל טענה שלא אליהם פונים על מנת לממש אחריות על מחשב שנקנה בחו"ל.

פורסם

כדי לממש אחריות על כל מחשב של LENOVO פונים למעבדה של IBM בארץ: 03-9142800

הרעיון מאחורי האחריות הבינלאומית הוא כזה: אפשר לממש אחריות בינלאומית על כל במחשב בכל מדינה שבה הדגם הזה נמכר. לא כל הדגמים נמכרים בכל הארצות, ולכך נועדה הבדיקה באתר.

עם זאת, כיוון שאין שום הבדל פיזי בין הדגמים (אותם רכיבים, רק שילובים אחרים במקצת), אין שום מניעה לתת שירות במסגרת האחריות בישראל, גם אם הדגם הספציפי (8932-XXX לצורך העניין) לא נמכר כאן. זה תלוי חלקית ברצון הטוב של אנשי המעבדה, ולכן שווה תמיד לאמת מולם.

פורסם

גם אצלי שיחה עם לנובו ישראל לא נתנה כלום, לכן העליתי את כל הנושא. אבל בטלפון 03-5313900 באמת אמרו שהאחריות בארץ תקפה לטיפוס 6465 (אחד הדגמים של T61). גם האחריות מולמעבדות IBM (ולא לנובו) נשמעת לי יותר אמינה, למרות שאין לי ניסיון קודם עם אף אחת מהן.

תודה לכל משתתפי הת'רד על עזרתכם במציאת המחשב.

פורסם
  • מחבר

לפי ההסכם בין לנובו ל- IBM מעבדות IBM בארץ נותנות שרות למחשבי לנובו עד 2010

ללנובו אני מניח שאין מעבדה בארץ אלא רק שיווק ומכירות

ולכן הכתובת המוסמכת לאחריות הם מעבדות IBM שבגבעת שמואל

פורסם

לכל מי שמעוניין - אחרי שערכתי בדיקות מעמיקות מול ארה"ב וישראל עולה ש:

1. ישנם דגמים רבים של לנובו שלגביהם האחריות תקפה גם בישראל, לדוגמא T61p שמספר הדגם שלו 6457.

2. צריך לבדוק באופן פרטני לגבי מספר הדגם הספיציפי שאתם רוכשים. לרוב מדובר בדגמים שנמכרים גם בישראל ולכן יש למעבדה חלקי חילוף זמינים עבורם. ניתן לבדוק זאת בשיחה עם מעבדות IBM.

3. [glow=red,2,300]ישנם דגמים שעליהם אין אחריות. [/glow] מדובר לרוב בדגמים שעברו קוסטומיזציה באתר של לנובו. בידקו היטב לפני שאתם מזמינים, כדי שלא תאריכו אחריות למחשב שהאחריות עליו בכלל לא תקפה בארץ. כך לדוגמא במחשב שאני מתכננת לקנות, T61P שמספר הדגם שלו 6459.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים