עבור לתוכן

בעיה של קריסה במשחקים לאחר זמן משחק קצר

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה הספק שלך הוא ג'נרי ויכול להיות שהוא תוקע אותך פה, אבל מוזר שזה קרה לך רק עכשיו

• תגובות 41
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול להיות ספק ג'נרי שתוקע את המערכת , יכול להיות גם מעבד שמתחמם , כרטיס מסך שמתחמם

קודם כל , תבדוק את הטמפ , בזמן מנוחה ובזמן מאמץ ..

יש לך את התוכנה RIVATUNER , אתה למדוד בה את הטמפ בזמן משחק ..

אתה יכול להפעיל תוכנת מאמץ כגון STRESS PRIME

http://sp2004.fre3.com/beta/orthos_exe_20060420.cab

תחלץ ותבדוק איתה ..

פורסם

כן ברק ואפשר גם לא להזכיר כל הזמן :

"בבקשה תעזרו לי" . :nono:

פורסם
  • מחבר

מצטער על ה"בקשה תעזרו לי"

הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה זה 63-67 ובמאמץ 113-114 (בצלזיוס) ושל המעבד 49-50 במנוחה ו65-68 במאמץ( גם בצלזיוס) בדקתי עם אוורסט וHWMONITOR

עריכה: לא השתמשתי בתוכנת מאמץ שVaMpiRe MaSteR נתן אלא במשחקים (COD4 CRYSIS)

פורסם

קודם כל כדי שהדיון לא ינעל , תשנה את הכותרת כמו שביקשו ממך

ניקית את המארז מהאבק ?

תעשה

CHKDSK M: במקום M תשים את האות של הכונן שמותקנת עליו מערכת ההפעלה

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת...

ניקיתי את המחשב מאבק לפני פחות משבועיים ואיך אני עושה את הבדיקה הזאת?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו לשחק עוד פעם לראות אם משהו השתנה אבל זה עוד פעם נתקע ועשה ריסט אבל זה עשה לבד את ה CHKDSK הזה לכונן C אבל גם אחרי זה המשחקים נתקעים

פורסם

מצטער על ה"בקשה תעזרו לי"

הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה זה 63-67 ובמאמץ 113-114 (בצלזיוס) ושל המעבד 49-50 במנוחה ו65-68 במאמץ( גם בצלזיוס) בדקתי עם אוורסט וHWMONITOR

עריכה: לא השתמשתי בתוכנת מאמץ שVaMpiRe MaSteR נתן אלא במשחקים (COD4 CRYSIS)

הםמפ' האלו מטורפות לגמרי! היה לי פעם כרטיס 6800GS, ואפילו באוברקלוק לא הגיע לי לטמפ' כאלו. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שהטמפ' היא הגורם לבעיה? כי זה כבר די הרבה זמן מגיע לכזה מצב אבל רק בזמן האחרון זה עושה בעיות

פורסם

כנראה שהליבה במצב קשה מרוב חום.

תבדוק את הקרור, פרק אותו נקה. כמו כן תבדוק מה מהירות הסיבוב של המאורר.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אותו לפני שבועיים אבל לא פירקתי את הקירור כי אני לא יודע איך ואני לא יודע איך בודקים את המהירות סיבוב שלו

פורסם

ברק, תוכל לבדוק האם המאורר של הכרטיס מסתובב בכלל?, כי מי יודע, אולי מכיוון שהוא אינו מסתובב הכרטיס מגיע לכאלו טמפ'.

כן, יש מצב ובכלל יכול מאוד מאוד להיות שבגלל כאלו טמפ' מטורפות, הכרטיס פשוט מכבה את עצמו, הגיוני לגמריי.

הייתי שוקל לפרק את הקירור, ולרענן את המשחה הטרמית, כמו כן, אולי יש לשקול להחליף קירור למשהו בסיסי אבל יעיל.

פורסם
  • מחבר

המאוורר מסתובב אבל לפרק את הקירור ולרענן את המשחה אני לא יודע אז אני אתייעץ עם הטכנאי לגבי זה

פורסם

המאוורר מסתובב אבל לפרק את הקירור ולרענן את המשחה אני לא יודע אז אני אתייעץ עם הטכנאי לגבי זה

זה לא מסובך בכלל, שני ברגים בדרך כלל, ואני בטוח שזאת הבעייה ,אבל יש סיכוי שתצטרך להחליף ווינדוס אחרי זה,

שוב "יש סיכוי" זה לא אומר שב100% .

פורסם
  • מחבר

אבל מה הכוונה לרענן את המשחה? לשים חדשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים