עבור לתוכן

מה יותר כדי CoolerMaster cm 690 או NZXT Tempest

Featured Replies

פורסם

ריציתי לדעת מי מבין שניהם יותר טוב CoolerMaster cm 690 או NZXT Tempest

לא מעניין אותי היופי אני צריך קירור טוב !! בשביל המחשב שלי שניהם בערך באותו מחיר ה- Tempest טיפה יותר יקר

אז מה כדי לי ?

http://www.nzxt.com/products/tempest/

http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=2908

פורסם

שניהם מדהימים.....אבל אני היתי הולך על CM

פורסם

שניהם מדהימים.....אבל אני היתי הולך על CM

למה?

אני גם בדילמה.

פורסם

אני הולך על ה TEMPEST כי הוא ניראה יותר יפה,

יש לו גם קירור להארדיסקים הרבה יותר טוב.

והרבה מאוררים שלא צריך לקנות ככה שאם אתה קונה את הCM אתה תצטרך להוצי אעוד איזה 150 על מאוררי 120ממ

אני ממליץ לך ללכת על ה TEMPEST ליופי אבל הוא רועש.

ויש לך את ה CM690 שהוא מאורר טוב ולא רועש רק שצריך להוסיף מאוררים, והוא לא כל כך יפה.

פורסם

מבחינת איוורור ה CM עדיף בכמה רמות.

פורסם

והרבה מאוררים שלא צריך לקנות ככה שאם אתה קונה את הCM אתה תצטרך להוצי אעוד איזה 150 על מאוררי 120ממ

ויש לך את ה CM690 שהוא מאורר טוב ולא רועש רק שצריך להוסיף מאוררים, והוא לא כל כך יפה.

הCM690

מארז הלגנטי מקורר טוב ולדעתי ממש יפה

הTempest מצועצע מידי רועש ולא מסודר

פורסם

שניהם מארזים טובים ... זה תלוי במה שאתה צריך ממנו . שניהם מאווררים טוב וניראים טוב

פורסם

לי יש CM690 - מרוצה, אחלה מארז. לך אליו: שקט, יפה (לא כאילו יש לך איזה צעצוע בחדר) מסודר בפנים וכמובן מקורר היטב.

איזה 150 ש"ח ?

אני בקניה הוספתי עוד 2 מאווררים ב 60 - חבילה של 2 מאווררים מקוריים של CM ב 60 ש"ח (LED)

פורסם

לי יש CM690 - מרוצה, אחלה מארז. לך אליו: שקט, יפה (לא כאילו יש לך איזה צעצוע בחדר) מסודר בפנים וכמובן מקורר היטב.

איזה 150 ש"ח ?

אני בקניה הוספתי עוד 2 מאווררים ב 60 - חבילה של 2 מאווררים מקוריים של CM ב 60 ש"ח (LED)

ראיתי שמקבלים עם המארז הזה2 מאוררים ואז אתה תצטרך להוסיף לו עוד 5 אם תרצה מקסימום קירור אז כל מאורר יעלה לך בערך 30 יכול להיות יותר זה יוצא 150

אבל אתה יכול להוסיף באמת רק עוד 2 אחד מקדימה ואחד אחורה, אבל יש גם צד ולמטה.

פורסם

ממש כמו הבדיחה על הפולנייה ששואלת, עונה לעצמה, ועוד אומרת שאתה טועה :lol:

פורסם

ראיתי שמקבלים עם המארז הזה2 מאוררים ואז אתה תצטרך להוסיף לו עוד 5 אם תרצה מקסימום קירור אז כל מאורר יעלה לך בערך 30 יכול להיות יותר זה יוצא 150

אבל אתה יכול להוסיף באמת רק עוד 2 אחד מקדימה ואחד אחורה, אבל יש גם צד ולמטה.

איזה קדימה ואיזה אחורה ?

הוא בא עם קידמי אחורי וצדדי, ה 2 שלקחתי סמתי בגג - שניהם מוציאים אוויר.

מה שנישאר זה למטה, עוד אחד בדלת ואחד 80mm בצד השני.

אצלי למטה יש את הזה שהיה בצד - על הדלת הוא עושה רעש.

המקום השני שיש על הדלת - לא כל אחד יוכל לסים שם מאוורר כי הוא בידיוק מול הקירור של המעבד, וכאלה שיש להם קירור גדול (כמו למשל - טוניק) לא יוכלו לסים

ה 80 בצד השני לא הבנתי מה הוא יכול בכלל לעשות ? להכניס אוויר להוציא ? הוא נימצא מאחורי המג של הלוח אם, מה הוא יקרר את המגש ?

2 למעלה הכי טוב, וזה מספיק :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים