פורסם 2008 באפריל 2317 שנים היי,הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W.החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם.הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז.הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך.לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר.עריכה:לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי:enermax chakra ולהוסיף 2 מאוורריםgigabyte poseidonמה דעתכם? תודה,מתן
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר יש אולי פתרון אחר לבעיה שלא דורשת החלפת המארז.מישהו יודע אם קיימים מאריכים לחוטים של הספק?תודה
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מוזר שזה לא מגיע, המארז שבחרת הוא אפילו לא FULL -TOWER, ואורך כבל 24/20 PIN מהספקים של HEC לא קצרים, אלא באים באורך סטנדרנטי.איזה לוח אם בחרת ?יש מאריכים לחוטים של הספק.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים לדעתי ה CHAKRA יהיה האופציה העדיפה מגיע עם מאורר 250 ממ בצד ,מקום ל 120 ואחורה ולא יקר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.