עבור לתוכן

חיבור מסך חיצוני למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

לכל החברים שלום!

ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות -

האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדרות המסך של הנייד עצמו?

לעונים תודה.

פורסם

לא חושב, אבל בדר"כ יש לך אפשרות בדרייברים להגדיר לך כמה Profiles ואז אתה יכול פשוט להחליף מתי שבא לך.

פורסם

ברוב המקרים אין שום סיבה להתקין "דרייבר" של מסך או כל תוכנה אחרת לשליטה במסך. אפשר לשלוט במסך באמצעות התפריט והכפתורים של המסך עצמו. בדרך-כלל זה גם עדיף.

אם בכל זאת אתה רוצה לכוון את הפרמטרים של התצוגה דרך הדרייבר, אז כמו שאמר MaSTeR NaRGiLa, ניתן לעשות "פרופילים" שונים לכל מצב תצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים