עבור לתוכן

כדי לקחת uber chakra במקום CM690 וגם המלצה על ספק תהיה נחמדה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי כבר מחשב אבל אני כנראה ארד מה SLI של ה9600GT ואלך על ep35-ds3r + q6600 +9800GTX ואני כנראה יעשה OC לכולם ;D .

ירדתי מרעיון הSLI בגלל שהם אמרו לי שהP5N-D עשה בעיות קריסה לכמה לקוחות ולא רציתי לשדרג לT . גם ככה לא התלהבתי מהרעיון או הלוח שעולה יותר ואין אלטרנטיבה טובה באותו מחיר. אני כנראה אלך על הV1 כי הוא קל יותר להתקנה ותחזוקה מהtuniq וגם לא שוקל הרבה וגם נותן ביצועים טובים. אמרו לי שבcm690 צריך להתקין אותו לכיוון למעלה ולשים מאווררים בחלק העליון ולעזור לו לקרר ככה. ואז גם north bridge של הds3r מקבל זרימת אוויר טובה . ואז בערך הuber chakra חזר לתמונה.

בגדול אני אוהב את ה uber chakra והוא גם מארז גדול ומאוורר הענק שלו די שקט (בvideo review שלו זה נשמע ככה) ואומרים שהוא די עוזר לקירור .אני ראיתי את הchakra הרגיל אצל בן דוד שלי וזה מארז מגניב. אם אין אותו במלאי אני כנראה אקח את הCM690 ואסתדר עם זה אני רק צריך לדעת איזה מאוררים לקנות ואיפה לשים אותם.

הם גם המליצו לא לקחת את ה thermaltake 600w שבחרתי משהו על 24 פין גבולי (עדיין אני מאמין שהתכנאים הם גם אנשי מכירות) וגם לא מודולרי. אני לא הכי מתלהב ממודולרי כי אני נותה לאבד כבלים בפלונטר שיש לי בבית. האלטרנטיבה היא לקחת ספק FSP epsilon 600 באותו מחיר ואולי לרדת לספק פחות חזק (אני כן מתכנן להוסיף דיסקים בעתיד ) של חברה יותר טובה או להוסיף עוד כסף (חתכתי כבר אלפיה).

יש דבר אחד שיש לשניהם שבגלל זה אני כנראה לא אקנה מארז אחר שזה שהחיבורים החיצוניים מלמעלה. הבנתי שאי אפשר להכניס tuniq בגלל המאורר הענק וכנראה שאני לא אלך עליו אז זה לא משנה . וחוץ מזה שקט הוא לא כלכך בעיה...

אני כנראה אקנה מחר אם זה אפשרי אבל זה לא סוף העולם כי אני בערך יודע מה אני רוצה. אני אלך לחפש קצת באינטרנט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים