עבור לתוכן

איך מבטלים חיבור לאינטרנט במחשב ברשת אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

למחשב שלי מחובר הראוטר האלחוטי, ויש מחשב נוסף שמחובר ברשת אלחוטית. איך אפשר לבטל את האינטרנט במחשב השני בלי לכבות את הראוטר ובלי לגשת אליו? יש דרך לעשות את זה דרך המחשב שלי?

פורסם

תפעיל MAC Filtering בראוטר.

פורסם

מה הקשר mac filtering?

Peach, איזה נתב יש לך?

יש נתבים שמאפשרים חסימת גלישה לפי מחשבים.

פורסם

מה שאת אומרת מה הקשר?

פילטר למחשב אפשר לעשות לפי MAC או לפי IP.

לפי MAC זה יותר אמין.

פורסם

רק את האינטרנט?, תשנה את ה-DNS.

גישה לרשת בכלל?, אמרו לך, MAC FILTERING.

פורסם

מה שאת אומרת מה הקשר?

פילטר למחשב אפשר לעשות לפי MAC או לפי IP.

זה לא mac filtering זה סתם שימוש בכתובת MAC

לפי MAC זה יותר אמין.

רק את האינטרנט?, תשנה את ה-DNS

זה דורש גישה למחשב, זה לא מה שהוא רוצה.

גישה לרשת בכלל?, אמרו לך, MAC FILTERING.

mac filtering מונע התחברות של מחשב לרשת דרך החיבור האלחוטי, הפעלתו לא תנתק את המחשב ויש צורך לעשות אתחול לנתב או לרשת האלחוטית - כאב ראש.

לעומת זאת, אם לנתב יש יכולת internet access policy אז אפשר ליצור כלל למחשב המסויים ולהפעיל ולהפסיק מתי שרוצים, אפשר גם ברוב הנתבים ליצור כלל שלא יתן לו גישה לאינטרנט בזמנים קבועים.

פורסם

mac filtering מונע התחברות של מחשב לרשת דרך החיבור האלחוטי, הפעלתו לא תנתק את המחשב ויש צורך לעשות אתחול לנתב או לרשת האלחוטית - כאב ראש.

יש MAC Filtering בחיבור האלחוטי ויש MAC Filtering בפיירוול. יכול להיות שבחלק מהנתבים הם נקראים בשמות שונים, אבל המנגנון אותו מנגנון (ב-Edimax למשל הוא גם נקרא אותו דבר - Access Control).

לעומת זאת, אם לנתב יש יכולת internet access policy אז אפשר ליצור כלל למחשב המסויים ולהפעיל ולהפסיק מתי שרוצים, אפשר גם ברוב הנתבים ליצור כלל שלא יתן לו גישה לאינטרנט בזמנים קבועים.

ב-TP-Link, אם זכור לי נכון, יש אפשרות לחבר/לנתק אינטרנט לפי שעה.

פורסם

חברה פשוט תחכו לפותח הדיון שירשום את שם הנתב ורק אז נוכל לדעת איזה המלצות לתת לו

פורסם

מה הקשר mac filtering?

Peach, איזה נתב יש לך?

יש נתבים שמאפשרים חסימת גלישה לפי מחשבים.

לא לא, אתה צודק.. חשבתי שהוא רוצה למנוע ממחשב אלחוטי לגשת לרשת שלו.

לפותח הת'רד - ברוב הנתבים יש אופציה לחסום גישה לאינטרנט בשעות מסויימות של היום. אני יודע בוודאות שבראוטרים של לינקסיס יש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים