עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה אנטי וירוס חינמי טוב יותר Avast או, Avira ?

תודה על היעוץ :)

אומרים שאווירה עולה על אווסט בזיהוי, אבל מהנסיון שלי

1. הוא די מבאס בתחום הסריקות המותאמות אישית (נניח של ספריה מסוימית)

2. אם אתה רוצה את מגן הרשת שלו תאלץ להסכים להוספת סרגל כלשהו.

3. יש לאווסט כל מיני פיצ'רים חמודים כמו מגן P2P למי שזה רלוונטי עבורו.

• תגובות 836
  • צפיות 473.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומרים שאווירה עולה על אווסט בזיהוי, אבל מהנסיון שלי

1. הוא די מבאס בתחום הסריקות המותאמות אישית (נניח של ספריה מסוימית)

2. אם אתה רוצה את מגן הרשת שלו תאלץ להסכים להוספת סרגל כלשהו.

3. יש לאווסט כל מיני פיצ'רים חמודים כמו מגן P2P למי שזה רלוונטי עבורו.

בהקשר לשאלה של 2 : הכוונה היא לtoolbar ?

פורסם

אכן toolbar של ask אם אני זוכרת נכון.

וגם לא חיבים לאשר אותו, אבל אז לא מקבלים את מגן הרשת. זאת מניגוד לאווסט בו תהליך ההתקנה ניתן אם אני זוכרת נכון לאשר toolbarכלשהו אבל אין חובה ואת מגן הרשת שלהם מקבלים בין כך ובין כך.

מה שכן, בתהליך ההתקנה אווסט מתקין אוטמטית כרום. אותואם רוצים ניתן להסיר מיד בתום ההתקנה ואין כל פגיעה באנטי-וירוס.

בכלל, הממשק של אווסט ממש אחלה - אפילו ניתן להתקינו בעברית, כנראה גם רוסית, למי שרוצה. של אווירה בהחלט נתון שיפור.

פורסם

אכן toolbar של ask אם אני זוכרת נכון.

וגם לא חיבים לאשר אותו, אבל אז לא מקבלים את מגן הרשת. זאת מניגוד לאווסט בו תהליך ההתקנה ניתן אם אני זוכרת נכון לאשר toolbarכלשהו אבל אין חובה ואת מגן הרשת שלהם מקבלים בין כך ובין כך.

מה שכן, בתהליך ההתקנה אווסט מתקין אוטמטית כרום. אותואם רוצים ניתן להסיר מיד בתום ההתקנה ואין כל פגיעה באנטי-וירוס.

בכלל, הממשק של אווסט ממש אחלה - אפילו ניתן להתקינו בעברית, כנראה גם רוסית, למי שרוצה. של אווירה בהחלט נתון שיפור.

אוקיי תודה רבה ומגן הרשת זה הכרחי עבור משתמשים ביתיים ???

עכשיו אני יודע שיש המון אתרים בדרך כלל כחולים, כשמתי שנכנסים אלייהם הוירוס\ טוריאן נכנס לך אוטומטית למחשב מבלי לשאול אותך אז עם אני יתקין Avira בלי הסרגל של ASK הוירוס יכנס אליי ואני לא אדע על כך???

ובAvast החינמי יש מגן רשת?

פורסם

יש לי תוכנת אנטי רוטקיט Unhackme. אך היא? האם היא מבצעת טוב את עבודתה? אני קצת תוהה לגבי התפקוד שלה?

אם אינכם ממליצים על תוכנה זו, האם יש תוכנות אנטי רוטקיט טובות יותר ממנה?

למה אף אחד לא עונה לי?

פורסם

אוקיי תודה רבה ומגן הרשת זה הכרחי עבור משתמשים ביתיים ???

עכשיו אני יודע שיש המון אתרים בדרך כלל כחולים, כשמתי שנכנסים אלייהם הוירוס\ טוריאן נכנס לך אוטומטית למחשב מבלי לשאול אותך אז עם אני יתקין Avira בלי הסרגל של ASK הוירוס יכנס אליי ואני לא אדע על כך???

ובAvast החינמי יש מגן רשת?

1. לאווסט החינמי יש מגן רשת. בגדול הוא מגן מאחור וכבר יצא לי שניסיתי להכנס לאתר מסוכן דרך גוגל והוא התריע בפני. ישנו גם תוסף כלשהו שניתן להתקין בדפדפנים המותקנים על המחשב. לרוב אני עובדת עם דפדפנים פורטבלים ולכן איני יכולה לחוות עליו את דעתי. אולי מישהו אחר פה יוכל לחוות דעתו או שפשוט תגגל בנושא.

2. אני לא כזו בקיעה באתרים מסוכנים ואיזו הגנה טובה במיוחד מפניהם. חשוב לדעת שיש גם מקרים של התרעות שווא, למשל קבלתי התרעה שהאתר של YES מסוכן. סברתי שלא (מקווה שהוא לא הודבק נקודתית במשהו) ונכנסתי בכל אופן.

אני מניחה שאם מגן הרשת של אווירה קיים רק בהתקנת הסרגל אזי ההגנה הרשתית שלך יורדת אם אינך מתקין אותו. לפי השירשור יש פה לא מעט עם האנטי-וירוס החינמי של אווירה. אולי משהו מהם יוכל לעזור לך יותר בנושא.

3. אם אתה גולש רבות לאתרים מסוכנים שווה לך לברר בקשר לעבודה דרך sandbox כלשהו. מעריכה שגם כאן באתר ניתון למצא מיידע בנושא ואם לא יספיק לך פתח שירשור חדש.

פורסם

שלום לכולם ,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , יש לי McAfee Total Protection , וכל הזמן משום מה הפיירוול מכבה את עצמו מה שגורם לחסימה שלי מהאינטרנט , כמובן שאני מאחזר אותו ופותר את הבעיה .

אבל למה זה קורה מישהו יודע ? (הפיירווול של הווינדוס כובה בהגדרות ע"י ומשום מה הוא "נדלק" כל פעם ומכבה את זה של מקאפי )

אולי המחשב שלי גורס שאני גולש יותר מידי ?

סיבות למעשה הטרפה יתקבלו בברכה

פורסם

יש לי תוכנת אנטי רוטקיט Unhackme. אך היא? האם היא מבצעת טוב את עבודתה? אני קצת תוהה לגבי התפקוד שלה?

אם אינכם ממליצים על תוכנה זו, האם יש תוכנות אנטי רוטקיט טובות יותר ממנה?

למה אף אחד לא עונה לי?

למה אף אחד לא מתייחס אלי???

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה בנוגע לממשק של תוכנות האבטחה

איך למעשה נמנע הליך הזרקת קוד של וירוסים בקובצי ההפעלה על ידי תוכנת האבטחה?

הבנתי משהו עם PEview אבל אני לא כל כך בטוח

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי יותר

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים, אני לא יודע אם זה כבר הוזכר כאן - spybot השיקה את גרסא 2.0 (יש מהדורה חינמית), וזה נראה שונה לגמרי מהגרסא הקודמת שלהם.

אנא עדכנו את הקישור בדף הראשון - http://www.safer-networking.org/

פורסם

אחרי שתקרא את הביקורת הקטלנית ב PC Magazine אודות Spybot 2.0 לא בטוח שתרצה להתקין אותה.

Extremely poor detection of malware. Extremely poor removal of detected malware. Even worse removal of rootkits in particular. Many user interface elements significantly awkward.

In testing, it proved almost 100 percent ineffective.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2412372,00.asp

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

עובד עם התוכנה מאתמול.

עושה רושם טוב.

תומך בוינדוס 8.

שילוב טוב של FIREWALL מתקדם עם פשטות הפעלה.

רק להתקין, לשנות FIREWALL POLICY לBLOCK MOST כדי להתפתר מההודעות ולחסום אוטומטית את התעבורה שאינה משויכת לאף ישום/שירות.

יש לו הגדרות מיוחדות למשחקים והוא גם מזהה מתי משחק נכנס למסך מלא, ואז עובר למצב שלא יאיט את התקשורת של המשחק או יקפיץ הודעות באמצע.

ראיתי כמה סיקורים עם בדיקות אבטחה שעשו לו ביוטוב לגרסה ישנה יותר.

הסוקר נתן ביקורת חיובית מבחינת אבטחה, למרות שהוא ציין שהתוכנה לא מושלמת לגמרי.

הגירסה החדשה כמובן קיבלה שיפורים.

ממליץ לנסות. :xyxthumbs:

רציתי לנסות את Emsisoft Online Armor שגם עליה קראתי ביקורת טובה.

אולי כשהTRIAL של OUTPOST יגמר ננסה אותה.

פורסם

אחרי התבוננות בנושא וקריאת הודעות- אין לי מושג מה לבחור, ולכן אני צריך המלצות.

אני מחפש הגנה למחשב, האם אני צריך גם אנטי וירוס גם פיירוול וגם אנטי ספייוור? ואיזה לבחור? כי באמת כבר אין לי מושג מה הכי עדיף, אני רוצה הגנה טובה ושלא יכביד על המחשב

פורסם

צריך להתקין אנטי וירוס: AVIRA או AVAST או Microsoft Security Essentils האחרון הכי פשוט ולא מבלבל בשכל.

התקן גם חומת אש , ממליץ על Zonealarm

שתיהן חינמיות. יש עוד , ראה בדף 1.

לאתרי פורנו פתח את הדפדפן תחת Sandboxie .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים