עבור לתוכן

הרשמה בתור מנהל בASP

Featured Replies

פורסם

היי

אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת...

אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP...

אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?]

תודה רבה מאוד

---

עריכה

מצאתי את זה:

select * fromtclub where 1=0

האם זה איכשהו יכול לעזור?

ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?

פורסם

בגדול כן, אבל כדאי שתלמדי קצת יותר SQL בשביל זה (שורת הקוד שכתבת היא שאילתת SQL).

הפרוייקט אמור לכלול דברים כמו מסדי נתונים ו-SQL בכלל? נראה לי קצת מוזר שהפרוייקט צריך להיות מוגש עד מחר ואת לא מכירה את הנושא...

פורסם
  • מחבר

בסוף זה יום רביעי...

אולי זה מוזר אך זה המצב. קראתי ספר של עמי הוד ומסתבר שהוא לא שווה הרבה וזה מעצבן אותי כי השקעתי בקראית הספר ובחיפוש הפיתרון לבעיות בASP הרבה זמן :kopfpatsch::pissed:

פורסם

מהו הפרויקט שאת צריכה לבנות? אם זה משתמש בודד שצריך להזדהות ומיד לקבל הרשאת ניהול אולי כדאי שתשתמשי ב-session במקום ללמוד עכשיו SQL ולבנות מועדון חברים.

אם לא, תצטרכי להשתמש בשאילתת SQL כדי לזהות בכלל את המשתמש ולהתחבר למסד, ואז לבצע משפט תנאי לגבי הרשאתו, ואפשרויותיו יופיעו בהתאם.

פורסם
  • מחבר

הפרויקט כמובן שצריך לכלול SQL ומסד נתונים...מישהו קצת ישב איתי על זה והסביר לי איך לעשות את זה(:

אני עכשיו קצת תקועה בדףמנהל- שבוניתן למחוק/לעדכן/להוסיף משתמש... באיזו שיטת בחירה אתם ממליצים לי שהמנהל יבחר מה לעשות? תיבת סלקט? רדיו? כפתור?

פורסם

אין אפשרות להרשם לבד? רק המנהל מוסיף משתמשים?

אני בד"כ עושה פשוט קישורים (ערוך, מחק) אם לא, פשוט תשתמשי בתיבת Select שתפנה אוטומטית לעמוד המבוקש.

פורסם
  • מחבר

כן-רק המנהל יכול לשנות...עם קישורים זה המון דפים ואי אפשר לעשות 2 דברים במקביל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים