עבור לתוכן

מה אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ.

איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?

פורסם

הכי טוב: EIZO S2231W משאיר את כל המתחרים מאחריו.

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

סליחה על חוסר הבהירות.

אני עוקב אחרי הפורום במשך כמה חודשים כיוון שהמסך שלי בן 7 שנים וגוסס.

אני מבין שהדגמים האיכותיים המומלצים הינם דל 2007 בתחום מסכי ה-20 אינץ' ודל 2408, בתחום ה-24 אינץ'.

2 השיקולים שלי בבחירת מסך הם: תקציב וגודל.

מבחינת גודל- הכי אופטימלי בשבילי הוא 22 אינץ'. 20 אינץ' קטן לי מידי (גם הרחב וגם הרגיל). 24 קצת גדול מידי.

מבחינת תקציב- לשלם 3500 עבור מסך 24 אינץ' זאת חתיכת הוצאה לא קטנה, לעומת 1500+- עבור מסכי 22 אינץ'.

הבעיה הכי מעצבנת היא שהשוואתי בין המסכים באופיס דיפו- הסמסונג האיכותי (19 אינץ' לבן) לעומת כל שאר המסכים (כולל 22 אינץ' של דל). התמונות שרצו בסמסונג נראו יותר טובות משאר המסכים. ניסיתי לשכנע את עצמי שזה בגלל שאני מודע להבדל בנושא הפאנלים ולמעקב שלי פה בפורום- אבל זה לא נכון. ניסיתי לשכנע את עצמי שאין הבדל והגודל של דל 22 אינץ' מפצה על איכות התמונה אבל זה גם לא נכון. פשוט יותר כיף לצפות בתמונות שרצו על הסמסונג.

היישומים שלי הם משחקים, אינטרנט, אופיס, תמונות אבל לא סרטים.

יש המלצות?

נ.ב

בקישור הבא ניתן לשלם עד 8 תשלומים בצ'קים:

http://www.gamaoffice.co.il/categories/14977

פורסם

מבחינת גודל- הכי אופטימלי בשבילי הוא 22 אינץ'. 20 אינץ' קטן לי מידי (גם הרחב וגם הרגיל). 24 קצת גדול מידי.

...

הבעיה הכי מעצבנת היא שהשוואתי בין המסכים באופיס דיפו- הסמסונג האיכותי (19 אינץ' לבן) לעומת כל שאר המסכים (כולל 22 אינץ' של דל). התמונות שרצו בסמסונג נראו יותר טובות משאר המסכים. ניסיתי לשכנע את עצמי שזה בגלל שאני מודע להבדל בנושא הפאנלים ולמעקב שלי פה בפורום- אבל זה לא נכון. ניסיתי לשכנע את עצמי שאין הבדל והגודל של דל 22 אינץ' מפצה על איכות התמונה אבל זה גם לא נכון. פשוט יותר כיף לצפות בתמונות שרצו על הסמסונג.

לא ברור לי למה 20" רגיל יהיה קטן מידי בשבילך. מבחינת הגובה - הוא גבוה מה-22". מבחינת הרוחב הוא כמובן משמעותית פחות רחב ממנו, אבל זה חסרון רק בסרטים (שגם ככה אמרת שאתה לא תראה במסך זה). מבחינת שטח עבודה (רזולוציה) הוא נותן יותר מאשר מסך 22". וכשאתה משוטט באינטרנט, בנוי ברובו ל-XGA, כל השטח של המסך הרחב בצדדים גם ככה מתבזבז.

כיוון שהלכת לחנות ובדקת ואתה מרגיש כמו שתיארת, המלצתי לך תהיה - DELL 2007FP ה-20" הלא רחב.

פורסם

johnwoo, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים