עבור לתוכן

עזרה בהגדרת זיכרון ב BIOS

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K

וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4

קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם:

"Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually"

לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS?

אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ?

מחכה לתשובתכם !

תודה מראש

פורסם

מה שאמרתה בסוף לא קשור בכלל תמחק את זה כי אתה יוצא אידיוט אבל בלי שום קשר אם אתה רוצה עזרה בזה דבר איתי בפרטי או באייסי או במסנג'ר

פורסם
  • מחבר

למה אני יוצא אידיוט? נדמה לי שאפשר לשנות את ה CL ב BIOS, לא?

ואם אני משנה אותו מ 4 ל 5 הזיכרון עדיין יכול לעבוד, לא?

אני לא בטוח, זאת הסיבה שאני שואל...

אני רוצה להפעיל את הזיכרון ב DDR2-800. השאלה אם אני צריך לשנות את ה CL מ 4 ל 5 או להשאיר אותו 4..

זה לא מובן לגמרי ממה שכתוב במפרט של הלוח אם..

מישהו יכול לומר לי ??

תודה

פורסם

מאיזה דגם הזכרון בדיוק?

איזה מעבד יש לך?

תן לנו תמונות מCPU-Z.

פורסם

טוב שמע הבעיה שלך קצת יותר מסובכת מהרגיל דבר איתי בתוכנת מסרים זה יקל על העיניין!!![br]פורסם בתאריך: 27.04.2008 בשעה 16:20:19

הבעיה שלך מורכבת אי אפשר לדבר על זה פה אם אתה רוצה עזרה דבר איתי בתוכנת מסרים מיידים והבעיה שלך תיפתר אני מחכה! ובאמת כדי שתכין תמונה מהתוכנה cpu-z
פורסם

טוב שמע הבעיה שלך קצת יותר מסובכת מהרגיל דבר איתי בתוכנת מסרים זה יקל על העיניין!!![br]פורסם בתאריך: 27.04.2008 בשעה 16:20:19

הבעיה שלך מורכבת אי אפשר לדבר על זה פה אם אתה רוצה עזרה דבר איתי בתוכנת מסרים מיידים והבעיה שלך תיפתר אני מחכה! ובאמת כדי שתכין תמונה מהתוכנה cpu-z

slrr מה הקטע שלך ? פורומים נועדו כדי לשתף מידע ולעזור אחד לשני כדי לפתור בעיות ולהתפתח (במקרה שלנו זה מבחינה טכנולוגית).

schmitt_trigger , אתה לא צריך להעביר ל- cl-5 , אתה צריך להשאר עם תזמונים הדוקים יותר על מנת לנצל את מלוא הפוטנציאל של הזיכרון (כלומר להשאר על cl-4).

מה שקראת ב"מפרט" , אלו הגדרות בסיסיות שמגיעות מהיצרן , ללוח שלך אין שום בעיה לתמוך ב-800 ואף ב-1066 , לפחות ממה שקראתי:

http://www.asus.co.nz/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1

עכשיו מה שכן , אתה צריך להביא תמונה של הגדרות הזיכרון + מעבד המוגדרים אצלך בביוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים