עבור לתוכן

ייעוץ בקניית נייד (מחיר עד 9K, רצוי פחות...) שיתאים ל-CAD ו3D

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין 15.4 WSXGA+ TFT לבין 15.4 WXGA TFT? כמה אתם חושבים שמשתלם לשלם על ההפרש בינהם?

ה-WSXGA+ (רזולוציה של 1680X1050) נותן 70% יותר שטח עבודה מאשר ה-WXGA (רזולוציה של 1280X800).

אלא אם כן יש לך בעיה גדולה עם כתב קטן, הייתי מציע לשלם כמה שמבקשים על ה-WSXGA+. בהחלט שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שמוצע לי במסגרת ה- lenovo thinkpad t61p הוא NVIDIA Quadro NVS 140M (128MB). האם הוא מספיק טוב בשביל תוכנות האדריכלות והתלת מימד שציינתי? מה המשמעות של 128MB בהקשר הזה?

פורסם

אני לא מכיר אף T61p עם ה-Quadro NVS 140M. ככל שידוע לי רק ה-T61 הרגיל בא עם הכרטיס הזה. T61p אמור לבוא עם ה-Quadro 570M החזק משמעותית.

פורסם
  • מחבר

נכון, התבלבלתי... כל הזמן הסתכלתי על T61 במקום T61P. תודה!

ההפרש במחיר הוא די משמעותי (כ-140$ אם לוקחים את אותם רכיבים למעט כרטיס המסך ב-T61), האם לדעתך זה שווה את זה?

בנוסף, עלי לבחור בין מסך 15.4 WSXGA+ TFT לבין 15.4 WUXGA TFT (תוספת של 150$). מה ההבדל? שווה לשלם את ההפרש?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2008 בשעה 18:17:16

ליתר בטחון אני מצרפת כאן גם את המפרט הסופי של ה-T61p, אם יש לך הערות (או גם למישהו אחר כמובן) אשמח לשמוע:

ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty

Intel® Core™ 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1

Genuine Windows Vista Business 6412

15.4 WSXGA+ TFT

NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL)

4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8

UltraNav (TrackPoint and TouchPad)

200GB Hard Disk Drive, 7200rpm with Disk Encryption4

DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5

Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10

Integrated Bluetooth PAN

6 cell Li-Ion Battery60

6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7

סה"כ, אחרי קופון והנחה באתר: $1,601.77

פורסם

קשה לי להגיד עד כמה יהיה לך משמעותי ההבדל בין כרטיסי המסך. למי שבאמת עובד ב-3D כבד או משחק במשחקי 3D כבדים, ההבדל משמעותי ביותר, אבל איני יכול לדעת עד כמה השימוש שלך כבד.

לגבי WUXGA לעומת WSXGA+: לי באופן אישי נראה ש-WUXGA היא רזולוציה יותר מידי גבוהה במחשב 15.4", מכדי להיות נוחה לשימוש יומיומי. הייתי הולך על ה-WSXGA+.

לגבי המפרט: מוזר לי שעל מחשב כזה יקר יש אחריות לשנה בלבד.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להאריך אחריות גם ל-4 שנים, השיקול שלי לא לעשות זאת הוא זה שמופיע כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333006.msg2883863#msg2883863

בעניין התלת מימד - אני עובדת על תוכנות תלת מימד כמו מאיה. אני אמנם לא עושה את זה כל יום אבל כשאני כבר כן עושה את זה אני צריכה לעבוד יום-יומיים רצופים וכל הזמן לרנדר בקבועי זמן קצרים. בנוסף אני עובדת על תוכנות גרפיות בדו-מימד (אוטוקאד, פוטושופ, אילוסטרייטור) כל יום והרבה פעמים על כמה מהן בו-זמנית, אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך משפר את העבודה גם עם תוכנות כאלו.

פורסם

בעניין התלת מימד - אני עובדת על תוכנות תלת מימד כמו מאיה. אני אמנם לא עושה את זה כל יום אבל כשאני כבר כן עושה את זה אני צריכה לעבוד יום-יומיים רצופים וכל הזמן לרנדר בקבועי זמן קצרים. בנוסף אני עובדת על תוכנות גרפיות בדו-מימד (אוטוקאד, פוטושופ, אילוסטרייטור) כל יום והרבה פעמים על כמה מהן בו-זמנית, אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך משפר את העבודה גם עם תוכנות כאלו.

לאור המודגש, הייתי מציע להשקיע ב-570M אשר ב-T61p. בדו-מימד סביר להניח שהכרטיס לא יעשה את ההבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים