פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר והמממממממון מתלוננים עליו על איטיות ב-startup, אבל זה לא מופיע אצל כולם.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יצאתי בזול? מה שממש מציק הוא כשאני פותח קובץ RAR אפילו של 10KB עדיין לוקח לו איזה 10 שניות לבדוקאותו (אני בטוח שהבעיה בNOD ולא במשהו אחר)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יצא גרסא חדשה לקספרסקי - 8הגרסא הקודמת היא 7.איזה מהם כדאי להתקין? הבנתי שיש איזה וירוס עם מסך כחול בגרסא החדשה .(יכול להיות שהיא הייתה לי לי לפני שפרמטתי כשהתקנתי את גרסא 8)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים ז''א שאתה התקנת אותה, וכבר תקופה יש לך אותה , והיא לא עושה לך בעיות?2. יש דרך לעדכון מ7 ל8, או שעלי להסיר את הגרסא 7 ולהתקין את 8?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אבל הוא לעזאזל סורק ומאט טעינה של קבצים של משחק!זה פשוט דבילי עם כל הכבוד לקספרסקי.טוב אני לא מקבל כסף מאף אחד מהם אז בפעם האחרונה-חבל על ההתעקשות-תתקינו avast
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר לא שמתי לב שנתת שום טיעון רציני למה דווקא AVASTבמה הוא עדיף נגיד על AVIRA ?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים לא יודע במה הוא טוב ספציפית מaviraאבל אני יודע שהוא טוב בזה שהוא מופץ חינם לשימוש ביתי-וההגנות והטכנולוגיה אותו דבר כמו של גרסאת הפרווהוא לא מאט את המחשבולא היה לי וירוס ב3 שנים האחרונותוהוא יודע להתריע על וירוס אפילו מתי שאתה באמצע של הורדה של קובץ מכווץ.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אבל הוא לעזאזל סורק ומאט טעינה של קבצים של משחק!זה פשוט דבילי עם כל הכבוד לקספרסקי.טוב אני לא מקבל כסף מאף אחד מהם אז בפעם האחרונה-חבל על ההתעקשות-תתקינו avastוכמה משחקים כבר מותקנים אצלך במחשב?לא פשוט להפוך את כולם למאושרים (וי ירוק) ולפתור את הטעינה הארוכה?הגדרות הברירת מחדל של קספרסקי אינן תורה מסיני, תעשה בהן כראות עיניך
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים שוב ויכוח חסר פואנטהזה לא שאני מקבל מהם משהו.וכן לדעתיי זה דפוק שצריך להגדיר שלא יסרוק משחק
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מה לעשות שהתוכנה יוצאת (בצדק) מנקודת הנחה שיש "שחקנים" שמשתמשים בקבצים לא חוקיים שמהווים סכנה למחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.